Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה ביבוא מנוע לאיזטה 300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו אני מחפש לקנות מנוע לאיזטה 300

בארץ קשה מאוד להשיג או שהמחיר יקר מאודדדדד

מה שנשאר זה להביא מעבר לים

מה עלי לבדוק לפני הקניה של המנוע כדי לאשר אותו חוקית בארץ ?

ו או עם למישהו יש מנוע לאיזטה 300 סמק במחיר סביר אשמח לשמוע

בתודה אריה

0522790303

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

עזוב . אלא אם אתה מהפריקים של מקוריות - בדוק במשרד הרישוי אפשרות למנוע 300 עם יציאת 12V -לא 6V , אחר .איפה תמצא היום נורות 6V ?. המנוע היה קצר חיים ובעייתי . בזמנו בדקתי JLO גרמני , היום יש כל מיני לומברדינים ,טקנומוטור ,הונדה (של גו קארט) ,שטיל, ריובי, יאנמאר ואפילו בריגס & סטרטון עם סטרטר ואלטרנטור.הרעש יהיה שונה אבל מי חוץ ממני ועוד 2 ייזכרו ?

פורסם

מע' החשמל של האיזטה היא 12V, לאף דגם לא היתה מע' של 6V. המנוע, צילינדר אחד 4 פעימות ,פותח על בסיס

מנוע ה R-25 של ב.מ.וו ונחשב לאמין ביותר. גם בחו"ל קשה למצוא מנוע כזה למכירה.

אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי, יתכן שאוכל לעזור.

אילן

the macro world of micro cars

פורסם

http://cgi.ebay.de/BMW-Isetta-Motor-Kleinwagen_W0QQitemZ110224742713QQihZ001QQcategoryZ61279QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

תסתכל פה , מנוע של איזטה 250ccm

המוכר אומר שהמנוע שימש לתקופה מסויימת פיאט 500 , לכן גם הגיר לא של האיזטה....

אין מאייד , המוכר מודיע שהמנוע עובד!

אם תצטרך עזרה עם הגרמנית , אני אשמח לעזור....

300, לצערי לא מצאתי.

:shock:
פורסם

ואם אתה זקוק להגה, תמורת סכום של דולרים בודדים תמצא אותו בקישור הבא:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330213394281&ssPageName=MERC_VI_RSCC_Pr4_PcY_BID_Stores_IT&refitem=330213394288&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DDR%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4

אגב, מנוע אין לאותו ספק, אך יש לו דלת/מכסה למנוע, תמורת סכום לא מבוטל...

ביי אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תקרא לי משוגע, תקרא גאון אבל אתה חייב לחשוב מחוץ לקופסא! במקום לייבא מנוע יקר ולא נחוץ(בינינו, מי רואה רואה את המנוע!) תקנה מנוע של חיפושית, גם החיפושית וגם האיזטה מכוניות קטנות, המנוע יתאים כמו כפפה ליד(סמוך על מיכי!) ואתה תהנה ממכונית איזטה בונבוניירה עם מנוע גרמני מצויין(לפני שקנתי את הלאנטיס היקרה שלי, מלכת ליבי, הייתי בעליה של חיפושית ברזילאית שופעת ומפנקת!) ובנוסף תחסוך בהוצאות רכב, החיפושית חסכונית בדלק ואיננה זקוקה למים לקירור המנוע(כולנו הרי יודעים עד כמה חסרים לנו מים בארצנו הקטנטונת).

בברכת שלום, אור ואהבה, מיכאל אטיאס מאזדה לאנטיס את בליבי לעד.

פורסם

מנוע של חיפושית באיזטה...

טכנית מסובך מאוד

לא יאושר לעולם לתנועה בדרכים

מאוד רחוק מהמקור

אגב אם מחפשים תחליפים היתה חברה בריטית בשם Tritech שמכרה רפליקות של איזטה ומסרשמידט עם מנוע של אופנוע של הונדה וגיר אוטומטי. מהתרשמויות שעדיין מסתובבות ברשת, הרושם הוא שהרפליקה נוסעת טוב יותר מהמקור.

החברה פשטה רגל אך הייתי מנסה להשיג את התוכניות של הרפליקה ואולי גם חלקים של קיטים שיכולים לשמש כחלקי חילוף למקור במקרה שלא ימצא חלק מקורי

מצ"ב אחד הקישורים המתאר את תוצרתה של החברה (שכבר לא קיימת)

http://www.3wheelers.com/tritech.html

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש בארץ שלושה חברי מועדון שאני בקשר איתם בקשר איתם

ויש להם את החלקים הדרושים לי בשלב זה המחירים קצת יקרים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
תקרא לי משוגע, תקרא גאון אבל אתה חייב לחשוב מחוץ לקופסא! במקום לייבא מנוע יקר ולא נחוץ(בינינו, מי רואה רואה את המנוע!) תקנה מנוע של חיפושית, גם החיפושית וגם האיזטה מכוניות קטנות, המנוע יתאים כמו כפפה ליד(סמוך על מיכי!) ואתה תהנה ממכונית איזטה בונבוניירה עם מנוע גרמני מצויין(לפני שקנתי את הלאנטיס היקרה שלי, מלכת ליבי, הייתי בעליה של חיפושית ברזילאית שופעת ומפנקת!) ובנוסף תחסוך בהוצאות רכב, החיפושית חסכונית בדלק ואיננה זקוקה למים לקירור המנוע(כולנו הרי יודעים עד כמה חסרים לנו מים בארצנו הקטנטונת).

בברכת שלום, אור ואהבה, מיכאל אטיאס מאזדה לאנטיס את בליבי לעד.

מי השאיר את הדלת של המחלקה פתוחה?.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...