Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה - פורנו רך (בית מלאכה ל-NSU...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בביקורי האחרון בגרמניה ביקרתי בין היתר בבית מלאכה העוסק בבנייה ושיפוץ של מכוניות מבית NSU, תוך התמקדות בדגם ה-1000, ה-TT וה-TTS ועוד כמה מהמשפחה...

בקומה התחתונה ישנן מכוניות מוכנות למכירה, מכוניות בשלבי שיפוץ וכן מכוניות בשלבים ראשוניים וכמו כן, בית המלאכה לשיפוץ ובניית המכוניות, ממצב פח רעוע ועד למכוניות מרוץ במצב תצוגה.

אם מסתכלים החוצה מהקומה השנייה, רואים מחזה מרהיב של עשרות פרינצים מחכות לשיפוץ ולחידוש...

חזרתי לארץ עם 47 ק"ג חלקים מאותה סדנא.... חלקי בלמים, מתלים, מנוע וכו', מה שפחות או יותר סגר לי את רשימת החלקים שהייתי צריך לקראת תחילת העבודה המעשית על ה-NSU שלי.

קצת תמונות, כדי להמחיש קצת ממה שהולך שם...

P1040682.jpg

P1040683.jpg

P1040678.jpg

P1040661.jpg

P1040672.jpg

P1040680.jpg

P1040674.jpg

P1040686.jpg

P1040687.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי.. מעלה בי זכרונות כל כך נעימים..

האוטו הראשון שלי היה NSU - 1200 מודל 1968.. היה לו הגה גדול וכייפי ואהבתי כל רגע שנהגתי בו..

זה היה לפני 20 שנה.. ואם הייתי יכול להרשות לעצמי את זה כלכלית.. הייתי מייבא לי אחת משם בשמחה רבה.

פורסם

אז צילמת אוסף דגמים... זה לא אמיתי...

אחרי השרשור שהיה כאן השבוע עם הפורד A אמריקה מתחילה להתרחק לי, מסתבר ש"משוגעים" גרים קרוב יותר משחשבתי.

יופי של תמונות, יש עוד?

פורסם

ליאור, שאלה אחרת, מה גרם לך לחזור לארץ אחרי ביקור כזה :roll: ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אז צילמת אוסף דגמים... זה לא אמיתי...

אחרי השרשור שהיה כאן השבוע עם הפורד A אמריקה מתחילה להתרחק לי, מסתבר ש"משוגעים" גרים קרוב יותר משחשבתי.

יופי של תמונות, יש עוד?

אם זה רך אז הסדנה ששיפצה את ה-A...זה כבר פורנו קשה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ואם לדייק מעט -

ליאור ברוך נצפה עם כרטיס כיוון אחד ועם ממשיך השושלת בנתב"ג. כשנשאל לשם מה הנסיעה הוא ענה שעליו להטביל את ממשיך דרכו באמבטיה עם ארבעה גלגלים במצב 1 ע"פ מחירון קראוס.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בכמה נמכרת כל מכונית כזו ?

נראה שכדי להחזיק כזה עסק כל מכונית צריכה להיות מתומחרת בסכום גבוה מאוד.

מי הקונים ?

המחירים מתחילים מכמה אלפי אירו למכונית "רגילה" ומגיעים לכ-25,000 אירו ומעלה.....

הקונים הם חובבי התחום מגרמניה ומהעולם, בזמן שהייתי שם היו 3 מכוניות "על פס הייצור" וכולם מיועדות לייצוא.

יש שם מאגר עצום של חלקים מיוחדים ל-NSU משופרות ובמקרה הזה, הקונים זה גם אני :)

קישור לאתר של אותה סדנה, לעמוד המציג חלק מהמכוניות למכירה:

http://www.nsu-tt.de/gebraucht/index.html

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תודה ליאור על התמונות.

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליאור הי !!

עכשו, לאחר הביקור אני מבקש שתעלה על המסך את תוכנית העבודה לגמר השיפוץ לרבות גאנט עם לו"ז. המכוניות ממש יפות ויש מקום שתשפץ אחת 1000TT ואחת ספורט תיקנית,לדעתי אין מקום לעשות קניבליצזיה ולהרכיב על דגם הספורט את מנוע ה- 1000.

נ.ב. - הצלחת אולי להביא לי כתובת של חנות לחלקי חילוף לBMW 2002?

להתראות ב - 24/2 בישיבה.

מצא משה

• תוכן חדש...