Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעליה הגאה של טריומף 1300 משנת 72 הרכב עבר שיפוץ כללי לפני כ 4 שנים ולצערי בשל כל מיני נסיבות הפינאלה נאלץ להעצר והרכב אוחסן בחניה סגורה עד ללפני כחצי שנה בערך אז הוא הועבר לרחוב בחניה רגילה (מכוסה).

בקיצור, הרכב במצב חיצוני של תצוגה, מה שנותר לעשות לו הוא אגזוז חדש, להחליף מצבר שמת בגלל חוסר השימוש הארוך וכיווני פרונט וכאלו שטויות.

לפני יומיים הודבק לי על הרכב פתק מהעירייה שהם עומדים לגרור את הרכב כי הוא בלי טסט וביטוח.

אני יודע כי לעולם לא אקבל את הסכום שהושקע על האוטו, אבל לצערי אני מחפש לו בית חם, או לחילופין מקום אחסנה במחיר סביר.

כמו כן או לחילופין ו/או במקביל המלצות על בעלי מקצוע שניתן להביא אליהם את הרכב בכדי לסיים עליו את העבודה ולהעביר אותו טסט כמובן לא כאלו שהמחירים אצלהם לא שפויים.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

למי שזוכר, תמונות מתהליך השיפוץ פורסמו כאן לפני 4 שנים לערך, טריומף אדומה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לדעתי קודם כל תוציא לך ביטוח ורשוי זמני ותתחיל ממצבר ולהזיז את הרכב ברחוב.

ואז פשוט תתחיל לנוע עם האישור הזמני (אתה יכול להוציא 3 כאלה לשנה כל אחד 48 שעות) לעשות תיקונים שמחוייבים ע"י הטסט ולהעביר את הרכב טסט. לאחר שהרכב יעבור טסט תוכל בשקט ושלווה לעשות את הפינישים.

פורסם
Welcome to the club!

האם המשפצים הם בני את בני, שקנו את הטריומף שחנתה ברמת-גן, רח' מגדים?

אכן כן, זו הטריומף...:-)

חבר מועדון 13925

פורסם

לאריוס האם ישאר שם (בחניון) משהו מהרכב אחרי פרק זמן ארוך?

אני זוכר שבזמנו היה תכנון להשכיר במרוכז האנגר באחד הקיבוצים במרכז לצורך רכבי אספנות שיפוץ ואחסנה, האם לא צלח?

חבר מועדון 13925

פורסם

לדעתי קודם כל תוציא לך ביטוח ורשוי זמני ותתחיל ממצבר ולהזיז את הרכב ברחוב.

ואז פשוט תתחיל לנוע עם האישור הזמני (אתה יכול להוציא 3 כאלה לשנה כל אחד 48 שעות) לעשות תיקונים שמחוייבים ע"י הטסט ולהעביר את הרכב טסט. לאחר שהרכב יעבור טסט תוכל בשקט ושלווה לעשות את הפינישים.

על רישוי זמני ידעתי, לגבי ביטוח זמני, זה חדש לי, כל חברת ביטוח עושה ביטוח זמני לרכב אספנות?

תודה

חבר מועדון 13925

פורסם

ביטוח לרכב אספנות עולה 400 שח לשנה

למה לחפש לעשות זמני?

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ברמת גן ברחוב מעלה השחר יש חנייה להשכרה יש לה גג ושער ורוצים משהו בסביבות ה200 שח לחודש

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אם היית גר באיזור ירושלים בכיף הייתי מאחסן את הרכב שלך במגרש שלי.

תודה על הנכונות.

:-)

אני אנסה את החניון שהומלץ כאן במגדלי התאומים ובינתיים אבטח אותה ואדאג לאט לאט לפנות זמן לטיפול בה.

האם בחניון בתאומים ישנה אפשרות גם להגיע ולעבוד על האוטו או שמדובר רק באחסנה ואם מתפנה לי זמן אני צריך להוציא את הרכב לעבוד עליו ולהחזיר לחניה?

בנוגע למוסך שיוכל לעשות את כל הפינישים האחרונים ולהעלות את הכלה על הגלגלים יש איזו המלצה למישהו?

תודה

חבר מועדון 13925

פורסם

שלום.

אם אתה יכול פרט מה אתה צריך.

אתה גם מוזמן לפנות אלי בפרטי ונראה מה אפשר לעזור בסיום הרכב והכנתו לטסט.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...