Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] טסט לרכב מיושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מרצדס 260E שנת ייצור 86, הרכב מוציא כמות עשן ברגע שמתניעים אותו אבל אחרי שהוא מתחמם קצת הוא לא מעשן בכלל, אני מפחד שבטסט יכשילו אותי על זיהום, השאלה היא שלי היא:

אם בכלל בטסט בודקים את הרכב במבחן זיהום?

ואם לא לאיזה מבחן אחר חוץ מבדיקת אורות בלמים וכו' עליי להתכונן?

פורסם

יש ברשותי מרצדס 260E שנת ייצור 86, הרכב מוציא כמות עשן ברגע שמתניעים אותו אבל אחרי שהוא מתחמם קצת הוא לא מעשן בכלל, אני מפחד שבטסט יכשילו אותי על זיהום, השאלה היא שלי היא:

לשאלתך.

אמנם בטסט בדיקת זיהום מחייבת משנת 1972 ומעלה

בודקים בדיקת CO

בשנים מאוחרות יותר כאשר ברכב מותקן ממיר קטליטי הבדיקה מעט שונה

ומחמירה יותר.

לגבי שאר הבדיקות - הנך מחוייב באישור רכב מיושן.

כל שאר הבדיקות זהות

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

למה לא לגשת למכון קרבורטורים/הזרקה יבדקו יכוונו אולי ינקו...

גם תעבור טסט גם תחסוך דלק וגם תזהם קצת פחות!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לרכב מהמודל שלך בודקים אחוזי CO בסל"ד סרק. למודל הזה מותר שיהיה עד 4.5%, זה יחסית הרבה, ואין בעייה לעמוד בזה.

אין בהכרח קשר בין עשן נראה לעיין לאחוזי CO בגזי פליטה, כלומר, רכב שלא מעשן עדיין יכול להיכשל על CO, ולהפיך.

אם הרכב פולט עשן (נראה לעיין), יכשילו אותך על "עשן יתר" ולא על "זיהום אוויר", אבל זה לא המקרה אצלך, כי כשהמנוע חם, הוא לא מעשן.

פורסם

אם העשן בצבע לבן אז במקרה הטוב אתה צריך להחליף גומיות שסתומים ובמקרה הפחות טוב רינגים

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אם העשן בצבע לבן אז במקרה הטוב אתה צריך להחליף גומיות שסתומים ובמקרה הפחות טוב רינגים

עדכון, יום שבת בצהריים:

הנעתי את הרכב לפני כחצי שעה, הרכב לא מעשן - גורם העשן היה מכך שהרכב לא זז קרוב לחצי שנה ולא הניעו אותו, החלפתי שמן מנוע לפני שבוע בערך ועדיין לא הנעתי אותו אחרי ההחלפה בגלל השלג, שמתי תוסף שמן ותוסף דלק, פילטרים וכו' בקיצור עשיתי טיפול לרכב.

ביום שני הרכב יעבור במסלול.

• תוכן חדש...