Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נמצא בשלבים ראשונים מאוד של שיפוץ טנדר פולסווגן קאדי שנת 85

אשמח לקבל כל מידע שיש לכם לספר לי בנושא...

דברים שרציתי לשאול...

אם מישהו יודע מה הפרוצדורה בכדי לשנות צבע לרכב מבחינת רישוי?

ומהיכן אני מוצא את ההיתרים למידת צמיגים מותרת לכל כלי רכב?

וחשוב ביותר אני מנסה למצוא את דלת לארגז של הרכב.. למי שמכיר ויודע...

תודה רבה

מתן

פורסם

קודם כל- בהצלחה בשיפוץ.

ככה:

לגבי הצבע- אתה פשוט צובע את האוטו בצבע, שאתה בוחר, ובטסט ניגש לרב-בוחן, ומבקש לרשום את השינוי, יש לזה טופס מיוחד, אם אני זוכר נכון. רק אל תתפלא, שבטסט הבא זה עדיין יגיע לך עם הצבע הישן הרשום- זה לא תמיד עובר חלק...

לגבי המידות- אז, מה בדיוק אתה צריך? -כי, בעיקרון, אני מאמין, שאת המידע אתה יכול למצוא אצל היצרן, או אולי אפילו אצל היבואן, ואם לא- אז תנסה בעמדה 1 של המשרד הרישוי בחולון- רק תיקח בחשבון, שיהיה לך סיפור להגיע אליהם, כי יש שם עומס מטורף!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מתן ערב טוב,

הדור הראשון של בפולקסווגן קאדי שווק בארץ בשנים 84'-86'. הרכב היה מבוסס מכני על הדור הראשון של הגולף, ושווק עם מנוע 1.6 ליטר של פולקסווגן (4 צילינדר רוחבי, 75 כ"ס) בגירסה ידנית ואוטומטית (היו מי שהחליפו אח"כ למנוע 1.8 של פולקסווגן..). הצמיגים 'ישבו' על ג'נט 13 בחתך 70 - בפולקסווגן, המידות/לחצי ניפוח מופיעים על מדבקה בצד הפנימי של דלתית פתח תידלוק

תפנה לצ'מפיון או תריץ חיפוש באינטרנט - אתה הרי תהיה זקוק לנתונים נוספים, ואם בכוונתך להרים פרויקט שיפוץ, תצטרך מתישהו להתחיל להתאמץ מעבר לשאלות בפורום...

פורסם

תודה רבה על המידע. לגבי מידות הצמיגים אני בהחלט אברר בצורה מסודרת לדעתי כל פנצ'ר מכר מקצועי ידע את זה.

ולגבי הצבע, אני מנסה לגבש החלטה סופית כרגע אני עוד בשלב פירוק המנוע והגיר בכדי לתקן ולסדר אותם קצת. בשאיפה להחליף לגיר 5 הילוכים ולהגה כוח.

האמת שהיה ברור לי שאני אזדקק להרבה מעבר לשאלות בפורום, אבל תמיד נחמד לשתף. כרגע מידות הצמיגים הקימות והמופיעות ברשיון הם 13 על 165 אני בשאיפה להרחיב את הצמיג ולהחליף לג'נט גדול יותר צמיג בחתך נמוך.

ובקשר למנוע כרגע קיים ברכב המנוע הסטנדרטי בנפח 1600 4 הילוכים 75 כ"ס. ברצוני להחליף את הגיר ל5 הילוכים ולהחליף להגה כוח. לאחר מכן אני אשקול להחליף למנוע גדול יותר כרגע המנוע במצב טוב מואד, והאוטו די שמור ואני מתכוון להשקיע יותר בצורה החיצונית.

חלק מאוד קריטי וחשוב הוא שעל האוטו בזמנו היה מורכב ארגז וכרגע פירקתי אותו וקשה מאוד להשיג את הדלת המקורית של הארגז הפתוח אני אשמח לכל מידע וכיוון בנושא.

תודה רבה שוב על העזרה אשמח לקבל לינקים לאתרים שאתה מכיר עם מידע טכני וכולי שעלולים לעזור.

תמונות יהיו בקרוב...מבטיח.

מתן

פורסם

יש מישהו, שיש לו אחד כזה עם הצמיגים עם חתך נמוך, האוטו עצמו מונמך, גלגלי מגנזיום מן הסתם, ואני "קצת" בספק, שגם המנוע נשאר מקורי.:twisted: ראיתי אותו כמה פעמים, אני מתאר לעצמי, שיש אנשים, שמכירים את הבחור.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם שוב...

תודה לכולם על ההענות והעזרה להודעה הקודמת....

לאחר מאמצים רבים מצאתי דלת אחורית לארגז, עכשיו רציתי את עזרתכם במציאת מספר פריטים

גריל קידמי של גולף GTI עם מיקום ל4 פנסים

טמבונים לגולף מאותם שנים עשויים ניקל

גיר 5 הילוכים למנוע 1600 75 כ"ס ידני

קיט מלא של הגה הידרולי של גולף 1600 מאותם שנים

ושאר רעיונות שעולים לכם לראש

תודה רבה

פורסם

אוקי אז ככה לאחר שאספתי מידע אלו התוצאות.....

דלת אחורית לארגז מצאתי בארץ ממש במקרה... אומנם עלתה 1100 ש"ח אחרי הנחה אבל היה שווה

מידת הצמיגים היחידה!!! המותרת לרכב זה גם בספרי אוטו דאטא היא 13/165 וכרגע אין לי רעיונות כיצד אני נוהג בנושא (כאמור רכבים עם צמיגים שאינם בתקן צפויום להורדה מהכביש שלא נדבר על זה שבמקרה תאונה הביטוח לא מכסה!)

לאחר חיפוש נוסף לחלקים חיצוניים (טמבונים,גריל,גלגל הגה,וכו) באתרי אי ביי השונים מצאתי דברים נהדרים במחירים מצחיקים

אבל לאחר שהתעמקתי עוד הבנתי שעלות הבאתם לארץ לאחר תשלום המכס עלולה להגיע לסכומים גבוהים מאוד

רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך עובד נושא המכס על חלקים לרכב כמה בדיוק משלמים ולפי מה?

באתר רשות המיסים האחרון שמצאתי נכתב שמיסים על חלקי חילוף לרכב הם 45 אחוז האם זה מעלות המוצר כפי שעלה לי? לפי עלותו בארץ? והאם ניתן לדעת באיזו דרך את עלות המכס על המוצר לפני שהוא מגיע?

כמו כן אשמח לכל מידע בנוגע לעזרה למציאת חלקים כאלו בארץ אני נמצא בשלבים של פירוק הרכב בכדי לצבוע בצורה נקייה ואחידה כי אני משנה את הצבע ולכן רציתי את החלקים החיצונים כגון טמבונים רחבים יותר ומראות מובלטות מתוך הרכב (קיים רק בדגמי קבריולט) ורציתי להשיג אותם לפני שלב הצבע...

אשמח שוב לכל מידע שיכול לעזור

תודה רבה

פורסם

חברים אני צריך עזרה במספר שאלות

מה העלויות של יבוא חלקים מאיי ביי?

האם יש בכלל כללים קבועים לגבי המחירים?

והאם יש למישהו מידע לגבי להשיג חלקים קוסמטים של גולף ישנה כגון טמבון עם 4 פנסים?

ידית פתיחת דלת מניקל דשבורד? גלגל הגה?

ופריט שמאוד קשה להשיג קיט מלא של הגה כוח לרכב כזה...

אודה לכל עזרה.... בקרוב התמונות

פורסם

היי מתן,

לא צריך לפתוח כל פעם נושא מחדש, אפשר להמשיך באותו שרשור.:wink:

(נכון מאד, ולכן כל השירשורים האלו אוחדו. מתן - נא להמשיך רק בשירשור הזה. קובי, מנהל הפורום)

תמונה של קאדי בפירוקיה בכפר יאסיף :

dsc00262xa6.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אהלן קובי....

קודם כל ההרגשה היא שההודעה יורדת אל סוף הרשימה וכבר אין עונים על שאלות אבל אם זאת הפרוצדורה אני אבין

דבר שני וחשוב רציתי לשאול האם התמונה אקטואלית והאם ניתן למצוא את הרכב הזה ואיפה?

יש מספר חלקים שמאוד יעזרו לי

dsc00262xa6.jpg

• תוכן חדש...