Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אייל לרנר, תושב טירת כרמל, ובימים אלו אני מגלגל רעיון להקמת מוזיאון רכב בטירת כרמל.

הרעיון המקורי היה להקים את מוזיאון סוסיתא במתחם אוטוקארס- מפעל סוסיתא ההיסטורי.

מכיוון שהאזור הוא בבעלות פרטית של חברת "נצבא" הנושא מורכב יותר.

השבוע נפגשתי עם ראש העיר אשר הציע מתחם חליפי להקמת המוזיאון.

הרעיון בתחילת דרכו- אשמח לשמוע ולקבל הערות, רעיונות, הצעות לעזרה ושת"פ וכיוצא בזה.

אייל לרנר

מוזיאון סוסיתא - טירת כרמל

www.sussita.tira.co.il

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיון גדול כל הכבוד! יש עוד הרבה אנשים שעבדו באוטוקרס . יש חבר שאביו עבד במפעל וצילם ושמר הכל באלבום. ממש אלבום מדהים.

שלמה דן גדרון

פורסם

ממליץ לעשות ראיונות לצלם בווידאו ולכתוב הכול ולעשות ארכיון שלם. ממליץ לקחת ארכיונאי [זה שעובד בארכיונים] שיעשה את כל העבודה ה"שחורה", להקים צוות שלם וגם מדי פעם לעלות לפה עידכונים [זה רק יכול לעזור לך-הנה סוד קטן לפעמים מסתובבים פה כתבי רכב בארץ]. בהצלחה. אל תשכח יש פה חיפוש ויש גם את גוגל אך רוב העבודה היא עבודת רגליים, צא אל כל ארכיוים האפשריים בנושא רכב בארץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
ראיון גדול כל הכבוד! יש עוד הרבה אנשים שעבדו באוטוקרס . יש חבר שאביו עבד במפעל וצילם ושמר הכל באלבום. ממש אלבום מדהים.

אשמח לקבל את פרטיו.

כל חומר ארכיוני יעשיר את המוזיאון ויהפוך אותו למוזיאון מקצועי ורציני

אייל לרנר

www.sussita.tira.co.il

פורסם

אייל,

דבר ראשון קבל ח"ח על היוזמה. חסרים אנשים כמוך.

דבר שני,

יהיה בכלל ניתן להשיג כמות מכובדת של סוסיתות לתצוגה? וכלים ששימשו לבניית הסוסיתות?

דבר לבדוק שכן סוסיתות נהיו נדירות בארצנו ועל אחת כמה וכמה הסאברה המדהימה.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אייל שלום שמי צמח דוד ואני גר בטירת הכרמל אני חושב שהרעיון טוב אבל היום יהיה קשה להשיג רכבים שיצרו באוטוקרס חלקם אפילו נדירים

פורסם
אייל שלום שמי צמח דוד ואני גר בטירת הכרמל אני חושב שהרעיון טוב אבל היום יהיה קשה להשיג רכבים שיצרו באוטוקרס חלקם אפילו נדירים

דוד שבת שלום

האם אתה אספן?

לשאלתך, אני לא מתכוון להבנות רק על שיפוץ רכבים "חדשים" אלא לרכוש משופצים (אם וכאשר יהיה מימון), או להציג בהשאלה רכבי אספנים.

אשמח להיות איתך בקשר לקידום הקמת המוזיאון.

אייל

אייל לרנר

www.sussita.tira.co.il

פורסם
אייל,

דבר ראשון קבל ח"ח על היוזמה. חסרים אנשים כמוך.

דבר שני,

יהיה בכלל ניתן להשיג כמות מכובדת של סוסיתות לתצוגה? וכלים ששימשו לבניית הסוסיתות?

דבר לבדוק שכן סוסיתות נהיו נדירות בארצנו ועל אחת כמה וכמה הסאברה המדהימה.

נאור.

נאור שלום,

אני מניח ששיש בידי אספנים פרטיים מספיק כדי להתחיל את המוזיאון ואם הזמן ובעזרת אנשים טובים נגיע לכל הדגמים.(או רובם)

אני מקווה שאספנים יסכימו להשאיל רכבם לתצוגה.

לענין הסברה, אני מתכוון ליזום פג' עם איתן ורטהיימר לבדוק אפשרות השאלתה למוזיאון...

שבת שלום

אייל

אייל לרנר

www.sussita.tira.co.il

פורסם
ממליץ לעשות ראיונות לצלם בווידאו ולכתוב הכול ולעשות ארכיון שלם. ממליץ לקחת ארכיונאי [זה שעובד בארכיונים] שיעשה את כל העבודה ה"שחורה", להקים צוות שלם וגם מדי פעם לעלות לפה עידכונים [זה רק יכול לעזור לך-הנה סוד קטן לפעמים מסתובבים פה כתבי רכב בארץ]. בהצלחה. אל תשכח יש פה חיפוש ויש גם את גוגל אך רוב העבודה היא עבודת רגליים, צא אל כל ארכיוים האפשריים בנושא רכב בארץ.

נמרוד תודה על העצות

אתה יכול לתת לי הכוונה לארכיונים קיימים בנושא רכב שעשויים לכלול מידע על סוסיתא ?

שבת שלום

אייל

אייל לרנר

www.sussita.tira.co.il

פורסם
נמרוד תודה על העצות

אתה יכול לתת לי הכוונה לארכיונים קיימים בנושא רכב שעשויים לכלול מידע על סוסיתא ?

שבת שלום

אייל

נסה את המוזיאונים שנמצאים בערים שבהם הורכב הרכב הנ"ל. מוזיאון חיפה וכו'.

האם אתה מתכוון לפתוח מוזיאון רק על סוסיתא?או שמה אתה מחפש לפתוח לכל הכיוונים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שלום לכולם גם אני גר בטירת הכרמל יש לי שלושה סוסיתות שתיים קוביה ואחת כרמל 12

אשמח לעזור

מישל 0528717798

נב אתם מוזמנים לכנס לשרשור (רנו 17) וליצפות בשיפוץ של הרנו שלי

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם
נסה את המוזיאונים שנמצאים בערים שבהם הורכב הרכב הנ"ל. מוזיאון חיפה וכו'.

האם אתה מתכוון לפתוח מוזיאון רק על סוסיתא?או שמה אתה מחפש לפתוח לכל הכיוונים?

החזון הוא הקמת "מוזיאון סוסיתא" שיציג את עברה של החברה, כל דגמי הרכב שלה (לפחות רובם) , חוברות ופוסטרים וכל מידע אחר. וכן יציג את תעשיות הרכב הנוספות שפעלו ופועלים בארץ.

במקביל, הכוונה לאפשר למועדון החמש להקים בית קבע בתחום המוזיאון ולהציג תצוגות מתחלפות של רכבים אחרים וכן לקיים את המפגשישי בתחומי המוזיאון בטירת כרמל. הנושא בתאום ובהסכמה של ראש העיר וכנראה תוך מספר שבועות יוכשר מקום זמני למפגשישי, באם המועדון יגלה ענין !!

ישנם רעיונות נוספים. "פרה פרה"

אייל לרנר

www.sussita.tira.co.il

פורסם

שלום אייל,

הרעיון נפלא !!! אני אוכל לעזור הרבה מאוד בכל הקשור לתוכנו של המועדון. האם אתה רק יוזם הרעיון או גם "בעל הממון"? כידוע , הקמת מוזיאון זה דבר מורכב ... אשמח להפגש איתך על מנת לקדם את הרעיון בצורה עיניינית ורצינית.

יורם מקובר

יו"ר מועדון בעלי הסוסיתות בישראל

פורסם

יש אדם חביב מבלגיה, ג'וסף ניפט.

שהקים אתר על סברות, אני בטוח שהוא ישמח לשתף פעולה

הוא בקשר עם בעלי סברות , ומנסה לנהל גם מאגר מידע (ברשות הבעלים) היכן נמצאים הרכבים היום .

בין היתר הוא מנהל "מועדון הסברה" העולמי.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...