Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי האחרון 22/1/08 זיכה אותנו הקדוש ברוך הוא והכנסנו ספר תורה לבית כנסת בשכונה ג' בבאר שבע

עשיתי לפני חודש נושא שבו העלתי תמונות של כל האוסף 403 שלי והנה תגובה מכוערת שנכתבה:

מה אתה עושה למכוניות היפות האלו?

ועד שיש טנדר 403, הוא נראה כמו מתוך סרט מצוייר? אפור, רק אפור מקורי, ברזנט כהה... איך הטנדר מיד2?

זה ההוא מרמת גן? היה שמור לאללה במצב מקורי. אל תשלח ידך בנער!

דב

אך ורק בזכות זה שצבעתי אותך כך "סרט מצוייר" עשיתי את הכנסת ספר התורה הזה!

הספר מהפך שנמצא על הטנדר הוא לא הספר תורה שהכניסו לבית הכנסת הוא קישוט שהוכן על ידי מי שכתב את הספר ואנחנו פשוט שמנו אותו שם(בוא ניתן לראות שכתוב גימטריה על פסוק מן התנ"ך) בנ"ל גם לגביי במגן דוד, בערב אני יביא סרטון שאותו הסרטתי בזמן האירוע והעלה אותו לכאן וליוטיוב ואם מישהו מעוניין בתצלומים יותר קרובים שיבקש אני ישמח למסור.

תמונות לקראת הכנסת הספר:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

2umzz1jyjmni.jpg

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:cry::cry::cry::cry::cry: מסכנה...

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

משה, מעניין אותי הרומן שלך עם פיג'ו 403.

אני מניח שלכל אחד יש מכוניות קלאסיות מועדפות, אבל מה גרם לך לבנות צי שלם שמורכב אך ורק מ-403ים? למה דווקא 403?

פורסם

תראה, זהו הרכב הטוב ביותר שיוצר מעולם, זה התחיל מ-1 של אבי. לאחר מכן הוא היה צריך חלקים אז הוא קנה עוד 2 והעלה אותם לכביש. מכאן נאספו עוד חלקים ועם הזמן עוד רכבים וכך נוצרו כל ה-403-ים.

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

לא חבל להרוס לו את ה ''מקוריות''?

הרסת לו את הצורה עם כל הטאסות, פנסים, הצביעה המזעזעת.

חבל:cry:

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
מה זה הדבקת טסות על הרכב? זה משפר את האוירודינאמיות אני מניח .

ומה זה במאותתים ? קופסאות פלסטיק ?

בקשר למאותתים אלה לא מאותתים אלה צ'קלקות של משטרה שהבאתי מחו"ל אבל לא יכולתי לשים את הצבעים הכחולים והאדומים שלהם כי זה של המשטרה אז עשיתי את זה בצבע לבן וזה לא המאותתים אלה סתם ליופי באופן חד פעמי.

2umzz1jyjmni.jpg

פורסם

מעניין איך "שמחה" של אחד הופך ל"עצב" של אחר.

אולי בפורום "דת ומצוות" היית מקבל נקודות זכות עבור המעשה שעשית. לפרסם את התמונות האילו בפורום של אנשים

שנותנים את נשמתם וזמנם וכספם ומרצם כדי לשמר פיסות היסטוריה במקוריותם ככל הניתן זה ממש פגיעה מעליבה.

(כמובן שזו זכותו של כל אחד לנהוג ברכושו כאוות נפשו ואני רק מביע את דעתי).

ארז רונן

פורסם

דיי להיות יפי נפש

הבחור כולו מתלהב מהאירוע שהיה לו ואיך שהרכב נראה אז רדו ממנו...

כולכם קפצתם על הרגליים האחוריות שירדו על מכוניות מקוריות אז מה עכשיו אתם יוצאים למתקפת נגד..!?? וכופים את דעתכם?!

אישית האוטו נראה בעניי קירקס , זה מה שטוב לו לעשות זכותו!

אז אם אתם לא יכולים לפרגן רדו מהבן אדם אחרי זה שואלים למה "אנשים מחוץ אומרים שכולם סנובים וכו..."

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני לא מצליח להבין איפה הבעיה שלך? האם אתה היית מעדיף שאף אחד לא יתיחס למודעות שאתה מפרסם, או לחילופין ישקרו רק כדי להשביע את רצונך? ברגע שאתה מפרסם מודעה אתה צריך להיות מוכן לקבל דעות לכן ולכן. זה לגיטימי וזה בסדר.

ארז רונן

פורסם
אני לא מצליח להבין איפה הבעיה שלך? האם אתה היית מעדיף שאף אחד לא יתיחס למודעות שאתה מפרסם, או לחילופין ישקרו רק כדי להשביע את רצונך? ברגע שאתה מפרסם מודעה אתה צריך להיות מוכן לקבל דעות לכן ולכן. זה לגיטימי וזה בסדר.

כן אז למה שאנשים הביעו את דעתם לגבי נגד מקוריות של רכב היתה סתימת קולות טוטאלית?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...