Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עולה חדשה או אולי תיירת ? בכל מקרה יוצא לי בשבוע האחרון לראות אותה די הרבה במרכז ת"א, רכב מדהים נראת כאילו רק יצא מהחברה...

היום גם הצלחתי לצלם אותה, אני מאמין שלא צריכה ליהיות בעיה עבור חברי הפורום לזהות את הדגם.

alfadsc00398mp5.jpg

alfadsc00397cl9.jpg

רכב מדהים!!! :-D

Drive carefully! most people are caused by accident.

• אחראי פורום
פורסם

זו ברלינה.

מהממת!

הפרונט שלה נראה קצת שונה, בד"כ הפנסים הראשיים לא זהים בגודל (הפנימיים קטנים יותר).

גם חסרים מאותתים מעל הפגוש

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פשוט - ברלינה אמיתית.

הפנסים הקדמיים מקוריים לחלוטין, וזהים בגודלם (פנימי/חיצוני), להבדיל מהג'וליה - אשר צמד הפנסים הקדמיים הפנימיים היו קטנים מהחיצוניים..

• אחראי פורום
פורסם

לדעתי בדגמים מוקדמים יותר יש הבדל בגודל הפנסים, בדומה לג'וליה.

עריכה:

זו ברלינה (68' עפ"י הכתוב באתר) ויש הבדל ברור בגודל:

berlina%201750.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לדעתי בדגמים מוקדמים יותר יש הבדל בגודל הפנסים, בדומה לג'וליה.

עריכה:

זו ברלינה (68' עפ"י הכתוב באתר) ויש הבדל ברור בגודל:

יש הבדל גם במיקום פנסי האיתות, באחת מעל הטמבון ובשניה בכנפיים.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

ברלינה דגם אמריקאי.

מדהים לראות אחת במצב כזה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

התמונות בכלל לא מעבירות עד כמה הרכב הזה מדהים במציאות... ראיתי אותו השבוע כבר 3 פעמים וכל פעם אני נדהם מחדש, מי שיוצא לו להסתובב במרכז ת"א איזור בוגרשוב קינג גורג והסביבה הזאת סביר להניח שיתקל בה. בכל מקרה עם יצא לי לראות אותה שוב אני ישתדל להביא תמונות יותר איכותיות.

עוד רגע הגולף מגלחת לה את הכנף.

הנהגת של הגולף עשתה לי התקף לב, בידיוק אני מצלם ואני רואה אותה נדבקת לאלפה באותה שניה היא כנראה נבהלה וחשבה שאני קשור לרכב ולקחה רברס והחליטה שאין לה מקום להחנות שם (מזל שהגיעה להחלט "הנבונה" הזאת...) ופשוט נסע משם. זה בידיוק היחס של אנשים בארץ לרכוש של אחרים, על הז** שלהם...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מדהימההההההההההה!

יש לה הרבה מזל לאישה הזאת. :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מי מחנה כזה רכב בכזאת חניה??? זה ידוע שכימעט כל רכב שיוצא או נכנס דופק קצת את הפגוש ברכב שלך. אני רואה את זה כל יום. אני כבר לא מדבר על כל הגנבות שיש. אני את הרכב שלי מעדיף לחנות בחניה תת קרקעית על 2 חניות שלא ישרטו ולשלם כפול מאשר לחנות בחוץ ועוד בחניה כזאת מסריחה. לדעתי טפשות, מצטער. ועוד כזה רכב מדהים....:-(

פורסם
מי מחנה כזה רכב בכזאת חניה??? זה ידוע שכימעט כל רכב שיוצא או נכנס דופק קצת את הפגוש ברכב שלך. אני רואה את זה כל יום. אני כבר לא מדבר על כל הגנבות שיש. אני את הרכב שלי מעדיף לחנות בחניה תת קרקעית על 2 חניות שלא ישרטו ולשלם כפול מאשר לחנות בחוץ ועוד בחניה כזאת מסריחה. לדעתי טפשות, מצטער. ועוד כזה רכב מדהים....:-(

אני ב-1000% איתך. פשוט הנהג הזה כנראה לא מכיר את חוסר תרבות הנהיגה/חניה בארץ.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...