Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

לי אישית תמיד היה קשה להתחבר לרכבים האמריקאים , ואלה שכן התחברתי אליהם תמיד היו עם "טאץ" אירופאי...

מהי ההעדפה שלכם?

לרכבים האנגליים תמיד היה משהו קסום ויוקרתי בעיניי , אסטון מרטין , MG, יגואר , טריומף, אוסטין הילי.....

גרמנים , איטלקים צרפתיים...... יש להם איזה משהו אלגנטי ועדין כזה

הרכבים האמריקאים תמיד היו גדולים ומנופחים כאלה.

זאת העדפה אישית כמובן, מה אתם אומרים?

:shock:
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכבים אמריקאיים עם טאץ' אירופי? קשה להבין.

האמריקאים לימדו את כל העולם איך עושים מכוניות, אמנם שכחו קצת בדרך ...

ההבדל בין רכב אמריקאי לאירופי הוא:

כשבנו/עיצבו מכונית בארה''ב - לקחו נהג הושיבו אותו על כורסא ובנו סביבו מכונית,

האירופים בנו מכונית ו''דחפו'' פנימה את הנהג

המכוניות האירופאיות שהזכרת - הינם מכוניות ספורט.

לא צריך להכביר במילים ישנם יתרונות וחסרונות לכל יצרן.

אני אישית מעדיף אמריקאיות. ולא קש לנחש למה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
האמריקאים לימדו את כל העולם איך עושים מכוניות, אמנם שכחו קצת בדרך ...

שים לב לשברולטים החדשים {דייהו} שמסתובבים לנו פה....

ההבדל בין רכב אמריקאי לאירופי הוא:

כשבנו/עיצבו מכונית בארה''ב - לקחו נהג הושיבו אותו על כורסא ובנו סביבו מכונית,

האירופים בנו מכונית ו''דחפו'' פנימה את הנהג

אהבתי את הפירוש.....

המכוניות האירופאיות שהזכרת - הינם מכוניות ספורט.

נכון , מדובר בהעדפה האישית שלי...

:shock:
פורסם
כשבנו/עיצבו מכונית בארה''ב - לקחו נהג הושיבו אותו על כורסא ובנו סביבו מכונית

ברשותך, תיקון לדבריך:

ראשית, אמריקאים לא "לוקחים נהג, מושיבים אותו על כורסא ובונים מסביבו מכונית".

הנהג הוא החלק המשני במכונית אמריקאית.

הדרך שבה מתכננים מכונית אמריקאית, לא משנה מה גודלה ומה יעודה הסופי, מתחילה כך:

לוקחים מחוגה ועושים עיגול.

עושים עוד אחד.

אלה יהיו מחזיקי הכוסות.

עכשיו בונים סביבם מכונית.

וכאן מגיע התיקון השני:

האמריקאים לא בונים מכונית.

הם בונים תא מטען שניתן לאכסן בו מטוס נוסעים בינוני, בונים תא מנוע בנפח דומה לשם הפרופורציה, במרכז בין שניהם תוחבים תא נוסעים זערורי, מכניסים כסאות (אם נשאר מקום, אל תשכח שכבר יש מחזיקי כוסות בפנים), ואת כל הקונסטרוקציה הענקית הזו שאורכה 5 מטרים מעמידים על ארבעה קפיצים שפירקו מעט כדורי, כדי ש"יהיה נוח".

התוצאה, נושאת מטוסים (כאמור, יש מטוס נוסעים בבגאז'), שגם מרגישה כמו ספינה. מתנדנדת כמו ספינה בים סוער, אוחזת כביש כמו שספינה אוחזת ים (כלומר - נוסעת באופן כללי לכיוון שרב-החובל כיוון אליו, אם מתחשק לה), אבל אסור לשכוח: הנוסעים מתפנקים כיוון שתמיד, אבל תמיד, יש ברכב אמריקאי מחזיק כוסות...

:-)

פורסם

גם וגם :wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ארנון , מסכים איתך בכל חוץ מתא הנוסעים , שהוא בעצמו בערך בגודל של רכב אירופאי מאותם שנים.

ואגב ,אצלי בפליימות אין מחזיקי כוסות :shock: , אבל כל השאר עונה להגדרות.

וכן , רק אמריקאיות ( דייהולט לא נחשב , כן? :? )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

העדפה הראשונה שלי- אמריקאיות, אבל יש באירופאיות מסויימות קסם גם כן (ודווקא לא בדיוק בדגמי היוקרה, או לפחות לא רק בהם)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לפני כחודש החלפתי רכב,

אבל 2 הרכבים הקודמים שלי היו שברולט, ואומנם המתלים שלהם רכים כמו כרית, והיציבות שלהם מתחילה להתערער בסיבובים חדים אבל רק אם אתה נוסע כמו משוגע ולוקח סיבובים ב130-140, בעיקולים חדים הייתי נוסע 80-100 והרכב היה יושב מצויין, כמו כן הם נוחים יותר מהסלון בבית! וחזקים כמו 3 רכבים אירופאים יחד, זה עולם אחר לגמרי.

אני עכשיו נוסע על מאזדה 6, סגנון שונה לגמרי, לא שהיא רעה, אבל היא הרבה פחות סלחנית, רכה, נוחוה, וחזקה מהשברולט,

למרות שזה אחלה רכב ואני נהנה ממנו מאוד.

ושכחתי להוסיף, במאזדה יש לי 4 מחזיקי כוסות, 2 קדימה 2 אחורה, בשברולט היו לי רק 2 :)

פורסם
ברשותך, תיקון לדבריך:

ראשית, אמריקאים לא "לוקחים נהג, מושיבים אותו על כורסא ובונים מסביבו מכונית".

הנהג הוא החלק המשני במכונית אמריקאית.

הדרך שבה מתכננים מכונית אמריקאית, לא משנה מה גודלה ומה יעודה הסופי, מתחילה כך:

לוקחים מחוגה ועושים עיגול.

עושים עוד אחד.

אלה יהיו מחזיקי הכוסות.

עכשיו בונים סביבם מכונית.

:-)

Soooooooooooooo True..... :roll::lol:

המשעשע הוא, שהשברולט נובה שלי, מכונית באורך של 5 מטר, מוגדרת עפ"י הסטנדרטים האמריקאיים כ-Body Type X, שזה.... מכוניות קומפקטית :lol: הזוי לגמרי, אך אמריקה היא אמריקה...

ולעניין הנ"ל, אני חי ונושם אמריקאיות, מנועי V8 הם המנועים שמניעים את שרירי החיוך שלי, גוש המתכת הגדול הזה זה מה שעושה לי את זה.. אין מה לעשות...

אבל.. יש לי סטייה קטנה למותג קטן של מכוניות קטנות עם מנוע קטן (טוב די) בשם NSU וזו בערך האירופאית היחידה שהתחברתי אליה ממש. את כל היתר אני אוהב, לראות, לנהוג, למשש, לצלם, לדבר אך כאן זה מסתיים... (מכוניות-על הן יוצאות מהכלל במקרה הזה)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אמריקאים בונים רכבים לאמריקאים,אם הם ייבנו מכוניות כמו שישראלים רוצים ימכרו פה כמה אלפים ויפסדו שם מאות מיליונים,באו נתרכז בבנית טנקים ומזלטי"ם ומערכות נשק מתוחכמות ולא נלמד אותם לבנות רכבים :-Pאגב היום ראיתי קאדילק קופ דוויל שנת 73 עם מנוע 7.7 ליטר שנראה [לטעמי] "כחיל הים"במיטבו...כנראה ככה אמריקאים אהבו ועדיין אוהבים את רכביהם.

פורסם

צריך ראש פתוח...

אני לא גזעני!

אני אוהב אמריקאניות, קנדיות, מקסיקאיות, ארגנטינאיות, אירופאיות, אוסטרליות, יפניות, סיניות, הודיות ובקיצור הכל, גם מכוניות גדולות, גם מכוניות קטנות, גם מכוניות ענקיות, גם מכוניות קנטנטנות, ספורט, סדאן, סטישיין, מסחרי, וגם דגמים של מכוניות ובקיצור כל מה שקשור למכוניות ואוטומוביליה.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...