Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עניין אותי קצת מאיזו מכונית התחלתם,סיפורים עליה והאם בדיעבד זו הייתה בחירה מוצלחת לדעתכם?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אני התחלתי עם שברולט אימפאלה 79. אני היום דיי מאוהב באוטו הזה :inlove:, אני מת על הצורה שלו והוא משתפץ לו לאיטו במגבלות הזמן שלי כסטודנט כבר קרוב לשנה.

את האוטו הזה בכלל לא הייתי אמור לקנות, חיפשתי רכב אספנות לשיפוץ (כמובן אמריקאי) ולאחר מו"מ שכשל לרכישת ברקודה לא משופצת פשוט הייתי לחוץ להתחיל לשפץ משהו :lol: ואז ניתקלתי ברכב הזה ביד 2, היה שייך לדימה (V8 וחצי) שכבר התחיל בעבודה. מה שמוביל למסקנה שאם אתה אוהב את האוטו - זו ללא ספק היתה בחירה נכונה, האוטו משתפץ לו ללא שיקולים או פרופורציות של סחירות כאלה או אחרות ובד"כ רואים את זה בתוצאות:-D.

פורסם

שלוש שנים

גיל 17.5 בערך

מוסטנג 67 גיטי

בחירה נכונה ,לא יודע אוטו מאוד קשה לשיפוץ אין חלקים בארץ גם בחולהרבה יותר יקר משאר המתחרים

בהתחלה היה מתוכנן להיות מקורי עד שהשתנה המהות באמצע השיפוץ ועבר להיות

כמו שהוא צריך להיות לדעתי

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

בעיקרון- אוטו הראשון שלי היה פורד אסקורט שתי דלתות שנת 73. רק שאז לא ממש חישבתי אותו כ"רכב אספנות", בכ"ז, זה היה משהו כמו 14 שנים לפני... ולכן עשיתי את הטעות, שאני מצטער עליה- מכרתי אותו לשכן, שלא ידע מה לעשות איתו, וזרק... האוטו, שבאמת אפשר להגיד, שהתחלתי ממנו את האוסף- היה הקאפרי שלי, שבאיזשהו שלב פשוט הפך מרכב יומיומי לתחביב. לצערי, נאלצתי למכור אותו לא מזמן, עקב מצב החלודה שלו וחוסר יכולת שלי כעת לתת לו את הטיפול, שמגיע לו.

הבחירה בכל אוטו שהוא- לדעתי תמיד נכונה בכל רגע הנתון, כי אתה עושה את מה, שתמיד רצית, אז, לפחות ברגע של הקניה- אתה מאושר, וזו הבחירה הנכונה! גם, אם אתה מגלה עם הזמן, שזה לא בדיוק מה, שחיפשת, או שזה פשוט "גדול עליך"- עדיין, עשית אז, במקור, לדעתי, את הדבר הנכון! זו דעתי בעניין!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...