Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה אתמול בשעות הערב.

נוסע חזרה מאריאל הביתה ,לןקח ימינה במחלף קאסם לכיוון ג'לג'וליה -כפר סבא ,לפתע רכב עם אורות קסנון מסנוורים מאחורה מהבהב לי לפנות לו את הנתיב השמאלי,אותתי יינה ועברתי נתיב,והתברר שזו הונדה אקורד עם שני צעירים שמסמנים לי לעצור בצד הכביש.

חשבתי בהתחלה שאלה כמו אחרים מהסוג ששואלים אם האוטו למכירה וכמה אני דורש עליה ,ואחרי שכן לחצו עלי לעצור ,נכנעתי ואמרתי ''יאללה בוא נראה מה יש להם להגיד''.

יורד הנהג מהאוטו אחרי שעצרנו בשוליים וניגש אלי ומושיט יד ומגיש את עצמו,בחורצ'יק מג'לג'וליה ,הגשתי את עצמי חזרה והתחילה שיחה שסופה שימח אותי.

הוזמנתי אצלו הביתה לראות אחותה התאומה של הסובארו שלי כמו שהוא טוען,ובלי להרבות ולשאול אותו לגבי האוטו אמרתי יאללה אני נוסע אחריכם-בטח אחרי שוידאתי שהוא כן מתמקד טוב בסובארו ישנים.

הגענו אל חצר הבית בכניסה של הכפר ג'לג'וליה,ציפיתי לראות אוטו חבוט זרוק בחצר ,אשר הפסיקו לנסוע איתו ,אז התלהבתי מהעניין כי זו הזדמנות לקנות את הרכב בשלמותו לצורך כמה חלקים שחסרים לי ובעיקר שמשות צד.

אחרי ה''סלאמו עליקום '' ''ותפדל '' ,הוא רץ והביא מפתחות אוטו מבפנים ואמר לי 2 דקות ואני בא.

נלחצתי,והתלהבתי לראות מה מחכה לי.

ואד הוא מגיע עם ה ''כלה'' של אחיו הגדול:

[iNoZ98108.jpg

[xp098234.jpg[

[[/

[imgOVH98336.jpg]hIdd98485.jpg[/

הרכב נרכש ב 9 וחצי אלף שקל(זוכרים את הצהוב שהיה מוצע פעם בלוח פוקוס? זה הרכב).

1600 סמ''ק,גיר ידני שני קרבורטורים.

עבר שיפוץ מנוע כללי ,פחחות יסודית וצבע.

פנים הרכב רופד באיכות גבוהה ביותר.

הבחור דוחה כל הצעת קניה שתוצע לו.

קביל ממני כרטיס של מועדון סובארו קלאסיואהב את הרעיון, ושמח להיות חלק מהמועדון ולהיות נוכח בכל מפגש או טיול שייערך.

אני מבסוט שעוד יש חולי סובארו ישנים.

מנהלים- מספר הרישוי פורסם באישור בעל הרכב.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• תוכן חדש...