Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מעתיק משם

הפרוייקט הזה נעשה שנה שעברה ולמען האמת נתקע בשלב סופי , נשאר רק לצבוע אותו בצבע של הרכב, ולסיים כמה דברים קטנים מדובר בדשבורד של חיפושית אמריקאית 1303 ששתלתי בו שעונים של פורש 914 ועוד כמה שעונים קטנים של Vdo

אז ככה ,בשלב ראשון פירקתי את הדשבורד מחוץ לרכב ואז התחלתי לפתוח את כל הפיצוצים,ואז גיליתי שכל פיצוץ כזה ,מתחתיו החומר שרוף אז חפרתי עד שהגעתי לשכבה טובה.

ואז ביצעתי התאמה של הקלסטר של השעונים של הפורש

תמונה076.jpg

תמונה077.jpg

תמונה078.jpg

תמונה079.jpg

פורסם

לאחר מכן התחלתי במילוי בקצף פוליאוריטן כדי להגיע לצורה שניתן להתחיל לעצב אותה ,בסך הכל השתמשתי ב 3 או 4 מיכלים כאלה. כדי לייצב את הקצף עשיתי מין שלד כזה ממקלות עץ

דרך אגב לא ציינתי שאת העבודה לא עשיתי עם הדרכה ולא העתקתי מאף אחד ככה שהייתה לי טעות קטנה בדרך.

תמונה082.jpg

תמונה083.jpg

תמונה084.jpg

תמונה086.jpg

תמונה087.jpg

תמונה088.jpg

פורסם

עכשיו בשלב הזה הגעתי למצב שיש לי פחות או יותר צורה סופית אבל מכיוון שהפוליאוריטן מלא בבועות צריך היה להחליק אותו , בהתחלה השתמשתי בקארקיט/בונדו וזה היה פשוט בזבוז של זמן הלכו לי 2 פחיות ויותר גרוע מזה ,קשה מאוד לשייף אותו יומיים אני רק שייפתי עם משייפת חשמלית ,בקיצור חבל על המאמץ כי גיליתי חומר הרבה יותר טוב מאוחר יותר...

תמונה107.jpg

תמונה155.jpg

פורסם

טוב בשלב הזה כבר נהייתי מיואש היה לי ברור שעם קארקיט אני לא אתקדם לשום מקום , ואז גיליתי שיש אופציה לערבב אפוקסי ביחד עם אבקה שנקראת מיקרובלון , מוסיפים הרבה מהאבקה עד שנוצר מין מרקם כמו של חומוס, מורחים את זה בקלות , היתרון הוא שהחומר הזה מאוד מאוד קל לשיוף ומצד שני סותם את כל החרצים וכו'

אין לי תמונה שלו ישירות אבל יש לי תמונה ישר מהשלב אחרי

פתחתי חורים ל 4 שעונים קטנים, אני השתמשתי בדרמל ,אבל מקדח כוס אופציה יותר יפה.. התעצלתי ללכת לקנות אחד.

בשלב הזה אני התחלתי להניח פיברגלס עם אפוקסי,החומר הלבן מתחת זה המקרובלון

הנחתי כמה שכבות פיבר ואז הבאתי את זה לפחח והוא צבע את זה בפוליאסטר , ושם נעצרתי ,צריך לשייף אותו שוב פעם לפני צבע סופי, בנתיים זה שכב אצלו כמה חודשים וקיבל כמה מכות שאני צריך לסדר ,זהו לבנתיים

תמונה235.jpg

תמונה189.jpg

תמונה188.jpg

dash.JPG

פורסם

פרויקט יפה מאד לבנייה ראשונה עם הרבה צפיות אבל מעט מאד פירגונים קבל חח....

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

יפה מאוד

השקעה מבורכת , סיים את הפרוייקט על מנת שלא יהרס לך .

דרך אגד ,

האם ידוע לך אם ניתן להניח יריעות פיבר ישירות על קצף הפוליאורטן?

ירון מאיר

פורסם

יש גם חומר שנקרא BODY-FIBER שזה בעצם מרק מוכן לשימוש שעשוי על בסיס פוליאסטר עם סיבי פיבר(מזכיר את הדורגלאס).

זה בעקרון היה יכול להיות לך פתרון יותר טוב לקארקיט שהוא מאוד לא נוח לעבודה.

יחסית לעבודה ראשונה יש תוצאה יפה מאוד, תמיד ניתן לחדד את הפינישים לרמה גבוהה יותר.

אז ככה שאתה יכול להיות רגוע, אל תמהר לצפות\לצבוע את הבנייה הזו, תעבוד כמה שיותר על פינישים -זה שווה את ההמתנה:).

בהצלחה בהמשך, וישר כוח.

ניר,

under construction..

• אחראי פורום
פורסם

לא רע בכלל, אהבתי את הרעיון.

אם תרצה עזרה בהמשך (אני עובד עם פיבר בעצמי), אתה מוזמן לפנות אליי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עבודה ממש יפה,

בזמנו ביצעתי גם שיפוץ לדשבורד שיצא לא מושלם בגלל הקושי לעבוד עם יריעות הפיבר שלא שיתפו פעולה בקימורים של הדשבורד,

בדיעבד הייתי צריך להשתמש ביריעות פיבר יותר דקות וגמישות, לא מפריע לי שהדשבורד לא יצא חלק כי אני מתכנן לץפות אותו בסקאיי עם שכבת ספוג דקה מאוד.

בעקבות שיפוץ דשבורד נוסף שאני עושה רציתי לדעת איפה ניתן למצוא יריעות פיבר דקות מאוד וגם את הפוליאסטר המעורבב בפיבר ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...