Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, צמיגים בני 30+ שנה יכולים לשמש מקסימום כאדניות לפרחים. כמו כן, כבר לא מייצרים צמיגים בתצורות של פעם (לו דווקא מבחינת מידות, אלא יותר מבחינת חירוץ, סוג גומי ושאר עניינים שהתפתחו עם השנים).

מבחינת אספני רכב שדובקים בנאמנות למקור - מה הכי "אותנטי" שאפשר לעשות בקשר הצמיגים? מלבד להישאר עם המידות המקוריות, אין בעצם מה לעשות? הרי הצמיג משפיע באופן מובן על התנהגות הרכב, וצמיג מודרני לא ייתן את אותה התחושה שנתן זה המקורי לפני כמה עשרות שנים.

פורסם

הכל יחסי... לא בטוח, שבכל רכב זה כ"כ משנה. מה שכן- חלק ניכר מהמידות של פעם גם כן לא ניתן להשיג יותר, ונאלצים לשנות למשהו אחר. במיקרה הטוב- משהו, שבאותו הגודל, אבל ממוספר אחרת. למשל- אצלי ברום: במקור, מה שכתוב ברישיון- נידמה לי, 560X13. המידה כבר לא קיימת, וכעת הרכבתי 165X80X13... אין מה לעשות.:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכל תלוי כמה אתה מעוניין להצמד למקוריות.

ניתן להזמין צמיגים אורגינלים מחו"ל,רק שזה פונקציה של כסף,והשאלה היא כמה אתה מוכן ללכת רחוק,

אני מצרף לך אתר כזה לדוגמא,אני הזמנתי מהם 4 צמיגים לדודג' 52, ויש להם את כל המידות.

http://store.coker.com/search.php?mode=search&by_title=Y&by_shortdescr=Y&by_fulldescr=Y&substring=670-15

צביקה מרגלית

פורסם
הכל תלוי כמה אתה מעוניין להצמד למקוריות.

ניתן להזמין צמיגים אורגינלים מחו"ל,רק שזה פונקציה של כסף,והשאלה היא כמה אתה מוכן ללכת רחוק,

אני מצרף לך אתר כזה לדוגמא,אני הזמנתי מהם 4 צמיגים לדודג' 52, ויש להם את כל המידות.

http://store.coker.com/search.php?mode=search&by_title=Y&by_shortdescr=Y&by_fulldescr=Y&substring=670-15

לא ניתן לפי מה שידוע לי להכניס צמיגים וגנטים באופן רגיל

בכל אופן לפותח השרשור

לדעתי אתה מגזים

קצת שיפור אחיזה לא יזיק לשום רכב גם אם זה לא מקורי

יש גבול כמה מקורי אוטו יכול להיות

אני כמעט בטוח שגם החוטי הצתה שלך לא מקוריים, אז מה

הפרופיל של הצמיג זה משהו שברוב המכוניות דיי מוסתר על ידי הכנף

דעה שלי , לך תקנה סט 4 צמיגים איכותים עם\בלי פס לבן

ותשן בשקט 5 שנים שיש לך צמיגים איכותים עם אחיזה טובה שתשפיע גם על הבלימה של הרכב שלך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לא ניתן לפי מה שידוע לי להכניס צמיגים וגנטים באופן רגיל

בכל אופן לפותח השרשור

לדעתי אתה מגזים

קצת שיפור אחיזה לא יזיק לשום רכב גם אם זה לא מקורי

יש גבול כמה מקורי אוטו יכול להיות

אני כמעט בטוח שגם החוטי הצתה שלך לא מקוריים, אז מה

הפרופיל של הצמיג זה משהו שברוב המכוניות דיי מוסתר על ידי הכנף

דעה שלי , לך תקנה סט 4 צמיגים איכותים עם\בלי פס לבן

ותשן בשקט 5 שנים שיש לך צמיגים איכותים עם אחיזה טובה שתשפיע גם על הבלימה של הרכב שלך

נדמה לי שאפשר לקבל אישור לייבוא צמיגים או ג'נטים בתנאי שהם לא משומשים.

לגבי חוטי הצתה, אצל אספנים פנאטיים עושים שיחזור קפדני של המערכת, כולל צבע החוטים, מבנה הצמה וכו'. כמובן שבפועל זה לא משנה הרבה, אבל כן, למי שקנאי לגבי מקוריות זה חשוב. והרבה יותר חשוב מחוטי הצתה זה צמיגים, שמשפיעים בפועל על הנהיגה עצמה ולא רק על המראה.

צביקה, האתר שהבאת מעניין, תודה. קנית משם את הצמיגים לדודג' כי לא מצאת מודרניים באותה מידה, או כי רצית צמיגים יותר מקוריים?

פורסם

לגבי חוטי הצתה, אצל אספנים פנאטיים עושים שיחזור קפדני של המערכת, כולל צבע החוטים, מבנה הצמה וכו'. כמובן שבפועל זה לא משנה הרבה, אבל כן, למי שקנאי לגבי מקוריות זה חשוב. והרבה יותר חשוב מחוטי הצתה זה צמיגים, שמשפיעים בפועל על הנהיגה עצמה ולא רק על המראה.

צביקה, האתר שהבאת מעניין, תודה. קנית משם את הצמיגים לדודג' כי לא מצאת מודרניים באותה מידה, או כי רצית צמיגים יותר מקוריים?

רציתי את הצמיגים המקוריים כמו שמןפיע ברשיון הרכב(לא רדיאלי)עם פס לבן בדופן ,ואתמול כבר קבלתי אותם,

כך שאין שום בעיה ליבא צמיגים חדשים

צביקה מרגלית

פורסם

זה מה שאני אומר

שהצמיגים שלך שזה בטיחות שווים יותר מכל המקוריות

ו

זה לא כזה משנה במראה

לא חסר צמיגים עם פס לבן

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בוקר טוב לכולם

יש למישהו טבלת היפוך בין מידות צמיגים של פעם למידות של היום

אשמח לקבל.

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
רציתי את הצמיגים המקוריים כמו שמןפיע ברשיון הרכב(לא רדיאלי)עם פס לבן בדופן ,ואתמול כבר קבלתי אותם,

כך שאין שום בעיה ליבא צמיגים חדשים

צביקה,

אני מתלבט באותו נושא, וחושב לייבא.

תוכל בבקשה לעדכן לגבי התהליך- עלויות משלוח, מיסים, אישורים נדרשים, לו"ז?

תודה!

נפתלי

פורסם
צביקה,

אני מתלבט באותו נושא, וחושב לייבא.

תוכל בבקשה לעדכן לגבי התהליך- עלויות משלוח, מיסים, אישורים נדרשים, לו"ז?

תודה!

נפתלי

חשוב לדעת שאסור ליבא יותר מ-4 צמיגים,

אני קניתי צמיגיים במידה 760-15 עם פס לבן בדופן במידה 4\3 2

כל צמיג 123$

משלוח לארץ- 200$ fedex

הם מבצעים את כל השחרורמהמכס ומבאים את הצמיגים עד הבית,

והעלות של זה ,כולל מכס ומע"מ=720 ש"ח

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...