Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

(עשיתי חיפוש בפורום בנושא אבל לא מצאתי תשובה)

אני מחפש המלצה על מקום באזור המרכז שיכול לשפץ מיכל דלק (של פיאט 500) שיש בתוכו חלודה (לא רבה).

האם ניתן לפתוח את המיכל לנקות או לצפות מבפנים ואחר כך לרתך ולסגור?-או שכבר אף אחד לא מתעסק עם זה.

בתודה

ניר

NIR .Y

פורסם

יש חומר ששופכים ומרבבבים וזה עושה ציפוי

עולה בסביבות ה 500 שקל אני חושב

תברר

בקשר לפתיחה , בודדים האנשים שיסכימו לפתוח

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עליך להחליט: האם יש צורך לחתוך החוצה את החלק הפגום ולהלחים חדש? או שמספיק למיכל הזה תהליך ניקוי וציפוי פנימי. תגיע להחלטה ותחזור לכאן.את שתי הפעולות ניתן לבצע ולא צריך ללכת בשביל זה לסוף העולם. אל תיבהל - עשו את זה כבר לפניך.

פורסם

מיכל הדלק בפיאט 500 הנו קטן וקל לפרקו מהרכב כי הוא נמצא בתא המטען שבחזית הרכב.

מתקן מיכל דלק הנו "שם-טוב יחזקאל" שברח' חומה ומגדל 28 ת"א, טל' 03-6883991.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לירוי-מי יכול לייצר וכמה זה אמור בערך לעלות? (גם אם זה בצפון)

אני מעוניין לשלם למישהו ולא להתעסק עם חומרים לניקוי וציפוי-בקיצור לתת לבעל מקצוע ולקבל עבודה טובה.

האם יש למישהו ניסיון עם "שם טוב יחזקאל" ?

NIR .Y

פורסם

רעיון הנירוסטה הוא רעיון טוב ולדעתי ההשקעה הטובה ביותר לטווח ארוך. ברגע שתשקיע ברעיון - לא יהיו לך יותר בעיות מהאזור ההוא. נסה אצל מפעל ו.ל.ם ברחוב בן אביגדור בתל אביב. הוא אולי יתיחס אליך קצת כנודניק ויהיה יקרן, אבל תהיה בטוח שתקבל עבודה טובה, או לחילופין כול בעל מקצוע/מסגר אחר שמתעסק בנירוסטה. יש כאלה גם בחולון.

פורסם

בהרבה מתוכניות שיפוץ רכבים בחו"ל אני רואה שמחליפים את המיכל המקורי במיכל עמיד יותר מרובע שהוא אוניברסלי להרבה רכבים ומותקן ברכבים שמסבים אותם בעיקר לספורטיביים,

אולי שווה לזמין אחד כזה מסדנאות של שיפורים בארץ ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...