Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על 4 גאנטים מגנזיום בגודל 14 אינץ 4 ברגים ,במצב דנדש,מורכבים על הגנטים 4 צמיגים 185/60במצב טוב+ לא יבשים ועם "בשר" כאשר צמיג אחד מהם הישתפשף במדרכה ושיכבה קטנה מהדופן שלו "גולחה" ולא מומלץ לסוע עליו ולגבי 3 הצמיגים האחרים,הם במצב טוב מאד.[בכ"א הצמיגים הם צ'ופר בעיסקה המחיר מתייחס לג'נטים בלבד הצמיגים ינתנו במתנה].

להזכיר שוב הגאנטים במצב חדש ללא שיפשופי מדרכה ומכות וסדקים,ישרים לגמרי!

הגאנטים והצמיגים ישבו על סיויק האצ'בק למשך חצי שנה ויכולים להתאים לעוד רכבי 4 ברגים ,ונימכרים בעיקבות עליה במידה וקניה של סט תואם חדש.

המחיר לכל העיסקה[ג'אנטים עם או בלי הצמיגים זה לא משנה] הינו 1100 שקלים חדשים בלבד.

לא רשמתי 1200 כדי לרדת ל1100,זה המחיר,1100 שקלים בלבד והוא סופי,לבוא ולקחת-אני מבקש רק מרציניים להתקשר!

ולא לנסות להוריד אותי ,חבל על הזמן שלי ושלכם!

המספר שלי הוא 833880 0545 ושמי אסף.

להלן תמונות:

DSC00044.jpg

DSC00045.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

UP!

עדין ממתינים מכוסים במחסן לרכב אהוב "שינעל" אותם עליו.

פרטים ,כאמור למעלה.

צורפו 2 תמונות ברורות יותר כאשר באחת מהן יש פירוט של מדידת מרחק חורים באלכסון ובמקביל לצורך נקודת מירכוז אמצע בכדי לדעת התאמה מראש לרכב שלכם.

המחיר-1100 שח סופי ביותר!

לרציניים!

833880 0545 אסף

IMG_0012.jpg

IMG_0013.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...