Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ו', 14.03.08, בשעה 16:30, תערך השקה לרכבו של בני ל' בהיכל נוקיה.

חשבתי על רעיון שבו אנשי הצפון, ואנשי השרון יצטרפו באותו היום להשקת הרכב, ובו בזמן נוכל לערוך מפגש גדול ומאוחד של מועדון ה5 יחד.

יש הענות?

בעד?

נגד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעד,

להזכירך שאתמול היו בסביבות ה-140 מכוניות, וחלק מהמכוניות הרחיקו למקום שבקושי מגיעים אליו,

מה יקרה בהשקה הבאה? נוסף על כך שעוד ועוד מכוניות יגיעו?

----

פורסם

אני משערת שלהשקה הבאה יגיעו בערך אותו מספר של אנשים+.

הרחבה מאוד גדולה, ועם הסדר המופתי של הרכבים במקום, ואפילו הוספת חבלול במידה ותהיה הענות מצד האגף הצפוני ואנשי השרון, יהיה ניתן להפיק את אותו אירוע באותו סדר גודל, עם מספר רב יותר של משתתפים ושל רכבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אהלן !!

איני חושב שזו טרחה לאנשי השרון להגיע ובטוח אני שהמפגש הצפוני ישקול בחיוב (לפחות חלקו) את הגעתו לאירוע.

אני חושב שזו סיבה טובה למסיבה וככל שירבו מפגשים כאלו(כמובן במינון המתאים) כן יטב למועדון.

מצא משה

פורסם

שלום.

רעיון מעולה!!!

האמת שאני תיכננתי לרשום הודעה בסיגנון ומגיעה לך כוכבית!

אני מתכבד להזמין להשקה "של שרמונטיה" לא רק את החברה מהצפון והשרון גם את החברה מירושלים ואני מזמין גם את כול החברה מה IVC !

אותי מענין מכוניות אספנות ובעיקר האנשים שמאחורי מכוניות האספנות נטו בלי פוליטקה ובלי זיוני שכל!!!

ולגרוי וסיפוק התאווה המוטורית לרכבי אספנות כמה תמונות של שרמונטיה אם במערומיה

ובתלבושתה הפריזאית החדשה כיאה לשרמוטה צרפתייה.

בברכה בני ל.

CIMG0200.JPG

CIMG2054.JPG

CIMG2675.JPG

CIMG3049.JPG

CIMG3133.JPG

DSCF7714.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ל' רעיון טוב רק צריך לארגן טוב כדי להבטיח כמות משתתפים רצינית

בהצלחה

פורסם
וואללה גם אני אגיע עם עליזה :oops:

דני זה מחייב אותך ,

הינה גם אני בא יחד איתך בשיירה , ונראה לי שזוהי תחילתה של חוויה מהממת !

חברה , תרימו את הכפפה , מי מגיע מהצפון ?

אירגון על המארחים :-) שעות הגעה מסודרות בהפרשי זמן בהתאםפ לשיירה צפון , שרון וכ' לנוחיות הסדר במקום .

הענות של החברים תהיה גם תהיה .

קדימה ביצוע !!!! !!!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

יש לי הצעה

קודם כל ההשקה של הסוסיתא הייתה מדהימה אבל לפחות רבע מהשטח שהוקצב להשקה לא נוצל.

למרות זאת גם אם כולם יגיעו והשטח הזה יהיה מנוצל עדיין לא יהיה מספיק מקום לדעתי.

אני מציע שאולי מועדון החמש ינסה לארגן את ההשקה במקום אחר עם שטח יותר גדול רק להשקה החד פעמית הזאת בגלל שהועלה הרעיון.

מחכה לתגובות

אספן קטן עם נשמה גדולה

• תוכן חדש...