Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי סיום השיפוץ (בקרוב) אני נשארתי עם לוחית זיהוי ישנה שלא רשום עליה אספנות היא די עקומה ושבורה.

כשאני ארצה לקחת את הוספה לטסט-

א. האם יש אפשרות לקבל איך שהו היתר נסיעה לטסט (לחסוך עלויות גרר), ואם יש אפשרות לבטח ליום אחד וכמה אמור לעלות?

ב. איפה אני עושה לוחיות רישוי חדשות (עם כיתוב אספנות) וכמה זה אמור לעלות?

תודה!

גבע.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אני לא יודע אם כל התקנות זהות לרכב ואופנוע ,אני מעריך שכן.

בכל מקרה ברכבים אתה הולך למשרד הרישוי משלם 33 שקל ,מקבל אישור נסיעה ל48 שעות ונוסע .

ביטוח אתה יכול פשוט לעשות כבר לשנה ,שוב לא מכיר מחירים באופנוע ,אבל אמור להיות ממש זול (ברכב סביב ה400 שקל לחובה).

לוחיות רישוי יש במכוני רישוי ,השאלה אם יש להם במלאי של אופנוע אספנות (אתה לא רוצה מספר של אוטו עליה...)

אפשר להתקשר לברר לפני.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אחרי סיום השיפוץ (בקרוב) אני נשארתי עם לוחית זיהוי ישנה שלא רשום עליה אספנות היא די עקומה ושבורה.

כשאני ארצה לקחת את הוספה לטסט-

א. האם יש אפשרות לקבל איך שהו היתר נסיעה לטסט (לחסוך עלויות גרר)- כן. אתה הולך למשרד הרישוי, מבקש "אישור נסיעה זמני" לתאריך, שבו אתה מתכוון לנסוע (האישור ניתן ל-48 שעות), לוקח את הטופס שפקידה מדפיסה, הולך ומשלם בדואר 33 שקלים, ויש לך אישור נסיעה , ואם יש אפשרות לבטח ליום אחד וכמה אמור לעלות? -אין אפשרות לבטח ליום אחד- מינימום זה שבוע ב"פול", ולדעתי- לא כדאי לך לעשות את זה, כי זה יהיה הרבה יותר יקר, עלות ביטוח לאופנוע אספנות כ-1000 ש"ח לשנה, בטח שבוע יהיה משהו כמו 200++...

ב. איפה אני עושה לוחיות רישוי חדשות (עם כיתוב אספנות) וכמה זה אמור לעלות? -בכל מקום, שעושים לוחיות רישוי. אם אתה מהמרכז- אז יש לך ליד מכון הדרום בת"א, יש לך ליד משרד הרישוי בחולון, יש לך ב"אוטו ציון" ביהוד, ויש עוד מלא מקומות. עלות מספר "אספנות" כ-50 ש"ח בגודל "הרגיל", אם אתה רוצה יותר קטן, כמו של 50 סמ"כ- לא יודע... אתה לא חייב לבוא אם האופנוע- מספיק, שתביא רישיון כהוכחה על הבעלות, אלא אם אתה לא יכול להרכיב לבד אחר-כך, מה שלא נראה לי.

תודה!

גבע.

עניתי בכחול, מקווה שעזרתי, בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היי גבע, מספר אספנות לווספה עם הטבעת אספנות ניתן לעשות רק במכון קומפיוטסט בהרצליה, בשאר המקומות (חיפשתי ב5 מקומות במרכז) מוסיפים לך מדבקת "רכב אספנות" ואם אתה מתעקש- יכולים להזמין לך לכמה ימים קדימה...נכון לפני 3 שבועות.

"Get around better- travel Lambretta"

פורסם

גם בדינמומטר רעננה יש להם את השבלונה המתאימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיימת חברה בשם אוניברסל פרטס שיושבת באיזור התעשיה של אזור(ליד חולון)

ולמיטב ידיעתי החברה מיצרת בלנקים ריקים למכוני הרישוי השונים בארץ כולל רכבי אספנות /אופנוע קטן וכו...

אוניברסל פרטס א.ב בע"מ , , רב קווי 03-5560359 פקס 03-5590949

• תוכן חדש...