Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מיני אספנות??..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מיני מיינור בשנתון 73 ומטה?...

בא לי על מיני...

ומי שיכול לספר על המיינור מנסיון, מוזמן.. :)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יש...

כי ראיתי תמונה באינטרנט למיני שנת 65...

טוב, גם לי יש שאלה:

ראיתי באתר של מועדון ה-5 "מיני GT למכירה" מה הכוונה ? האם זאת מיני קופר או דגם אחר ? אם כן, מה ההבדל בין הדגמים ומה המחיר שלהם בארץ (תנו לי השערה שלכם...)

פורסם

בא לי על מיני...

אתה מחפש מיני אספנות להריסה? :hihi:

Rikshanoam-R

פורסם

בא לי על מיני...

אתה מחפש מיני אספנות להריסה? :hihi:

לא, אני מחפש מיני כדי שלגנבים מהסביבה יהיה משהו יפה לגנוב....... :crazyeye: :wink:

אבל תגידו, יש בארץ מיני אספנות(73 ומטה)??

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

יש מיני מתחת למודל 73 בארץ!

ואכן הייצור התחיל ב59.

המיני GT למיטב ידיעתי היא מיני בצורת "קלאבמן", זאת מיני עם פורנט מעוצב קצת שונה ומכוער יותר.

יש לה מנוע 1275 סמ"ק ולעוד פרטים תפנה לקישור.http://www.theclubman.co.uk/

פורסם
יש מיני מתחת למודל 73 בארץ!

ואכן הייצור התחיל ב59.

המיני GT למיטב ידיעתי היא מיני בצורת "קלאבמן", זאת מיני עם פורנט מעוצב קצת שונה ומכוער יותר.

יש לה מנוע 1275 סמ"ק ולעוד פרטים תפנה לקישור.http://www.theclubman.co.uk/

אני התעניינתי פעם במיני המדוברת . . . .

היא של בחור מהדרום אם אני לא טועה. יש לו 2 מיני GT, אחת שנת 77 במצב יחסית טוב (אפילו מניעה), אין לה טסט כבר 3 שנים לפחות וצריך כמובן לעשות טסט ולשלם את האגרה (או לחכות שהיא תהפוך לאספנות), הוא רוצה עליה 7K ש"ח, אני הורדתי אותו ל-5K . . . .

המיני GT השניה היא שנת 75, במצב גרוע, היא יכולה לשמש לחלקים, המנוע שלה גמור (נראה לי קראנק שבור), הוא רוצה עליה 2K ש"ח . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המיני החלה את יצורה בשנת 59 כאשר היבוא לארץ היה בין השנים 60-79, הוא הופסק לשנתיים ונמשך משנת 82-85.

היצור, לעומת זאת נמשך עד שנת 2000 כאשר השינויים מרגע ההשקה בשנת 59 עד יום הייצור האחרון מינוריים יחסית.

דגם ה-GT או בשמו קלאבמן זהה למיני המוכרת פרט ל-"אף המרובע".

המיני הוא הרכב הקטן הראשון בעולם שיוצר עם מנוע רוחבי-הנעה קדמית.

המיני הוא רכב מ-ד-ה-י-ם , הדבר החוקי הכי קרוב לקארטינג שיש - ים של פאן והנאה בתחום הנהיגה.

אפשר לספר עוד ה-מ-ו-ן, גדולים ממני עשו זאת, תרשמו MINI באחד ממנועי החיפוש ותיווכחו...

motorica.net

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מציע מיני 77 1000. ראשונה במשפחה. 153000 קמ. טסט לחצי שנה. מצב חיצוני ומכני- מדהים. צמיגים רחבים, הגה ספורט, צבע זהב.

אוכל לשלוח צילום ב EMAIL לפי בקשה.מחיר 5300 $

אב ויס 051 570131

פורסם

להערכתי המיני שלי היא היחידה בארץ מהשנתון הזה וקצת פרטים על האוטו

זה יותר נכון מיני קופר מנוע gt 1400 שמורה ויפה

גם אני ישמח אם מישהו יתן הערכה לגבי מחיר הרכב תודה .

פורסם

ישנה מיני שנת 74

אדומה

יד-------------------------------->ראשונה !!!

140,000 ק"מ

והמחיר ללא תחרות

16K :lol:

051-784782

המיני אדומה וגג לבן 8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
ישנה מיני שנת 74

אדומה

יד-------------------------------->ראשונה !!!

140,000 ק"מ

והמחיר ללא תחרות

16K :lol:

051-784782

המיני אדומה וגג לבן 8)

אני מכיר את הרכב ויש לי אפילו תמונות שלו, הרכב שווה כל אגורה !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
המיני החלה את יצורה בשנת 59 כאשר היבוא לארץ היה בין השנים 60-79, הוא הופסק לשנתיים ונמשך משנת 82-85.

היצור, לעומת זאת נמשך עד שנת 2000 כאשר השינויים מרגע ההשקה בשנת 59 עד יום הייצור האחרון מינוריים יחסית.

דגם ה-GT או בשמו קלאבמן זהה למיני המוכרת פרט ל-"אף המרובע".

המיני הוא הרכב הקטן הראשון בעולם שיוצר עם מנוע רוחבי-הנעה קדמית.

המיני הוא רכב מ-ד-ה-י-ם , הדבר החוקי הכי קרוב לקארטינג שיש - ים של פאן והנאה בתחום הנהיגה.

אפשר לספר עוד ה-מ-ו-ן, גדולים ממני עשו זאת, תרשמו MINI באחד ממנועי החיפוש ותיווכחו...

המיני GT היא היא לא הקלאבמן היחידה. הGT היתה הדגם שאמור היה למיטב זכרוני הצולע להחליף את הקופר, אבל היו גם קלאבמנים 1000, וגם 1100 (שנקראו מיני ספיישל ואופיינו בגג סקאי).

בניגוד למקובל לחשוב ההבדלים בין המיני הראשונות לאחרונות לא היו "מינוריים", אלא מאוד מג'וריים: במהלך השנים השתנו בולמי הזעזועים, הדלתות שבמיני הראשונות היו עם צירים חיצוניים והפכו לפנימיים, החלונות הפכו מהזזה לעולים-יורדים המנוע גדל, הגלגלים גדלו, והשינוי המהותי ביותר היה ב97 (או סוף 96) כשהמיני קיבלנו הזרקת דלק רב-נקודתית, רדיאטור קדמי (צידי עד אז) וכרית אויר לנהג (וגם מוטות הגנה בדלתות ושאר ירקות).

עד כאן התוספות שלי.

:-)

Fazer

פורסם

המיני GT היא היא לא הקלאבמן היחידה. הGT היתה הדגם שאמור היה למיטב זכרוני הצולע להחליף את הקופר, אבל היו גם קלאבמנים 1000, וגם 1100 (שנקראו מיני ספיישל ואופיינו בגג סקאי).

בניגוד למקובל לחשוב ההבדלים בין המיני הראשונות לאחרונות לא היו "מינוריים", אלא מאוד מג'וריים: במהלך השנים השתנו בולמי הזעזועים, הדלתות שבמיני הראשונות היו עם צירים חיצוניים והפכו לפנימיים, החלונות הפכו מהזזה לעולים-יורדים המנוע גדל, הגלגלים גדלו, והשינוי המהותי ביותר היה ב97 (או סוף 96) כשהמיני קיבלנו הזרקת דלק רב-נקודתית, רדיאטור קדמי (צידי עד אז) וכרית אויר לנהג (וגם מוטות הגנה בדלתות ושאר ירקות).

עד כאן התוספות שלי.

:-)

Fazer

אם לרכב היו צירי דלתות חיצוניים או פנימיים, חלונות הזזה או נפחים שונים, כל זה מינורי...בסיס הרכב לא שונה מיום היוולדו עד היום האחרון בו יוצר.

motorica.net

פורסם

התיאור שלך לגבי השינויים על הGT הם נכונים רק תסביר לי מה הכוונה שזה השתנה מחלונות זזים לחלונות עולים יורדים ומאיזה שנה התחילו לשים כרית אויר בהגה ?

• תוכן חדש...