Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם.

ניתקעתי בבעיה! אני לא מוצא תופסן לבג'ז ל127.

הבעיה שאני לא יודע גם איך הוא נראה.

מישהו יכול לעזור לי בחיפוש או יצרו אחד כזה.

וגם עם למישהו יש תמונות כדי לראות איך הוא נראה.

הכוונה לחלק שיושב על המרכב ולא על הבג'ז.

תודה מראש.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
עם כל הפיאטים שיש לך אין לך ספר הינס של 127? אין לך דוגמה מפיאט אחרת שלך?

לירוי " למה אתה כועס " הבחור צריך עזרה במציאת החלק .:roll: לא יעוץ פסיכולוגי.:-)

עדי גולדנברג 13399

פורסם
עם כל הפיאטים שיש לך אין לך ספר הינס של 127?יש! איך אין שם כלום. אין לך דוגמה מפיאט אחרת שלך?בכל הפיאטים שלי זה שונה. מה שאני מחפש זה לדור 1

פעם הבא תהיה קצת יותר רגוע.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ממש תענוג לקרוא תגובות כאלה...

אתה עדיין מצפה לקבל עזרה אחרי תגובות כאלה?!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

יש לי חלק אחורי שלם של פיאט 127 דור ראשון ותאמין לי עכשיו אני מעדיף למכור את החלקים לברזל מאשר לתת לך מתנה. ואל תנסה איפלו לבקש כי לא תקבל. תחשוב לפני שאתה מקליד בפעם הבאה. יש בפורום גם אנשים שרוצים לעזור

פורסם

תודה לכולם. אני כבר מצאתי חלק כזה.

וללירוי, מצטער עם פגעתי בך, חשבתי בהתחלה שאתה מדבר בצורה צינית.

מקווה שלא ניפגעת!:roll:

• תוכן חדש...