Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עורך סקר קטן..

האם מישהו מחברי הפורום נוסע ברכב האספנות שלו דרך קבע?

ציינו את סוג הרכב, שנת ייצורו ואת המסלול היומי שלכם.

כמו כן, כיצד הרכב מתייחס לכך?

:lol:

סופשבוע רגוע.

פורסם

אף אחד מהרכבים שלי היום, שאפשר לראות ברשימה- לא נועד ליומיום. בעבר, כשעוד לא היה "אספנות", שימש אותי קאפרי לנסיעות היומיומיות, ללא בעיות מיוחדות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יוצא לי לראות בעיקר בעלי חיפושיות אספנות ,שנוסעים בבוקר בין 7-9 אפילו שאסור ,ואין להם ביטוח בשעות האלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני משתמש ברכבי האספנות שלי ביום יום,בעיקר בוולוו 142E ,עושה הרבה קילומטרז',תל אביב חדרה,קם מוקדם בבוקר כדי להיות בחדרה לפני 0700,נהנה בגדול,המכוניות לא מאכזבות אותי,ואין הוצאות מיוחדות חוץ מטיפול...טפו טפו

פורסם

ברשותי שני רכבי אספנות

טרנספורטר 2000 קירור אויר -יותר משלוש שנים ברשותי ,בשנתיים הראשונות היה ללא רישוי אספנות ושימש אותי באופן יומיומי מממרכז הכרמל בחיפה לבסיס חיל הים וחזרה וכן כל סופ"ש לכוכב יאיר וחזרה. מאז רישוי האספנות וקנית הסאאב משמש בעיקר לטיולים( כולל אילת בקיץ!!, גולן ועוד...) -15000 ק"מ מאז יישור קו מכני אחרי הקניה- לאוטו אין ואני מדגיש אין!!! תקלות- התחזוקה היחידה היא טיפול שאני עושה כל 5000 ק"מ(+כמובן בלמים/גריז בציריות וכו ע"פ הצורך)-מעולם לא השאיר אותי בדרך

רכב מדהים גם לשימוש יומיומי...

סאאב V4 מודל 69 -ברשותי מעט יותר משנה- הייתי בתפקיד בו הייתי מגיע לפני 7 לבסיס כך שלרוב שימש באותו מסלול בחיפה ,אחת לשבועיים עושה את הדרך לת"א וחזרה, כשהיתה חברה בי-ם גם עשה את הדרך לשם כל וחזרה כל סופ"ש- צריך מעט יותר תחזוקה- גריז בציריות , כיווני הצתה/שס' מדי פעם ומדי פעם נזילות שצריך לסדר במנוע-לא מוגזם- אך צריך לתת תשומת לב לקלאץ ההידראולי, למערכת החשמל ועוד דברים צפויים ברכב ישן- גם רכב זה מעולם לא השאיר אותי בכביש לאחר 6000 ק"מ ברשותי -כל בעייה אפשר לפתור בחניה בבית-ואם אתה לא מפונק ויכול להסתדר גם בלי מזגן והגה כח- רכב סביר גם ביומיום שלא לדבר על הצליל הנפלא של המנוע...

בקיצור אפשר- מצריך יישור קו מכני רציני לפני- בסאאב לחצתי דוושה וסחטתי את האוטו עשרות פעמים(בעליות הכרמל ,מעל 120 כביש החוף ועוד..)במשך חודשיים על מנת "להציף"כל נזילה, ציריה חורקת או O-RING על מנת שלא אופתע כישמש אותי ביומיום יום.לאחר מכן טיפול תקופתי ולא הרבה יותר -כיף אמיתי - אין ברשותי רכבים אחרים,וכל פעם שהייתי צריך ליסוע למשפחה בכנרת, חבר שגר רחוק או משהו שירתו אותי בנאמנות -ממליץ מאוד למי שמסוגל לעמוד בהגבלות האספנות ולא עצמאי שמקבל החזרי מס על הדלק או משהו. לסיכום כיף ומומלץ -אין ממה לפחד -נסעו בכבישי הארץ והעולם כל מרחק גם לפני 1980

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

פורד קאפרי כל יום נוסע! לפעמים אבא לעבודה ולפעמים אני נוסע כל יום לבצפר

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

SHAY YOU WROTE THAT THEY DONT HAVE INSURANCE BETWEEN 7 AND 9 IN THE MORNING THIS IS NOT CORRECT.

LOOK IT UP THEN RESPOND

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

• תוכן חדש...