Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגשישי 01.02.08 מ'ס 2 היכל נוקיה ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הארלי , תראו את הלוק המיוחד שלהם.

:-)

img5366mv9.jpg

ל'

IMG_5389 (Large).jpg

IMG_5390 (Large).jpg

IMG_5391 (Large).jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום לכולם,

מפגש נוסף הסתיים היום בהיכל נוקיה ביד-אליהו. מיקום הרכבים על המדרכה בקרבת המסעדה תרם רבות לאווירה המיוחדת והססגונית. כ-50 מכוניות הגיעו למפגש, שרר סדר מופתי הן בכניסה והן ביציאה. המסעדה "נכבשה" על-ידי חברי המועדון, המוסיקה היתה טובה, סרטי הספורט והמכוניות העתיקות הוקרנו על האקרנים, קיבלנו שירות טוב , וכל אלה תרמו לאווירה מוצלחת ולבילוי מהנה.

בהמתנה לשבוע הבא,

נחום.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

היי ליטל

יופי של תמונות, "משום מה" בולט בתמונותייך גם הפן של דו גלגלי...

אחל'ה דבר.

תמשיכי במלאכת הקודש, וראי כמה צדקתי בשבוע שעבר בקשר "למינוי שלך" ... :-)

להתראות (גם) בצילומים בשרון

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

משתדלת להגיע ולצלם בכל האירועים שאני מספיקה:-)

אתמול צלמנו באשדוד, ובת"א.

מבטיחה להגיע גם לחלק "הצפוני" יותר":wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני גם הלכתי אתמול,

לראשונה,

מדובר בחוויה לא קטנה, בתור אחד שרואה כל יום חיפושית נוסעת, ואז ביום אחד רואה 5 סירות אמריקאיות[איי קרמבה] עומדות בשורה,

חיפשתי לראות ווספות, אך לא יצא לי אתמול,

יצא לי ללמוד על כמה דברים חדשים[איך לסוע על גיפ בלי מים] ועוד כל מיני,

הדבר היחידי שדיי הטריד אותי, זה כמות הילדים על סקטבורד/אופניים/אנשים שמספיק שאחד יעשה וויש עם מפתח על אחת המכוניות ותהיה שם קרחנה =]

גם פגשתי את PASPARTO עם הפורש, ונראה לי גם את ליטל, שדיברה על BMW'S שעשו חריקי בכמה ילדים בכיכר.

ומסתבר שכל שאלה שנייה של אדם שייבא רכב מסתכמת ב: "כמה עלה לך?"

עם ישראל עם נפלא =]

ניפגש בשבוע הבא,

אבי

----

פורסם
משתדלת להגיע ולצלם בכל האירועים שאני מספיקה:-)

אתמול צלמנו באשדוד, ובת"א.

מבטיחה להגיע גם לחלק "הצפוני" יותר":wink:

ל'

את יכולה להרחיק לכת צפונה צפונה ,

תתקבלי בברכה ותביאי איתך כמה חברים שמזמן לא היו אצלינו ........... :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

דבר אחד שציער אותי מאוד ואני מודע לו,

שבעלי רכבי אספנות שהם לא חברי המועודן לא מורשים להיכנס,

ליד האוטו שלי חנו 4 מכוניות במצב טוב,

ראיתי גם איזה CHEVROLET צהובה עם SUPERCHARGER, שעושה גורום גורום, שלא נתנו לנהג להיכנס,

הרי לא מדובר באותה המטרה?

ללא שום קשר לחמש מאות ומשהו שקלים שעולה החברות במועדון???

בנוסף,

כשיצאתי אתמול מהחניה, עמדו ברחוב המקביל ליגאל אלון, 3 BMW Z3 אחת אחרי השנייה,

מפגש רכבי יוקרה?

----

פורסם
דבר אחד שציער אותי מאוד ואני מודע לו,

שבעלי רכבי אספנות שהם לא חברי המועודן לא מורשים להיכנס,

ליד האוטו שלי חנו 4 מכוניות במצב טוב,

ראיתי גם איזה CHEVROLET צהובה עם SUPERCHARGER, שעושה גורום גורום, שלא נתנו לנהג להיכנס,

הרי לא מדובר באותה המטרה?

ללא שום קשר לחמש מאות ומשהו שקלים שעולה החברות במועדון???

ערב טוב.

ראשית, מועדון החמש לא גובה (עדיין) "חמש מאות ומשהו שקלים" עבור החברות.

לשאלתך, המועדון אמור לדאוג לחבריו לקבלת תמורה עבור דמי החברות שהם משלמים.

• יש ראייה שסוברת כי רק חברי מועדון צריכים להשתתף בתצוגה התחומה והמאורגנת, מאחר וזה חלק המתמורה שהם מקבלים תמורת דמי החברות, כמו למשל הנשף שיתקיים השבוע רק לחברי המועדון, טיולים, אירועים נוספים ועוד.
  • יש ראייה שרואה אחרת את הדברים, וסוברת כי אם יתאפשר לכל אספן להכנס למפגש, יתייחסו אליו יפה, ינתן לו לטעום מהכייף והנאה - בסופו של דבר הוא יירשם למועדון עקב ההנאה שנגרמת לו מהשרותים שהמועדון נותן לו.

איש איש ודעתו.

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני גם הלכתי אתמול,

לראשונה,

מדובר בחוויה לא קטנה, בתור אחד שרואה כל יום חיפושית נוסעת, ואז ביום אחד רואה 5 סירות אמריקאיות[איי קרמבה] עומדות בשורה,

חיפשתי לראות ווספות, אך לא יצא לי אתמול,

יצא לי ללמוד על כמה דברים חדשים[איך לסוע על גיפ בלי מים] ועוד כל מיני,

הדבר היחידי שדיי הטריד אותי, זה כמות הילדים על סקטבורד/אופניים/אנשים שמספיק שאחד יעשה וויש עם מפתח על אחת המכוניות ותהיה שם קרחנה =]

גם פגשתי את PASPARTO עם הפורש, ונראה לי גם את ליטל, שדיברה על BMW'S שעשו חריקי בכמה ילדים בכיכר.

ומסתבר שכל שאלה שנייה של אדם שייבא רכב מסתכמת ב: "כמה עלה לך?"

עם ישראל עם נפלא =]

ניפגש בשבוע הבא,

אבי

אתה צודק לגבי הילדים עם הסקייטבורד...הייתי שבוע שעבר במפגש ופחדתי שמישהו ישרוט או יגע באחד מהרכבים.מדובר בילדים בלי תאקט רק ממבט ראשון שלא מתביישים להרוס את הרכבים האלה.צריך לעשות משהו בעיניין.

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

לא חושבת שיש להם כוונה לפגוע ברכבים, בסמוך למקום המפגש יש מתחם של רולר בלידס/סקטבורד והילדים חולפים על פני המכוניות בדרך למפגש שלהם.

ראיתי אותם מתקרבים יתר על המידה לרכבים אבל הכל מתוך התעניינות וסקרנות, כמו כן כל מי שהתקרב יתר על המידה לרכבים והתבקש להתרחק, התרחק מייד וגם פיתח שיחה עם בעל הרכב.

ל'

פורסם
ערב טוב.

ראשית, מועדון החמש לא גובה (עדיין) "חמש מאות ומשהו שקלים" עבור החברות.

לשאלתך, המועדון אמור לדאוג לחבריו לקבלת תמורה עבור דמי החברות שהם משלמים.

• יש ראייה שסוברת כי רק חברי מועדון צריכים להשתתף בתצוגה התחומה והמאורגנת, מאחר וזה חלק המתמורה שהם מקבלים תמורת דמי החברות, כמו למשל הנשף שיתקיים השבוע רק לחברי המועדון, טיולים, אירועים נוספים ועוד.
  • יש ראייה שרואה אחרת את הדברים, וסוברת כי אם יתאפשר לכל אספן להכנס למפגש, יתייחסו אליו יפה, ינתן לו לטעום מהכייף והנאה - בסופו של דבר הוא יירשם למועדון עקב ההנאה שנגרמת לו מהשרותים שהמועדון נותן לו.

איש איש ודעתו.

ערב טוב

אבי נוף.

ויש גם "ראייה שלישית":...

הנהלת היכל נוקיה ביקשה שיכנסו לחניה רק חברי מועדון, משום שמועדון החמש אחראי על שמירת הסדר והתנהגות הרכבים על המשטח, וניתן לאכוף זאת רק לגבי חברים רשומים שמחוייבים לתקנון המועדון ולמילוי ההוראות וההנחיות של פעיליו.

מבחינתה של הנהלת ההיכל, כל בעל רכב שעולה למשטח הוא חבר מועדון החמש, ולכן ניתן לדרוש מהמועדון לקבל אחריות על התנהגותו. המועדון לא יכול לקבל אחריות כזו על מי שאינם חבריו ואינם מוכרים לו.

ישנה חניה ציבורית גדולה מטרים ספורים מרחבת ההיכל. אלו שאינם חברי מועדון, יכולים להחנות את רכביהם שם.

קובי

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...