Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מקום שמבצע ניקוי (לחלקי אלומיניום במקרה זה) בהתזת זכוכית או אבקה/סודה ודומיהן, באופן שלא פוגע באלומיניום.

אשמח אם מישהי מכיר/יודע ויוכל להמליץ ולתת פרטים נוספים.

תודה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אי לא יודע עבור מה אתה צריך את זה בדיוק,

אבל יש לי אקדח לניקוי חול,

הוא אינו עושה נזקים לפח או לאלומיניום.

אם אתה זקוק לו אז צור עימי קשר

050-6533379

ירון מאיר

פורסם

היי,

גם לי יש כזה, התזת חול על אלומיניום תלויה בסוג האלומיניום... אם הוא חרוט CNC, סגסוגת או יציקה וכו'... כשמתיזים חומרים כמו זכוכית או אבקות אחרות, הנזק ל"מרקם" קטן בהרבה...

בכל מקרה, תודה רבה על ההצעה! :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

באחת מהתוכניות של "מלכת המשופצות" ראיתי שמתיזים על פח הרכב אבקת קליפות אגוזי קליפורניה.

בתוכנית אמרו כי זה לא מעוות את הפח ומוריד שכבות צבע בעדינות.

ירון מאיר

פורסם

ליאור במידה והחלקים שלך קטנים ובאמת יש לך ציוד (קומפרסור חזק +אקדח )

תברר איזה חומרים מתאימים ואיפה אפשר לרכוש אותם ותבצע לבד

אני עשיתי התזת חול כמעט לכל החלקים באוטו באופן יעצמאי

כיוון שהאקדחים שיש לנו לא מקצועים כמו בניקויי חול מקצועי והקומפרסור לא מספיק חזק

לא מתבצע נזק לפח

אתה יכול לנסות עם חול עדין ממרחקים שונים על חומר זהה ולראות איך זה משפיע גם

אולי חול עדין עם לחץ נכון יכול לעשות את העבודה

חוץ מזה יש חומרים לליטוש אלומיניום ונירוסטה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בתוכנית CCR הראו שמשתמשים לתחמוצת אלומיניום כדי לא לפגוע בפחים דקים, אולי זה יעבוד גם על חלקי אלומיניום?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עם איזה חול אפשר להישתמש בניקוי?

ואיפה ניתן לקנות פיסתולט לניקוי חול? ומה המחיר?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ניתן להשתמש בסודה לשתיה (סודיום ביקרבונט, אבקת אפיה) לניקוי עדין. השאלה רק איפה למצוא כמות...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
ניתן להשתמש בסודה לשתיה (סודיום ביקרבונט, אבקת אפיה) לניקוי עדין. השאלה רק איפה למצוא כמות...

הכמות זאת לא בעייה, ניתן לקנות בשקים של 20 ק"ג ואף יותר. השאלה היא עם איזה אקדח התזה? כמו זה של ניקוי החול?

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

• אחראי פורום
פורסם
הכמות זאת לא בעייה, ניתן לקנות בשקים של 20 ק"ג ואף יותר. השאלה היא עם איזה אקדח התזה? כמו זה של ניקוי החול?

תודה,

ליאור.

לדעתי האקדח יהיה זהה. אצלנו מתיזים חול עדין (על אלומיניום אך בעיקר פלסטיקים למינהם)

שדומה לסודה לשתייה במרקם שלו (מן הסתם שהחול קצת כבד יותר).

לי אישית יצא לנקות אלומיניום מכורסם , יצוק וסגסוגת (חישוקים ישנים לאלפא) ללא שום נזק לפני החלק

(חוץ מהפיכתו הבלתי נמנעת לחלבי יותר).

מה סוג החלק שאתה רוצה לנקות? איך יוצר?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ליאור איפה ניתן להשיג סודה לשתיה מתאימה?

לפי מה שאני קראתי לניקוי מתכת אגרסיבי ( חלודה ) מומלץ גודל גרעין יותר גדול מהסודה לשתיה הביתית.

לאלומיניום אני מאמין שהרגיל יכול להיות בסדר...

אם השאיפה היא להגיע לגודל גרעין שדומה אפילו לחול עדין יחסית, אז האקדח הרגיל צריך להיות בסדר גמור.

• תוכן חדש...