Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ספיידר בלוח יד 2 - מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש באתר יד 2 פיאט ספיידר למכירה. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את הרכב הזה [ספציפי הוא מנסה כבר הרבה זמן למכור אותו]

אשמח לדעת עליו פרטים. תודה רבה לכולם

פורסם

אם היא כחולה אז אני מכיר את הבעלים הקודם שלה. זה המחיר שהוא קנה אותה פחות או יותר.

הרכב במצב כללי טוב, רק אתה תוכל לענות על השאלה האם הוא שווה את הסכום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש גם אחת צהובה למכירה מול המכון לאנרגיה ונפט ברמת אביב עומדת כבר כמה שבועות אולי חודשים כל פעם שאני חוזר מהלימודים אני רואה אותה! נראת במצב מצויין אגב! השבועה אם אתם רוצים אני הביא מס' טלפון שרשום אליה!

פורסם
יש גם אחת צהובה למכירה מול המכון לאנרגיה ונפט ברמת אביב עומדת כבר כמה שבועות אולי חודשים כל פעם שאני חוזר מהלימודים אני רואה אותה! נראת במצב מצויין אגב! השבועה אם אתם רוצים אני הביא מס' טלפון שרשום אליה!

אשמח לקבל את הטלפון של הרכב אם תוכל. יום טוב

• תוכן חדש...