Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

חיפשתי וראיתי שירשור ישן בנושא, אבל יש לי כמה שאלות-

אני רוצה לצפות מחדש את הפגושים שלי בכרום.

ראיתי מספר חברים שלא היו מרוצים מגלונומטה.

יש המלצה על מקום אחר באזור המרכז?

אני צריך להכין את החלק לפני? אני מעדיף שלא... הייתי רוצה שבעל המקצוע הטוב יעשה הכל...

תודה

אייל

פורסם

[מניסיון שלי...אחרי שציפיתי את כל הפולים שלי ועוד מכלולים. עשיתי אותם בגלונומטה בת"א.

הם סנובים ולא ממש סימפטים, צריך להתעקש על עבודה טובה אבל לצערי הם היחידים שעושים את זה...אחד הבעלים אמר לי בלי בושה אחרי שהתלוננתי על האיכות, "אנחנו היחידים כאן כך שאין לך הרבה ברירה.."

לא צריך להכין את החלקים מראש.

עכשו לשיקולך

ברוך -

פורסם

גלוונומטה עושים עבודה גרועה, לוקחים מחיר גבוה ומתייחסים ממש לא יפה. לא פעם הם הרסו לי חלקים, עד שלמדתי על בשרי ומנסיוני המר לא ללכת אליהם. אני אומר זאת על דעתי בלבד,יכול להיות שיש אחרים שיחשבו אחרת. אני אליהם לא הייתי מתקרב! כמו שכתב קובי, אפשר למצוא היום חלקים מייצור חדש. יעזור אם תכתוב מהו החלק ומה סוג הרכב.

פורסם

בגלל הביקורות שקראתי אני מחפש אלטרנטיבה אחרת אליהם...

אני מאמין שיש מקום אחר במרכז....

החלקים הם פגוש קדמי ופגוש אחורי של Dodge Charger.

אני מאמין שמשלוח של חלקים אלו, לא כולל קניה, יקר יותר מחידוש הקיים.

פורסם
בגלל הביקורות שקראתי אני מחפש אלטרנטיבה אחרת אליהם...

אני מאמין שיש מקום אחר במרכז....

החלקים הם פגוש קדמי ופגוש אחורי של Dodge Charger.

אני מאמין שמשלוח של חלקים אלו, לא כולל קניה, יקר יותר מחידוש הקיים.

במידה ואתה מוצא מקום לציפוי חלקים בכרום מלבד גווטמלה בבקשה תעדכן אותי ואם יש מצב אז אני הצטרף אלייך עם כמה חלקים של אופנוע וחיפושיות שאני רוצה לחדש.

הבנתי שהמחיר על ציפוי חלקים הוא לפי משקל וכמות החלקים וככל שהמשקל גדול יותר העלויות קטנות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

פגושים זה המון מהמראה של האוטו, ציפוי ניקל לא תמיד מסדר מכות וצורה של פגוש.

אייל אני ממליץ לך להתקשר ל YEAR ONE

אומנם בקאטלוג לא מצאתי באמפרים, אבל הם בטוח יודעים מאיפה אפשר להשיג.

בהצלחה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני דווקא עשיתי שם - גם יצאתי מרוצה מהתוצאה - וגם קיבלתי יחס טוב, עמדו בזמן שהבטיחו (והיתה להם המון עבודה באותו זמן - ראיתי) והמחיר - היה נראה לי סביר ... כל זה קרה לפני שלוש שנים - אגב.... אין קילופים... לא דהה... נראה טוב...

I'd rather walk than drive a Japanese car

• תוכן חדש...