Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בתור אחד שלא מבין כלום אבל כלום במכונאות .לא מכיר את המוסכים הנכונים ואת המומחים.אבל מאוד אוהב מכוניות ישנות ומאוד רוצה אחת .

השאלות א .האם זה בור ללא תחתית מבחינה כספית

ב.האם בכלל כדי לאחד כמוני להכנס לזה או להסתפק בתערוכות

וגלישה בפורום.

בתודה מראש

פורסם

מתוך הנחה ששאלותיך רציניות (למרות הניסוח) התשובות הן:

1. כן. זה בור ללא תחתית כמו כל עיסוק ברכב. צריך מאוד לאהוב את זה כדי להשקיע את הסכומים שנדרשים.

2.זה תלוי את מי אתה שואל. אם תשאל את אשתי למשל, היא תסביר לך למה גברים תמיד ישארו אינפנטילים ויבזבזו כסף על שטויות. תתחיל בלהתענין פאסיבית. אם זה בשבילך או לא,תגלה כבר לבד.לא צריך להבין במכונאות, צריך רק לאהוב את זה מספיק.

נמרוד

פורסם

נמרוד - אהבתי מאוד את ההשוואה של שנות הטיפולים בפיאט ושנות הכלב :!::!::!:

אני מבין שעדיין לא הצלחת להיפטר ממנה...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

זה בערך כמו לשאול אם השקעה באישה (או בגבר) זה בור ללא תחתית, והאם כדאי להיות פםיבי ולהסתפק בגלישה . .

ה א מ ת

זה בור עם תחתית - אך התחתית משתנה מאדם לאדם ולמעשה בהרבה מקרים ביכולתו לקבוע את עומקה.

אם יש לך את הרצון - לא כדאי לוותר. הרשם למועדון ה-5, קבל חומר, בא למפגשים (אם אינך מכיר אף אחד מהחברים ואתה מרגיש לא נח לבוא לבד - ביכולתך ליצור קשר עם אחד החברים בפורום ולהפגש איתו שם לסיבוב הכירות ראשוני . . .) ואני בטוח שעם האוכל יבוא התיאבון.

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ידידי b4

גם אני כמוך איני מבין גדול במנועים ומכניקה אבל מטורף על רכבים ישנים.

גיליתי שאפשר להנות מהתחביב בלי לאבד את התחתונים

הפתרון הוא למצוא רכב אספנות במצב טוב ואמין מאוד (קיימים כמה כאלה)

ואז תגלה שבאחזקה מינימלית במוסך פעם בחצי שנה, תוכל להינות מהרכב.

אבל אם אתה מתכוון להכנס לעסקי השיפוץ, פה באמת הבור הוא עמוק מאוד.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

• תוכן חדש...