Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי התמונות שעולות 750 ש"ח כל אחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה נסיון ב TOP GEAR לחמוק מהן....ובכן... המסקנה....לנסוע עם TVR ב150MPH או 275KMH - המצלמה לא תופסת את המהירות....., הפלאש לא מבזיק....., סאחטיין עלייכם (ישי, נא להפסיק עם המנטרה הזאת תודה :wink: )

בערוץ שמונה.... נוסו כל האפשרויות כולל לוחיות עם מחזירי אור, מכסה פלסטיק, וספריי לשיער :shock:

אף אחד לא עובד. :mad:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

יש תמורה לאגרה.

חכו ותיווכחו בעצמכם.

ולא אומר יותר מזה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
יש תמורה לאגרה.

חכו ותיווכחו בעצמכם.

ולא אומר יותר מזה.

הסבר נמק והבא דוגמאות!!! :twisted::twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ה-TVR הצליחה שלא להפעיל את המצלמה ב-170 מיילים לשעה...

כל בוקר אני מגיע למהירות כזו... לפני שאני מתעורר מהחלום :hihi:

חוץ מזה, Top Gear התחילה להיות תכנית די מגעילה...

אה-לה-ריקי-לייק... :roll:

MCS 2008

פורסם

אפרופו טופ-גיר.

מה קרה לתוכנית?

איפה ויקי, טיף והחבר'ה?

אני גם לא כ"כ אוהב את הצורה החדשה של התוכנית, וגם אני עם הזמן פחות ופחות אוהב את ג'רמי, הוא קצת מזכיר לי את החלילן.......

• תוכן חדש...