Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור ברוך: ליאור אהלן נמחק אני אולי חדש פה אבל האוטו שאני מחפש היה של אבי לפני כ 10 שנים אני מקווה לעשות את רוב המאמצים בשביל להחזירו למשפחה.

ליאור אם אתה יכול לתת לי עוד פרטים כמו מחיר מספר טלפון של אותו בנאדם שיש לו את האוטו והאם אתה יודע כמה כסף כיום מבקשים על הרכב הזה. אני אודה לך מאד .

תודה .

פורסם

אחי אני יודע על מה אתה מתכוון על הקאמרו הכחולה הזאת אבל אין לה גג טי לזאת שאני מחפש יש לה גג טי..

תודה בכל זאת נמחק..

פורסם

מספר הרכב הוא :887960 או 987960 האוטו בצבע כחול מטאלי צבע ממש מיוחד. מישהו מכיר שמע ראה? הרכב הזה היה של אבי לפני כ 10 שנים, אני מירושלים.

תודה רבה חברים יקרים.

פורסם

יכול מאד להיות שזו האחת שאני מכיר שנמצאת בבת-ים (T-TOP, כחולה מטאלית, למיטב זכרוני מספר דומה).

אם זוהי האחת, אז כפי שאביך מכר אותה לפני עשה שנים, היא עומדת כבר כמה שנים טובות. בסה"כ נראת יפה מאד.

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
יכול מאד להיות שזו האחת שאני מכיר שנמצאת בבת-ים (T-TOP, כחולה מטאלית, למיטב זכרוני מספר דומה).

אם זוהי האחת, אז כפי שאביך מכר אותה לפני עשה שנים, היא עומדת כבר כמה שנים טובות. בסה"כ נראת יפה מאד.

נאור.

בדיוק עליה אני מדבר... המטאלי שלה "גס" רואים ממש את המטאל בצבע, במצב כללי לא רע

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...