Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש גרריסט לגרור את האופל שלי לצבעי.

יש למישהו המלצות על גרריסט?

אם לא פה אז בה"פ.

תודה מראש.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

בסך הכל אילוז והנהג שלו די בסדר, אבל במקרה של רכבים נמוכים מאוד (כמו הלוטוס שלי לדוגמה), המבנה של הגררים שלהם הופך את ההעמסה והפריקה לסיוט לא נורמלי, אז יש לקחת זאת בחשבון. בשביל האופל נראה לי שהם בסדר גמור.

עריכה:

אם אתה גמיש בזמן, תנסה לבקש מהם שיודיעו לך כשיש להם גרירה נוספת באזור, ותסגרו על מחיר נמוך יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי עדי,

לא חושב שהאופל תיכנס בעגלה, בכל זאת הפיאט טיפה יותר קטנה...:-D

תודה בכל זאת, ניפגש היום במפגש.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אילוז והנהג שלו ברוך, אכן מומלצים כמו שכתב nitch.

ישראל

IMG_0666.jpg

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

אגב ישראל, בגרירה האחרונה ברוך התעקש שיש עוד רכב בדיוק כמו שלי אצל מישהו מהאזור. אמרתי לו שלא יכול להיות והוא התווכח, אז כשאלתי אותו לגבי המיקום שלך והצבע הירוק הכהה, הוא אמר לי שזה בדיוק זה :)

לא שפשפת את התחתית או האגזוז בעליה על הגרר שלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בזמן ההעמסה על הגרר היה דיי קרוב לתחתית (למרות שלא היה אויר בגלגלים) אבל לא נגע.

אפשר לומר על ברוך שיש לו דימיון מאוד מפותח.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

ניסיון רב וטוב עם אילן בהעברות בזמן השיפוץ

בקנייה, בדך לניקוי חול, ביציאה מפחחות וצבע והיו עוד במורד הדרך

גרר אילן 050-5281647

ממליץ בחום

בהצלחה

נתי

IMG_2318.jpg

אדום על גרר.jpg

כניסה לניקוי חול.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

נשארה לי עוד מעט עבודה שבגלל היעדר מקום וזמן אינני מספיק להשלימה. אינני רוצה להשאיר את הרכב ברחוב חשוף לגשם ולחות, בגלל גודלו וגובהו לא ניתן לכסותו,גם שעות האור בחורף קצרות מאד והיכן שהוא שמור כעת אינני יכול לעבוד.

אני מקווה שלקראת האביב תושלם העבודה ותורה של הספיידר יגיע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...