Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון שיש מיקום חדש ביד אליהו למפגש שישי של מועדון החמש בתל אביב?

מתי תתפרסם מפת הגעה למקום?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צחוק-צחוק, אבל גם אני שמעתי שמועות, אבל לא הגיע אליי שום הודעה רשמית. אז אם זה נכון- לא לעניין בכלל, כי אני חבר מועדון, ואין לי מושג בדבר, ואני בטוח, שיש עוד רבים. שוב- אם זה נכון, מה שלא בטוח. גם בפורום הסגור לא ראיתי שום הודעה על כך, או שלא מצאתי.:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל תהליך יש לו התחלה, אמצע וסוף. אינני יודע מה סוכם ואם הכל סוכם. אני מניח שברגע שיברכו על המוגמר יישתפו את כולנו. כל עוד לא יצאה הודעה רשמית כדאי לחכות בסבלנות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אין מדובר בשמועות - היתה על כך הודעה רשמית של יו"ר המועדון במהלך ההשקה שהיתה ביום שישי האחרון. כל מי שהיה נוכח בשטח, שמע (ואפילו היו מחיאות כפיים...).

חברי מועדון החמש עתידים לקבל היום או מחר את הגליון החדש של ה"אבטומוביל", שאליו מצורף ה"קלאסיקון" ובו יהיו כל הפרטים לגבי המקום והסדרים בו. השבוע ישלחו גם הודעות בדוא"ל לחברי המועדון. מכיוון שה"שמועה" כבר עושה לה כנפיים, נקדים את המאוחר ונפרסם כאן את הפרטים:

החל מיום שישי הקרוב, 25.1.2008, מעתיק מועדון החמש את מקום המפגש השבועי שלו באזור ת"א למסעדת "גאיה" שבאיצטדיון הכדורסל ביד-אליהו (אולם נוקיה). שעות המפגש נשארות כפי שהן - 16:00-19:00.

במגרש החניה, יסגר שטח שיישמר לחברי מועדון החמש בלבד, עם רכבי אספנות או רכבים קלאסיים בלבד. הכניסה תהיה לאחר הצגת כרטיס חבר לשומר שיהיה במקום. חברי מועדון עם רכבים מודרניים, או אורחים אחרים שאינם חברי מועדון יוכלו לחנות בשאר שטח המגרש, ולאור גודלו לא צפוייה בעיה בעניין.

יחד עם ה"אבטומוביל", חברי מועדון החמש עתידים גם לקבל כרטיס חבר חדש, שגם יקל על הזיהוי והכניסה לשטח השמור לחברי המועדון.

וועד המועדון מקווה שבמקום החדש יהיו יותר סדר ופחות צפיפות, להנאת החברים והקהל הרחב.

בברכה,

קובי מילוא

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש מקום למשאיות? (אני רציני לגמרי!)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זו החניה של מגרש הכדורסל, חניה גדולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אז יום שיש לא לבוא למקום הישן?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

הייתה הודעה שמועדון ה 5 פירסם בוקר באופן רישמי על המעבר למתחם החדש, משום מה ההודעה נמחקה מהפורום.

כדאי להמתין עם הודעה מהמועדון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הייתה הודעה שמועדון ה 5 פירסם בוקר באופן רישמי על המעבר למתחם החדש, משום מה ההודעה נמחקה מהפורום.

כדאי להמתין עם הודעה מהמועדון.

ל'

היי

המודעה לא נמחקה, היא בדביקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191334

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

החל מיום שישי הקרוב, 25.1.2008, מעתיק מועדון החמש את מקום המפגש השבועי שלו באזור ת"א למסעדת "גאיה" שבאיצטדיון הכדורסל ביד-אליהו (אולם נוקיה). שעות המפגש נשארות כפי שהן - 16:00-19:00.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
היי

המודעה לא נמחקה, היא בדביקים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191334

ערב טוב

אבי נוף.

צודק, לא הבחנתי בה :oops:

אנחנו נהיה שם במידה ולא ירד גשם, התחזית לשישי שבת הקרובה גשום.

ל'

פורסם

אתה יכול לבחור להמשיך לבוא, מפגש IVC ממשיך להתקיים באותו המקום. לבחירתך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבל על הפיצול... יש לא מעט חברים, שחברים בשני האירגונים, ויותר על כך- יש חברים שלהם בשני האירגונים! עד עכשיו גם אלו, שעזבו את המועדון/לא היו מלכתחילה חברים בו- כולם באו לאותו מקום, וישבו ביחד עם אלה, שחברים במועדון! אני אישית לא רואה כל בעיה/סיבה לפיצול המפגש, ולא מובנת לי הסיבה לכך! יותר על כך: אם יש למי משני "הצדדים" בעיה עם ה"צד" השני- אינני רואה זאת באור יפה, מכיוון, שבעצם, אין ולא אמורים להיות כאן "צדדים", אלא אך ורק אנשים, שמאוחדים בתחביב שלהם המשוטף! אז אנא, אנשים- בבקשה, תהיו קצת יותר בוגרים- לא באנו לכאן בשביל מאבקי כח/צדק- באנו בשביל להנות. זה ייגמר בזה, שלא נהיה חברים באף אירגון! :evil::roll::?

פורסם

באמת חבל על הפיצול,כמה שיותר מכוניות וכמה שיותר חברים יהיה יותר נחמד לדעתי,אפשר להבין את המפגשים שנערכים בירושלים וחיפה,אבל במרכז אין לדעתי סיבה של פיצול לשלושה מקומות(יד אליהו,רמת אביב והשרון)

• תוכן חדש...