Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג 1967

bondoo7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מוסטנג יד 1 35000 מי'ל של המשפחה שירשתי

כרגע אין באפשרותי להחזיק את הרכב בשל נסיעה לחו"ל

בכמה למכור וכמה שווה.תמונה מצורפת.

בתודה סטפן

בשל השאלות הרבות הרכב הוא 67 דגם 2+2 FASTBACK

גיר ידני מנוע 390

המחיר 45000$

זמן זה כסף

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דגם? מה מצבה?

איזה מנוע? חלקים מקוריים? ועוד ועוד.........

ןאני מסכים שכזה רכב לא מוכרים............

אבל בתאוריה אם הוא במצב פצצה אז בסביבות המאה ( תלוי גם אם פתוח או סגור , קופה/פאסטבק ( אני בספק )) וידנית או אוטומטית.

בכל אופן אל תעשה את הטעות של לבא איתה עם שלט למכירה למפגש החמש......

חבורת תכמנים שינסו לחרטט זה כל מה שתימצא שם בנושא לרוב ( יש יחידי סגולה)

תעשה לי הודעה פרטית ואני אעזור לך כמה שאפשר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
דגם? מה מצבה?

איזה מנוע? חלקים מקוריים? ועוד ועוד.........

ןאני מסכים שכזה רכב לא מוכרים............

אבל בתאוריה אם הוא במצב פצצה אז בסביבות המאה ( תלוי גם אם פתוח או סגור , קופה/פאסטבק ( אני בספק )) וידנית או אוטומטית.

בכל אופן אל תעשה את הטעות של לבא איתה עם שלט למכירה למפגש החמש......

חבורת תכמנים שינסו לחרטט זה כל מה שתימצא שם בנושא לרוב ( יש יחידי סגולה)

תעשה לי הודעה פרטית ואני אעזור לך כמה שאפשר

מה אתה מדבר שטויות, הרכב הזה גרוטאה !!!! סתם אמריקקית גדולה וטוחנת דלק !!! לצבוע בכחול ולזרוק לים, אתה יודע מה ??? אני אעשה לך טובה ואקח אותה ממך, אני אפילו אשלם את ההעברת בעלות בשביל שלא תרגיש רע :lol::p . . . . .

עכשיו ברצינות, יש לך רכב מדהים אבל הוא חייב להיות בידיים טובות ואוהבות, אם אתה לא מעוניין בו באמת עדיף שתמכור אותו למישהו שמכיר את הרכב ושיטפל בו כמו שצריך (מי אמר בני ??? :lol:) . . . .

בשביל לתת הערכת מחיר אנחנו נצטרך הרבה יותר פרטים, מה המצב של הרכב, איזה דגם, איזה מנוע, יש לו בכלל טסט, הוא במצב נסיעה, מצב פנימי/חיצוני וכו' . . . .

אם אתה רוצה הערכת מחיר יבשה אז תוכל להזמין שמאי של לוי יצחק והוא יתן לך הערכת מחיר של הרכב, אבל בעיקרון המחיר תלוי ברצון שלך ובמצב של הרכב, יש מוסטנג ב-18K ש"ח ויש מישהו שמכר מוסטנג בלוח פוקוס ב-100K ש"ח (אבל היא הייתה באמת במצב מדהים) . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ומה שכתוב בלוחות זה המחיר שהמוכר רוצה...תזכרו שאוטו (עתיק או משומש) שווה את המחיר שבו הוא נמכר בפועל.

מוסטנג 67 זה הדגם השני, אבל יש לו עדיין רבים מהמאפיינים של הדגם הראשון (שיש לי...)

מי שרוצה למכור כזה במאה אלף, אני משער שהוא יישאר עם הרצון..להערכתי, 50 אלף פלוס מינוס זה מחיר סביר למוסטנג 1967 במצב סביר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ומה שכתוב בלוחות זה המחיר שהמוכר רוצה...תזכרו שאוטו (עתיק או משומש) שווה את המחיר שבו הוא נמכר בפועל.

מוסטנג 67 זה הדגם השני, אבל יש לו עדיין רבים מהמאפיינים של הדגם הראשון (שיש לי...)

מי שרוצה למכור כזה במאה אלף, אני משער שהוא יישאר עם הרצון..להערכתי, 50 אלף פלוס מינוס זה מחיר סביר למוסטנג 1967 במצב סביר.

אז מה אתה אומר על הבחור שמכר מוסטנג ב-100K בלוח פוקוס ???

לא קבלתי עדיין את הלוח פוקוס האחרון ולכן לא הספקתי לבדוק אם הוא מכר כבר או שהוא נשאר עם הרצון . . .

פורסם

אם אפשר לשים תמונה של האוטו זה יעזור

מה גם פרטים דיי יעזרו

ואם אפשר מחיר רצוי

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם
בעיקרון המחיר תלוי ברצון שלך ובמצב של הרכב, יש מוסטנג ב-18K ש"ח ויש מישהו שמכר מוסטנג בלוח פוקוס ב-100K ש"ח (אבל היא הייתה באמת במצב מדהים) . . . .

אתה יודע מה אני חושב ? שהבחור עם המוסטנג שרוצה 100,000 חושב שיש לו את המוסטנג היחידה בארץ !!! כי מחיר כזה זה באמת מוגזם. אני מתערב איתך שגם בלוח הבא תופיע ההודעה של המוסטנג כי אף אחד לא יהיה מספיק מטומטם בשביל לקנות אותה !

ממתי קונים מוסטנג ב 100 ? גם אם היא משופצת ! ב 20,000-30,000 ממתי קונים אותו ב 20,000 ואחרי שיפוץ הוא שווה 100,000 ? אפשר לחשוב מה הוא שם באוטו...

אתה יודע מה אני חושב ? הבחור קשור מאוד לרכב והוא לא ממש רוצה למכור, בגלל זה המחיר הזה...

פורסם

המוסטנג בלוח פוקוס נועדה לתפוס איזה תחון דביל

ובטח לא שווה חצי מזה........

שנת 67 נחשבת אמנם פחות נדירה אך בעיני רבים שווה יותר מבחינת הדגם ( הייתי מעדיף פי אלף את המוסטנג של קובי על שלך לדוגמא..... ונעזוב כרגע את העובדה ששלו גם יותר מקורית וחזקה ומתוחזקת....... אילה מבחינת דגם )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ברשותי מוסטנג יד 1 35000 מי'ל של המשפחה שירשתי

כרגע אין באפשרותי להחזיק את הרכב בשל נסיעה לחו"ל

בכמה למכור וכמה שווה.תמונה מצורפת.

בתודה סטפן

בשל השאלות הרבות הרכב הוא 67 דגם 2+2 FASTBACK

גיר ידני מנוע 390

המחיר 45000$

תגיד אח שלי, אתה השתגעת ???? לא, אני מדבר בשיא הרצינות . . .

יש לך אוטו יפה, יש לך אוטו מצויין אבל אין סיכוי שמישהו יתן לך אפילו חצי ממה שאתה רוצה . . . .

בקושי 45K ש"ח הייתי נותן אז להכפיל את זה בחמש . . . . . נראה לי התבלבלת בין % ל-ש"ח . . . .

פורסם

המוסטנג מלוח פוקוס עדיין לא נמכרה(הכרות אישית).

הסיפור של המחיר הוא לא בשביל למכור את הרכב אלא בשביל לרצות את האישה,אשר מבקשת/דורשת למכור את הרכב.

הבעלים לא כל-כך שש למכור את הרכב ולכן פרסם אותו עם תג מחיר גבוה.

ד"א הטל' במודעה אינו של בעל הרכב(של חבר).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
המוסטנג מלוח פוקוס עדיין לא נמכרה(הכרות אישית).

הסיפור של המחיר הוא לא בשביל למכור את הרכב אלא בשביל לרצות את האישה,אשר מבקשת/דורשת למכור את הרכב.

הבעלים לא כל-כך שש למכור את הרכב ולכן פרסם אותו עם תג מחיר גבוה.

ד"א הטל' במודעה אינו של בעל הרכב(של חבר).

עמית

בדיוק מה שחשבתי...

הוא לא באמת רוצה למכור...

טוב, אני מבין אותו. קשה להיפרד מרכב כזה...

• תוכן חדש...