Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא ממש אספנות (אם כי בקרוב זה יהיה - סיפור של 15 שנה בערך), אבל נראה לי שמכל הפורומים אתם אלו שיש להם את הניסיון הרבה ביותר בנושאים כאלו.

אני רוצה לקחת את האופנוע שלי מהארץ למספר חודשים באירופה (עבודה, עבודה) - גם כדי לסוע עליו כאן, וגם כדי שאחד מהאומנים שיושבים כאן יתן לו קצת much needed TLC.

איך מעבירים את האופנוע לאירופה (צרפת, לצורך העניין)? הדרך הכי קלה היא מעבורת לאיטליה ומשם בנסיעה, אבל אין לי זמן לעשות את זה.... (עבודה, עבודה). איזה ביטוחים צריך ואיפה עושים אותם? האופנוע במצב נסיעה ועם רישוי וביטוח בתוקף - האם כשאני מגיע לאירופה אני צריך לקבל איזשהו רישוי מקומי זמני?

עצות, הערות, הארות, וסתם שגעונות יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...