Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אספר את סיפורי-

לפני למעלה מחודש הגעתי עם קשישתי לקומפיוטסט במערב ראשון,היה לי די ברור שאכשל

רק רציתי לקבל ארכה של שובע להמשך השיפוץ.

במהלך הביקור,היו חילופי דברים ביני ובין אחד העובדים שם (בן אדם נמחק)

שאמר משהו כמו "אתה לא תלמד אותי לעבוד"

בסיום המפגש נכשלתי על-

1.לא מצאו מספר מנוע

2. "סדקים" בתחתית הרכב

3.חופש במיסב שמאלי קדמי (את זה השחיל על הדרך אני אומר בפה מלא - חרטה)

4. צנרת אגזוז

5. רעש

נפרדנו לא כידידים...

היום בטיפשותי חזרתי לאותו המקום-מעודד מעוד חודש של שיפוץ.

בין היתר הוחלפה כל צנרת הפליטה ,שופצו הקרבורטורים והמנוע סוף סוף עובד שקט ועגול,

כל הרצפה עברה ניקוי,צבע יסוד וציפוי זפת,הורכב מחדש הגלגל וקיבלתי אישור מוסך מורשה שאין "חופש"

ככה שכל הליקויים תוקנו.

הרכב לא נסע כמעט כלל במהלך החודש רק דילוגים בין מוסכים

לצערי הרב התברר לי שהאדם נמחק עבד היום בקבלה של הרכבים (במקום חבר פורום חביב ששכחתי את שמו)

הוא לא שכח אותי,והתחיל לחפור בעצמו בניירת שלי (במקום הפקידה) ואף הזכיר לה שעבר יותר מחודש מאז

פעם שעברה ולכן הבדיקה היום נערכת מההתחלה...

שימו לב לממצאים החדשים-

1. חופש בהגה - למרות שזה לא תפקידו העובד הקטן שיחק עם ההגה כשאר המנוע כבוי וההגה נעול !!!

יש בידי אישור מוסך מורשה וההיגוי טיפ טופ-אני אומר בפה מלא - שקר גס.

2. אין אור רוורס ואין אורות ברקס - שקר גס!!! ואף הראתי זאת "למנהל"

3. מה שלא עשו כמעט 40 שנה (כנראה) עשה החודש האחרון - והוינקר הספיק לדהות...

4.מרכב

5. טמבונים

ובטח עוד כמה דברים ששכחתי לציין.

מיותר לציין שכל הבעיות הנ''ל "צצו" בחודש האחרון.

בקיצור המקום מאוד מאוד לא מומלץ, מאפיה אחת גדולה,

הכי מצחיק שהמנהל בסוף אומר לי "תתקן את הטמבונים ואני מעביר אותך"

לתשומת לבכם,אוהב רכבו ירחק

porsche 914,2.0,1970

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל חשש,הלקח הופק :wink:

לא ייתכנו 5-6 ליקויים חדשים תוך חודש,כאשר דבר אחד כבר ברור-

הבחורציק שם שיקר במצח נחושה שאמר שאורות הברקס והרוורס לא עובדים,אין לזה הסבר אחר.

מוזר שהוא גם בודק חופש בהגה כשהוא לא מתחת לרכב,וההגה נעול :?

"שאנשים קטנים עושים צל גדול סימן שהשמש שוקעת".

מחר אני שולח מכתב חם לאיגוד המוסכים,בתלונה על המכון,סתם בשביל הנפש שלי.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

גם אני עברתי שבוע שעבר שבת לא נעימה במכון הטסטים, מרגיז עד מאוד.

לא להעביר את הרכב בגלל שיש לו כתם חלודה על מכסה המנוע וזה לא עונה על ההגדרה שצבע הרכב אמור להיות אדום?!

משכנתא זה קל

פורסם

במקרה כזה למרות "שכאילו" אסור הולכים למשרד הרישוי מוציאים כפל רישיון והולכים למחרת למכון טסט אחר. כמובן רק אם המכון אשם ולא הרכב.

פורסם

קצת לא מבין אותך.

למה בכלל הלכת מההתחלה לקומפיוטסט מערב?

הוא דיי ידוע בתור מכון רישוי לא משהו (בלשון המעטה).

חוצמזה, נניח ולא ידעת, או שהוא קרוב לבית וזה לא כ"כ משנה, והלכת, אחרי שהוא הכשיל אותך על דברים שלטענתך לא כולם מוצדקים וגם אחרי שרבת וקיבלת חרא של יחס, למה חזרת אליהם? ועוד אחרי חודש שגם ע"פ חוק לא היית מחוייב לחזור?

ואחרי שחזרת וראית שהוא מחייב אותך לעבור התהליך מהתחלה, למה פשוט לא לקחת את המסמכים והמשכת לך בדרכך? חסרים מכונים? יש אחד במזרח - 10 דקות נסיעה משם.

לי זה נשמע כאילו יש בך צד קצת מזוכיסטי.

בנוגע ל-"אנשים קטנים עושים צל גדול"...

אז גם אני כמוך וכמו כל אחד במדינה נתקל לא פעם בפקיד או בעל תפקיד אחר, בד"כ לא בכיר, שמחליט לעשות את תפקידו דווקא ברגע שאתה מגיע על הצד הטוב ביותר ולהקפיד איתך יותר, לסרבל אותך בבירוקרטיה וכו'. - לא נעים, מעצבן.

אבל לדעתי הם לא אנשים קטנים, אולי קטנוניים, אבל אני לא רואה בוחן רכב במכון טסטים, פקידה במשרד הפנים או כאלה וכאלה כאנשים קטנים, כולנו שווים.

בכל מקרה, בהצלחה ותעדכן מה נסגר עם זה.

פורסם

אתה צודק ב-100%, לא הייתי צריך להיכנס לשם שוב.

בטווח בין 2 הפעמים הגעתי שוב,לקבל ארכה נוספת

ופשוט היה חבר פורום חביב (עם סובארו אספנות),שהשיג לי ארכה צ'יק צ'ק,היה נחמד אז חשבתי לחזור.

הכשלים בפעם הראשונה היו לגיטימיים,חבל שהמכון "לא מסמפט" רכבי אספנות במקרה הטוב,

וחאפר במקרה הרע.

אגב מה תורם כפל הרשיון ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם

יש פה מישהו שמכיר מכון טסטים נורמאלי??

אני לא מחפש להעביר את האוטו מבחן רישוי בחרטה, אני רוצה שהרכב יהיה תקין ובטיחותי, אבל שלא יכשילו על שטויות!!!

ממש עבד כי ימלוך...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אגב,מישהו ניסה פעם להגיש תלונה רשמית למנהל משרד הרישוי (תלונה מנומקת,מצולמת ואולי בצירוף חוות דעת מקצועית)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אתה צודק ב-100%, לא הייתי צריך להיכנס לשם שוב.

בטווח בין 2 הפעמים הגעתי שוב,לקבל ארכה נוספת

ופשוט היה חבר פורום חביב (עם סובארו אספנות),שהשיג לי ארכה צ'יק צ'ק,היה נחמד אז חשבתי לחזור.

הכשלים בפעם הראשונה היו לגיטימיים,חבל שהמכון "לא מסמפט" רכבי אספנות במקרה הטוב,

וחאפר במקרה הרע.

אגב מה תורם כפל הרשיון ?

כפל רשיון נותן לך רשיון בלי חותמת של מכון הטסט ואז אתה יכול ללכת למכון טסט אחר.

פורסם

אתה מדבר על המכון בראשל"צ - איפה שעמית עובד, או על ה"חדש" - באיזור התעשייה (לא צמוד לנאפיס) ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש פה מישהו שמכיר מכון טסטים נורמאלי??

אני לא מחפש להעביר את האוטו מבחן רישוי בחרטה, אני רוצה שהרכב יהיה תקין ובטיחותי, אבל שלא יכשילו על שטויות!!!

ממש עבד כי ימלוך...

אסף ,כן, יש כזה, מאז שנכוותי מס' פעמים במכון הדרום ברחובות, זנחתי אותם ועברתי למכון שבנס - ציונה, מגיע לשם כחודש עד שלושה שבועות לפני מועד הרישוי, כמובן לאחר שהאוטו עבר במוסך בדיקה מקיפה, מתקן/מחליף כל מה שנדרש, שוטף את החלק התחתון של הרכב, ונגש למכון, ב -% 99 אני עובר את הטסט - לרבות בדיקת CO2 ברכב משנת 74.

אין שם חיפוש לשווא, ואם יש בעיה שלא עלית עליה הם יראו לך.

באם נכשלת, אתה לא צריך אישורי הארכה - סע ותקן הרכב וכנס פעם שניה מתי שאתה רוצה.

הם מומלצים, לפחות לנו הגרים באזור השפלה הדרומית.

מצא משה

• תוכן חדש...