Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיח לבד עם בסיס פלסטיק לרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה שטיח בר ניקוי למצב טוב. נסה לנקות עם לחץ מים וסבון וסביר שיצא לא רע. אין מה להפסיד.

שלמה דן גדרון

פורסם

זה לא פלסטיק, אלא שטיח תבנית, ולהשיג אחד כזה חדש רק אצל חברות שמייצרות שטיחי תבנית לפי מפרט מקורי, וכמובן, רק בחו"ל.

וכמו שהציע קודמי, תנסה לנקות אותו, רק לא עם מיים וסבון, אלא סע ליעקובי ברחוב החשמל בתל אביב (רק שם ניתן לקנות את זה) , תקנה שמפו ריפודים של "אוטו גלים" תרסס על השטיח, תשפשף עם מברשת פלסטיק, תנגב במטלית לחה כמה פעמים, וזה יחזיר אותו למצב הכי קרוב שאפשר לחדש.

אצלי במרצדס זה עשה פלאים, גם על כתמי שמן שחורים עצבנייים בתא מטען.

מומלץ ביותר!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
זה לא פלסטיק, אלא שטיח תבנית, ולהשיג אחד כזה חדש רק אצל חברות שמייצרות שטיחי תבנית לפי מפרט מקורי, וכמובן, רק בחו"ל.

וכמו שהציע קודמי, תנסה לנקות אותו, רק לא עם מיים וסבון, אלא סע ליעקובי ברחוב החשמל בתל אביב (רק שם ניתן לקנות את זה) , תקנה שמפו ריפודים של "אוטו גלים" תרסס על השטיח, תשפשף עם מברשת פלסטיק, תנגב במטלית לחה כמה פעמים, וזה יחזיר אותו למצב הכי קרוב שאפשר לחדש.

אצלי במרצדס זה עשה פלאים, גם על כתמי שמן שחורים עצבנייים בתא מטען.

מומלץ ביותר!

תודה על ההצעות.

מי זה יעקובי ברח החשמל ? כתובת ?

באתר קיים שרשור של MAX על שיפוץ אסקורט + שטיחים.

לדבריו רכש בהום סנטר שטיח דומה.

יתכן כי פשוט יותר להכינו מחדש ע"פ לנקותו.

שתי האפשרויות נלקחות בחשבון.

#100 max vbmenu_register("postmenu_1437259", true);

נהג צעיר (> 150 הודעות)

helmet_ranks_1s.gifhelmet_ranks_1s.gif

בעניין: פרויקט שיפוץ - פרוד אסקורט MK1

והתמונות ממש מהיום. הגיע זמן השטיח. נחשו, מי בחרה את הגוון? :cool:

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=96266&stc=1&thumb=1&d=1190914376 attachment.php?attachmentid=96267&stc=1&thumb=1&d=1190914376 attachment.php?attachmentid=96269&stc=1&thumb=1&d=1190914376

פורסם

להתאים שטיח זה קשה מאוד בגלל הקימורים הרבים אצלך באוטו,

אני ממליץ לך לקחת אותו לחברות לניקוי שטיחים, זה יעלה לך יותר זול ופחות עבודה בניסיונות התאמה של השטיח שתקנה, וחוץ מזה מקורי יותר יפה,

אגב אצלי כמובן העדפתי לנקות את השטיח טוב טוב לבד (היה קשה), כיוון שהשטיח לא היה ממש שחור בגלל הזמן שעבר עליו אז התזתי עליו בעדינות ומרחוק ספריי צבע שחור, זה עשה פלאים והוא ניראה כמו חדש.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

"יעקבי" זה החברה שמייבא את החומר, הם יושבים ברח' החשמל בתל אביב, כשאתה בא מאלנבי זה חנות שלישית או רביעית משמאל.

והשטיח באסקורט הוא יחסית פשוט לשלך.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...