Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב ישן שעדיין לא רשום במשרד הרישוי כרכב אספנות,הרכב עומד בחצר כבר 8 שנים ובבדיקה שערכתי באתר האינטרנט של משרד הרישוי תחת האפשרות של חידוש רשיון רכב,קיבלתי הודעה שרשיון הרכב הנ"ל בוטל.

ברצוני לדעת אם זה אומר שאי אפשר להעלות רכב זה על הכביש בחזרה או שישנה דרך כלשהי (אני מאוד מקווה שכן) להחזיר את הרכב לכביש.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה

 

אלי 050-9839416

 

[email protected]

פורסם

מצטער לבשר לך בשורות רעות אבל במידה והרישוי הרכב בוטל זוהי בעיה לא קטנה.

צריך להגיע עם הבעלים של הרכב למשרד הרישוי ולנסות להסביר שהייתה טעות,

וגם אז כמעט בטוח שלא יקשיבו לך..

אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מ-מ-ש לא מדויק.

 

כל רכב מיושן שמפספס שני טסטים מבוטל אוטומטית במחשב משרד הרישוי.

 

ע"מ להחזירו לכביש יש צורך בתשלום אגרות (עד לתאריך הביטול בלבד) ובבדיקת מעבדה מוסמכת (שזה טסט קצת יותר מחמיר וכרוך בתשלום של כ-800 ש"ח)

 

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה שהארת את עיני!

הייתי בטוח שכאשר הרישיון מבוטל (כפי שקורה הרבה פעמים כאשר מתבלבלים בין הפקדת רישיונות וביטול) מאד בעייתי להחזיר אותו.

תודה רבה ולילה טוב,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

תפריד בין מצב של הגעת בעל הרכב למשרד הרישוי ובילבול בין הורדה מהכביש להפקדה, לבין ביטול מינהלי של הרשיון עקב אי חידוש הרשיון של רכב מיושן.



שני מצבים שונים לחלוטין.

פורסם

תפריד בין מצב של הגעת בעל הרכב למשרד הרישוי ובילבול בין הורדה מהכביש להפקדה, לבין ביטול מינהלי של הרשיון עקב אי חידוש הרשיון של רכב מיושן.



 

שני מצבים שונים לחלוטין.

 

 

מה הכוונה?

אם אני לא מפקיד רישיונות או מודיע למשרד רישוי שלא יבטלו ריישיונות,

הם אוטומטית מוצאים הורדה מהכביש לאחר מספר שנים אם לא מחדשים רישוי?

 

ירון מאיר

פורסם

המחשב מבטל באופן אוטומטי כל רכב מיושן שלא מבצע טסט במשך שנתיים.

 

זה במידה מסויימת לטובת מי שלא הקפיא את הרשיונות מכיון שלא נצברים חובות אגרה על התקופה בה הרכב היה מבוטל מינהלית.

(לפחות עפ"י מה שנאמר לי ע"י בלהה טל ז"ל)

 

אגב גם רכב אספנות שלא מבצע טסט שנתיים מבוטל אוטומטית ההבדל הוא שרכב אספנות לא צובר חובות אגרה ולא זקוק לבדיקת מעבדה לצורך החזרה לכביש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, ולא: אכן, הרכב רשום כ"מבוטל", אבל החזרתו לכביש- עניין "טכני" בלבד: משלמים אגרה, עושים טסט, וזהו. זה במיקרה של רכב יחסית "חדש"- פחות מ-19, או 20. "רכב מיושן" כבר צריך בדיקות מעבדה. "רכב אספנות"- כמו רכב חדש. משאיות- ללא "אספנות"- הורדה אוטומטית "לצמיתות", אפילו בדיקת מעבדה לא תעזור, אבל עדיין- פחות "חזק" מ"הורדה עם טופס".

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה - לי יש רכב שלא זז כבר 4 שנים, האגרה הגיעה ל 9000 ש"ח, יש אפשרות להחזיר לכביש ללא תשלום כל האגרה הזו? (הרכב לא מיושן אלא שנת 99).

 

תודה.

בריאות לכולם!

פורסם

האפשרות היחידה להעלות את הרכב ללא חובות אגרה היא ב-2029 (כלומר אין אפשרות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

×
×
  • תוכן חדש...