Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני יודע שהרכב שלי עדיין לא אספנות (אבל בדרך לשם), שנת 89 ויש עוד זמן אבל יש לכם פה הכי הרבה נסיון אז רציתי לישאול....אני בתהליך הזמנה של קיט לרכב מחו"ל (M technik 1 אם זה מעניין מישהו), ורציתי לדעת אם כשהקיט יגיע אני אצתרך איזה אישור ממשרד התחבורה או משהו בסגנון או שפשוט יבקשו שאני אשלם מיסים קבועים וישחררו אותו בלי בעיות? ואם כן אז איך אני מוציא את האישורים ומה הפרוצדורה. הקיט זה בסך הכל פגוש קידמי, אחורי וחציות צד. תודה.

p1010436nx6.jpg

זה הקיט....

וזה הרכב אם זה מעניין מישהו...

dsc00232os6.jpg

פורסם

דבר ראשון: רכב יפה, הגובה והג'אנטים נותנים המון!

דבר שני: בתור בעל רכב אספנות שמביא את כל החלקים מארה"ב אני אגיד לך ככה: א. קשה לי להאמין שעל חלקים כאלה שאינם קשורים למכניקה/בטיחות באוטו יבקשו אישור מיוחד, אבל בישראל הכל יכול להיות. ב. במידה ואני טועה וסעיף א. לא נכון, אולי זה מהסיבה הפשוטה שגיליתי שאין לי כח להתחיל לתקוע את הראש שלי למיטה חולה (דהיינו משרד התחבורה) ולכן אני משתמש בשירותיה של חברת משלוח שעושה עבורי את כל העבודה, כלומר, לאחר קניית החלק הוא נשלח מהחנות אל סניף חברת המשלוחים (בניו ג'רזי), נשקל ונמדד לחישוב מחיר המשלוח, יחד איתו מתקבלת קבלה על מחיר הקניה והמשלוח מבית העסק ממנו הוא נקנה אי שם בארה"ב, מהמחיר הזה משוקלל מחיר המס על חלקי רכב (46% ממחיר החלק והמשלוחים גם יחד), לאחר חיבור כל הסכומים אני מקבל הוראת תשלום (בפייפאל), משלם את המחיר ומקבל את החלק עד לבית. כל המעבר במכס ואישורים אם נדרשים הם בעיה שלהם ואני מניח שיעשו להם פחות בעיות מאשר לאדם הקטן. כל מה שכתבתי הוא לא תאוריה, כבר יבאתי דרכם חלקים שאין סיכוי שהייתי מקבל אישור עבורם ממשרד התחבורה.

פורסם
דבר ראשון: רכב יפה, הגובה והג'אנטים נותנים המון!

דבר שני: בתור בעל רכב אספנות שמביא את כל החלקים מארה"ב אני יגיד לך ככה: א. קשה לי להאמין שעל חלקים כאלה שאינם קשורים למכניקה/בטיחות באוטו יבקשו אישור מיוחד, אבל בישראל הכל יכול להיות. ב. במידה ואני טועה וסעיף א. לא נכון, אולי זה מהסיבה הפשוטה שגיליתי שאין לי כח להתחיל לתקוע את הראש שלי למיטה חולה (דהיינו משרד התחבורה) ולכן אני משתמש בשירותיה של חברת משלוח שעושה עבורי את כל העבודה, כלומר, לאחר קניית החלק הוא נשלח מהחנות אל סניף חברת המשלוחים (בניו ג'רזי), נשקל ונמדד לחישוב מחיר המשלוח, יחד איתו מתקבלת קבלה על מחיר הקניה והמשלוח מבית העסק ממנו הוא נקנה אי שם בארה"ב, מהמחיר הזה משוקלל מחיר המס על חלקי רכב (46% ממחיר החלק והמשלוחים גם יחד), לאחר חיבור כל הסכומים אני מקבל הוראת תשלום (בפייפאל), משלם את המחיר ומקבל את החלק עד לבית. כל המעבר במכס ואישורים אם נדרשים הם בעיה שלהם ואני מניח שיעשו להם פחות בעיות מאשר לאדם הקטן. כל מה שכתבתי הוא לא תאוריה, כבר יבאתי דרכם חלקים שאין סיכוי שהייתי מקבל אישור עבורם ממשרד התחבורה.

בדרך הזאת אתה משלם לא מעט עבור השרות + עמילות מכס, אבל זה שווה ומאוד נוח במיוחד כשמדובר במשלוח לא קטן.

רק מאוד חשוב לבקש שיצרפו לניירת אישור certificate of origin למשלוח מארה"ב, ואישור euro 1 למשלוח מאירופה,

אישורים אלו מוזילים את המיסים ב 6%. כך שהמס המשוקלל הינו 40% ±.

תוכל לשלוח לי בבקשה בפרטי את הפרטים של חברת המשלוח?

תודה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אכן אני משלם טיפה יותר, אני מדגיש טיפה, אבל זה חוסך לי הרבה כאב ראש כך שבטווח הגדול (לי) זה משתלם בהחלט.

חברת המשלוחים היא USADDRESS, לא שמעתי עליה מעולם לפני, נתקלתי בה כאשר חיפשתי כיצד להביא לארץ את הקניות מאיביי ועד היום אני מרוצה מהחברה, לא היו פאשלות למעט איחורים מינוריים בהגעת משלוחים ימיים, שזולים משמעותית מאווירים, לחלקים גדולים (וגם לקטנים) אבל החיסרון הוא המתנה ממושכת (40 ימי עסקים), מה שאפשר לחיות איתו למי שלא לחוץ בזמן כמוני.

אתר החברה: http://www.usaddress.com/usaddress/ באתר מחשבון עלויות לפי נפח ומשקל למחיר המשלוח ובנוסף לפי עלות המוצר וקטגורית מס לחישוב המס, מה שנותן פרופורציה לחישוב עלות משוערת מראש. יש ביטוח בתוספת דולרים בודדים, אצלי יצא בממוצע 5$ למשלוח.

פורסם

קודם כל, אין מה לחשוש ממשרד התחבורה, גם אם צריך לנסוע לשם, בדרך כלל הם מאשרים ללא בעיות מיוחדות.

גם עמילי המכס יכולים לבקש ממך ללכת להביא אישור ממשרד התחבורה, הכל תלוי במזל מול המכס.

ברוך -

פורסם

אני גם מוכרח לציין שמשרד התחבורה סופר נחמדים.

רק צריך סבלנות ואורך רוח לחכות עד שיתפנו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הבנתי,תודה. רק עוד כמה שאלות ברשותכם....איפה נמצא המשרד הזה של משרד התחבורה שבמקרה ויש צורך אני אצתרך להגיע לשם....ובמה עלי להצתייד כשאני בא לשם? בכלל מה אני אמור להגיד שם? "שלום, הגיע לי קיט לאוטו ואני צריך אישור שישחררו אותו מהמכס?"....התשלום יתבצע דרך פייפל אגב.

פורסם
הבנתי,תודה. רק עוד כמה שאלות ברשותכם....איפה נמצא המשרד הזה של משרד התחבורה שבמקרה ויש צורך אני אצתרך להגיע לשם....ובמה עלי להצתייד כשאני בא לשם? בכלל מה אני אמור להגיד שם? "שלום, הגיע לי קיט לאוטו ואני צריך אישור שישחררו אותו מהמכס?"....התשלום יתבצע דרך פייפל אגב.

הם נמצאים ברחוב המלאכה בת"א . אתה צריך להצטייד בחשבונית קניה, רשיונות הרכב- חובה, שם הם יביאו לך טופס הצהרה למלא ואיתו אתה חוזר למכס.

בהצלחה

ברוך -

פורסם
קודם כל, אין מה לחשוש ממשרד התחבורה, גם אם צריך לנסוע לשם, בדרך כלל הם מאשרים ללא בעיות מיוחדות.

גם עמילי המכס יכולים לבקש ממך ללכת להביא אישור ממשרד התחבורה, הכל תלוי במזל מול המכס.

כל הרעיון של השימוש בחברה הנ"ל הוא שאין צורך בעמילי מכס. בעצם אין צורך להזיז את התחת בכלל, כל הפרוצדורה של הכנסת החלקים נעשית על ידם ואני מקבל הכל עד הבית. כחברת שילוח שיש לה עבודה יומיומית מול המכס אני מניח שלא עושים להם בעיות כל זמן שלא מדובר בחפצים שאסורים ליבוא באופן כללי ע"י המדינה.

פורסם
הם נמצאים ברחוב המלאכה בת"א . אתה צריך להצטייד בחשבונית קניה, רשיונות הרכב- חובה, שם הם יביאו לך טופס הצהרה למלא ואיתו אתה חוזר למכס.

בהצלחה

את החשבונית קניה אני מקבל כשאני בא לקחת את החבילה בפעם הראשונה?

פורסם
את החשבונית קניה אני מקבל כשאני בא לקחת את החבילה בפעם הראשונה?

המכס לא יזוזו בלי חשבונית, כך שאם אין לך ביד חשבונית או אין מחוץ לחבילה הם יחפשו בתוך החבילה..ואם לא ימצאו יאלצו אותך להביא. הם מספיק מתוחכמים היום לחפש את הפריטים בEBAY או באינטרנט כדי לוודאט שהעלות שאתה מציג בחבילה הגיונית.

לגבי עמיל מכס..אף עמיל מכס לא יעשה לך את העבודה הזו..הוא יריץ אותך.

עכשו שיש לך את החשבונית (שקיבלת או הבאת למכס) תקבל עוד נייר מהם ועם הכל אתה הולך למשרד התחבורה במידה ויבקשו ממך

בהצלחה

ברוך -

פורסם

היום התבררו לי החדשות הרעות. הבן אדם חזר אלי (בן אדם זהב אגב) אחרי שהוא חיפש את החברה שתסכים להוביל במחיר הכי זול לארץ את הקיט (שמחירו 190 פאונד סטרלינג -כ420 דולר) והמחיר הכי זול למשלוח לארץ שהוא מצא הוא 550 פאונד סטרלינג. פי 3 כימעט ממחיר הקיט.:cry: הוא אומר שזה הכי זול שהוא מצא והמחיר גבוהה עקב גודל החבילה והמצב בארץ.

פורסם

1. לחבילות כל כך גדולות - אלה המחירים, אלא אם תמצא מישהו שיסחוב לך את זה בארגז, דרך שליחה של זה כמטען במטוס - אלה מחירי ההובלה להם אתה צפוי.

2. אא"ט לשנת הדגם 89' של הE30 הגיעו הפנסים החדשים מאחור, האוטו שלך מצולם בתמונה התחתונה עם פנסים של עד שנת 88, לתשומת ליבך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...