Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא יודע מי זו אלינור אז הנה היא:

001wt1.jpg

002eg4.jpg

003io0.jpg

004to4.jpg

006ms9.jpg

007wh8.jpg

קצת נתונים על הרכב:

נפח מנוע: 2600.

גיר: ידני.

הנעה: אחורית.

אני מחכה שיגמר לי המלווה ואז אני יתחיל להגיע למפגשים :)

למי שמעוניין לדעת, ברגע שיגמר המלווה הרכב יחזור למצב שבו הוא הגיע לארץ (שנת 99) הרכב עלה מצרפת ומאז הרכב נמצא אצלי במשפחה.

עכשיו בקשר לפנים הרכב שנמצא במצב זוועתי כמו למשל הכיסוי עור של הידית הילוכים וכו' הרכב דורש ניקיון ביום שני הדבר הזה ייעשה.

בקשר לשמן שיש על הכיסוי פילטר אוויר אחרי הטסט ביום שני הכל יוחלף כל החלקים שקרועים או במצב לא טוב יוחלפו ביום שני יש לי קצת זמן אז אני יתחיל להחליף...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לידעתך אלינור זה שם מחייב...של נעלך מעל רגליך!

גם לי הייתה ציפייה לראות את "אלינור".

:-)

תתחדש על אלינור שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מזכירה לי גברות אחרות עם כובע על גג הרכב.

האמת שאין הרבה כאלה בארץ, אולי בשטחים :-) סתם...

תתחדש..!!!!

כן...כאלה אין הרבה בארץ בשטחים יש יותר אבל הם מוניות לשעבר זאתי ייבוא אישי.

ואת השם אני מצטער לא אני נתתי, תבואו בתלונות לדודה שלי.

פורסם

לצלילי המלך זוהר ארגוב

אלינור את יפה כמו מלאך

ופנייך יעידו כך

בלעדייך לא שווה לי כל העולם

אלינור אני פה לבד יושב

ועלייך רק חושב

לשנות את המזל את מוכרחה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

סתם שאלה, למה יש לך ברז גינה בתוך תא המנוע (קבל תיקון- שני ברזים)?

ודרך אגב, למרות שדודתך היא זאת שנתנה לרכב את שמו, פעם הבאה לפחות הוסף תמונה של אלינור.

תהנה מהרכב ושמור עליו, אומנם קוסמטית דרוש טיפול, אך נראה שהמנוע עבר מעט.

פורסם

רכב נדיר.

מנוע 6 צילינדר אורכי עם 2 שסתומים לצילינדר. אם אני לא טועה לרכב משהו כמו 170 כ"ס (במקור :))

תשקיע ברכב כמו שאמרת. תהנה ותתחדש :)

פורסם
סתם שאלה, למה יש לך ברז גינה בתוך תא המנוע (קבל תיקון- שני ברזים)?

ודרך אגב, למרות שדודתך היא זאת שנתנה לרכב את שמו, פעם הבאה לפחות הוסף תמונה של אלינור.

תהנה מהרכב ושמור עליו, אומנם קוסמטית דרוש טיפול, אך נראה שהמנוע עבר מעט.

הברז הזה תפקידו לעקוף את הברז החשמלי שמעביר את המים החמים לרדיאטור הפנימי.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לעזאזל, אני בזמנו חיפשתי כזה בדיוק, עם מנוע יותר גדול מ-2400 ה"רגיל", וגיר רגיל- ולא מצאתי...:x אגב, באחד מה-240 שראיתי, גם היה את ה"פטנט" הזה עם ברזים. מה הקטע- זה איזשהו פתרון "ישראלי" לבעיה ידועה במערכת החימום, או מה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...