Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבדתי עניין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, זה לקח זמן והמון אמוציות, ומה שהתחיל בבום גדול הסתיים בקול ענות חלושה! לא נאשים את הקור, ולא את פלשתניים, לא את בוש ולא את דליה איציק. זה לא אתם זה אני, המריבות התישו, התקיעות עיצבנה, צרות המוח וההתחפרות הטריפה, אובדן החברים ומלחמות היהודים מוססו, הצדקנות והשמרנות טחנו עד דק, הפורום הפך לכלי ניגוח, ומורשת המגיע לי/תיראו כמה גדול יש לי/ למי יש ולמי אין ובכמה מוכר?... אין עיניין, אין עזרה הדדית, אין פירגון, אין מה לקרוא, ושלא תבינו לא נכון הכל נימצא שם מתחת לפני השטח אבל מוסווה, שמור למקורבים ומביני עניין. לכאורה על פני השטח הכל ניראה אותו דבר אבל...הלהט והנחישות שמורים היום לדיון האם לתת ל-X פרטים על חברת ביטוח אם, הוא חבר מועדון או לא, מאפילים על הטוב בשירשורים. הפורום הכללי (שופרו של מועדון ה-5) עדיין מדשדש ומתרומם פעם בכמה זמן, בעוד הפורום הסגור וכאן אני מגלה לכם סוד מת מזמן!...

גיליתי שלא צריך גושפנקא חוקית או הכשר רבנות בכדי לאהוב ולעשות למען התחביב, שלפעמים חוג מקורבים, עושה את העבודה טוב יותר. פזילה למקורות זרים, עושה את העבודה לא פחות טוב ואפילו יותר, הישיבה בשולחנות רבים מבטיחה מגוון מזונות!

התחושה הקשה של אובדן הדרך, ההחמצה הגדולה, הפיספוס, מלווה אותי לאורך כל הדרך. תקראו לי רואה שחורות תקראו לי פסמיסט, את המחיר ישלמו כולם, כרגיל בעלי הממון פחות והאספנים ה"קטנים" יותר. התקנות יפגעו, המאבקים יפגעו, ובסוף נישאר עם מפגשי חברים קטנים ותיקוות גדולות!

כשהרועה נירדם העדר מתפזר. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

... אין עיניין, אין עזרה הדדית, אין פירגון, אין מה לקרוא, ושלא תבינו לא נכון הכל נימצא שם מתחת לפני השטח אבל מוסווה, שמור למקורבים ומביני עניין...

- רן

אם אני מבין נכון את מה שאתה כותב,

הדברים מהוים אשמה חמורה!

האם יש לך בסיס לדבריך אלו?

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

רן,

אני מתייחס לשורה שהאדמתי,

ואל תשחק פתאום בקטע של "ראש הגנב והכובע".

קראתי והבנתי את כל מה שכתבת. גם לגביך וגם בכלל. אולי אני אידיוט אבל לא מטומטם.

אי לכך אני עדיין מחכה לתשובה.

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני חושב שהקור דפק לאנשים פה את השכל . מחפשים ממה להתחממם שבו ליד תנור .לא משעמם לכם לכתוב דברים כאילו ?מה כבר מכוניות אופנועים לא מענינים אותכם. זה ניהיה פורום של תלונות אותי בכל אופן זה לא מענין

פורסם
רן,

אני מתייחס לשורה שהאדמתי,

ואל תשחק פתאום בקטע של "ראש הגנב והכובע".

קראתי והבנתי את כל מה שכתבת. גם לגביך וגם בכלל. אולי אני אידיוט אבל לא מטומטם.

אי לכך אני עדיין מחכה לתשובה.

ביי אבי.

אני לא מבין מה אתה רוצה ממני, התכוונתי בדיוק למה שכתבתי, ולא לניחושים ורמזים... לגבי המחמאות שחילקת לעצמך אני יודע שאתה ראוי ליותר!-רן

פורסם

צביקה, הפורום הפתוח שהוא ה-כלי של מועדון החמש וערוץ התקשורת האינטראקטיבי היחידי, כלי הגיוס מס' אחד של חברים חדשים, ופניו של מועדון החמש, הפך למשעמם בתקופה האחרונה, הסיבות רבות ומגוונות, וידועות לכולם.

הפורום הסגור מת מזמן ומשמש לוח מודעות לחברי הוועד, ובמה נחמדה למספרי בדיחות וחידודים.

העיסוק האובססיבי בפוליטקה פנימית, מחנאות, פנקסאות, והיסטוריה עכורה, ועוד שלל דוגמאות הראויות יותר לפוליטקה הישראלית מלמועדון "חברים"-מהווה היום הגורם המרכזי והמניע של המערכת.

חוסר הבהירות לגבי העתיד, הפילוג, העזיבה, נותנים אותותם בכל מקום, והסערה עוד לפנינו.

הקושי בגיוס חברים חדשים גם מקרב הסניפים הפעילים, גובה מחיר כבד, שהתשלום עליו באובדן העניין. ההתלהבות נמוגה, הרצון האמיתי לשנות פג, דון קישוט היה אחד, ואיננו.

האהבה חיה ובוערת בפנים, הניצוץ לא כבה אבל הדרך תשתנה, תחושת ההחמצה גדולה, ודברים שאני רואה היום, יקרו מחר ואז יהיה קשה יותר לתקן.

בעוד חודשיים בחירות לתפקידי וועד המועדון לא ניראה לך קצת מוזר השקט?

האם גם הפעם יתיצבו לקלפי עשרות בודדות של מחזיקי תעודה, ויבחרו את ברירת המחדל?

האם לא הגיע זמן לשינוי מבורך?

אם השבת על שתים מתוך שלושת השאלות בשלילה, סימן שגם אתה נדבקת...העניין שאתה עדיין לא יודע את זה!-רן

* הטקסט מתיחס לגברים ונשים כאחד!

פורסם

רנצו, תבין אתה לא חייב גוף כלשהו כדי לעשות מפגשים בירושליים

אמרתי לך מליון פעם פשוט תגיע ביום שישי לבית קפה שאתה אוהב לשבת בירושליים להפגש עם כמה חברים קרובים וזהו

מי שמכיר ואוהב יצטרף מי שלא לא... מה אכפת לך את השעות כיף שלך קיבלת.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
צביקה, הפורום הפתוח שהוא ה-כלי של מועדון החמש וערוץ התקשורת האינטראקטיבי היחידי, כלי הגיוס מס' אחד של חברים חדשים, ופניו של מועדון החמש, הפך למשעמם בתקופה האחרונה, הסיבות רבות ומגוונות, וידועות לכולם.

למרות שאני אחד המנהלים של הפורום הזה, קשה להתעלם מהעובדה שגולשים בו באופן קבוע פחות מ-10% מחברי המועדון... יש עוד 90% שממש לא מבינים על מה כל המהומה כאשר נפתחים כאן שירשורים מלאי אמוציות וצצות כאן "פרשות" שונת ומשונות. וועד המועדון מחוייב לציבור הזה לא פחות מכפי שהוא מחוייב לאלו שגולשים כאן. אגב - שיעמום הוא עניין של טעם. לטעמי, הפורום לא משעמם כלל, אלא אם מאן-דהו זקוק לסקנדלים להפגת השיעמום. הפורום עוסק בנושא לשמו הוא קיים - תחביב אספנות הרכב. אני מקווה שזה לא משעמם אף אחד.

העיסוק האובססיבי בפוליטקה פנימית, מחנאות, פנקסאות, והיסטוריה עכורה, ועוד שלל דוגמאות הראויות יותר לפוליטקה הישראלית מלמועדון "חברים"-מהווה היום הגורם המרכזי והמניע של המערכת.

עניין של זווית ראיה. אני דווקא מרגיש שהגורם המניע כיום, לאחר שהסתיימו כל אותן פרשות עבר שונות ומשונות, הוא עשיה - ארגון ארועים, קשר שוטף עם הרשויות, החזרת ה"אבטומוביל" לתלם וכו'.

חוסר הבהירות לגבי העתיד, הפילוג, העזיבה, נותנים אותותם בכל מקום, והסערה עוד לפנינו.

הקושי בגיוס חברים חדשים גם מקרב הסניפים הפעילים, גובה מחיר כבד, שהתשלום עליו באובדן העניין. ההתלהבות נמוגה, הרצון האמיתי לשנות פג, דון קישוט היה אחד, ואיננו.

עובדתית זה לא נכון. מספר חברי המועדון יציב מזה כמה שנים, ואין שום מגמה של ירידה במספר החברים. כרגיל, יש גרעין קשה שמחדש באדיקות, ויש אחוז קטן יותר שמתחלף לאורך השנים (עזיבות, ולעומתן כניסה של חברים חדשים) - אבל שוב - המספר יציב וקבוע.

בעוד חודשיים בחירות לתפקידי וועד המועדון לא ניראה לך קצת מוזר השקט?

האם גם הפעם יתיצבו לקלפי עשרות בודדות של מחזיקי תעודה, ויבחרו את ברירת המחדל?

האם לא הגיע זמן לשינוי מבורך?

השקט לא נראה לי מוזר, משום שלא חייבים רעש וסקנדלים כדי לקדם דברים.

לגבי השינוי המבורך - אם לדעתך צריך אותו, עשה מעשה ותגיש את מועמדותך לוועד. כך, ורק כך, אפשר להשפיע ולשנות.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני רוצה להתייחחס למשפט אחד שכתב רן בתגובה האחרונה ."הרצון האמיתי לשנות פג"

לדעתי הרצון לא פג, פשוט הרצון של אנשים לא לשנות . האטימות חוסר הרצון להקשיב ולהבין, ומנגנון ההרס העצמי שלהם חזקים מתחנת רוח.

לא נראה לי שזה אפשרי.

בכבוד

שמעון

פורסם
למרות שאני אחד המנהלים של הפורום הזה, קשה להתעלם מהעובדה שגולשים בו באופן קבוע פחות מ-10% מחברי המועדון... יש עוד 90% שממש לא מבינים על מה כל המהומה כאשר נפתחים כאן שירשורים מלאי אמוציות וצצות כאן "פרשות" שונת ומשונות. וועד המועדון מחוייב לציבור הזה לא פחות מכפי שהוא מחוייב לאלו שגולשים כאן. אגב - שיעמום הוא עניין של טעם. לטעמי, הפורום לא משעמם כלל, אלא אם מאן-דהו זקוק לסקנדלים להפגת השיעמום. הפורום עוסק בנושא לשמו הוא קיים - תחביב אספנות הרכב. אני מקווה שזה לא משעמם אף אחד.

אם ככה למה בחרת לקרוא לו, הפורום הרשמי של מועדון החמש?

חברות היטק, משרדי ממשלה, חברות פרטיות, בנקים, כבר הבינו מזמן שהאינטרנט זה הדבר הבא...מתי אצלינו?

אם אתה רומז שאני מחפש סקנדלים, אז אולי לא גדלתי בביתו של המהטמה גאנדי, אבל מהפכות גורמות לפעמים לרעש!

עניין של זווית ראיה. אני דווקא מרגיש שהגורם המניע כיום, לאחר שהסתיימו כל אותן פרשות עבר שונות ומשונות, הוא עשיה - ארגון ארועים, קשר שוטף עם הרשויות, החזרת ה"אבטומוביל" לתלם וכו'.

הלוואי!

עובדתית זה לא נכון. מספר חברי המועדון יציב מזה כמה שנים, ואין שום מגמה של ירידה במספר החברים. כרגיל, יש גרעין קשה שמחדש באדיקות, ויש אחוז קטן יותר שמתחלף לאורך השנים (עזיבות, ולעומתן כניסה של חברים חדשים) - אבל שוב - המספר יציב וקבוע.

בוא נבדוק זאת מעשית, בכל יום עצמאות מהיום, יפרסם המועדון את מס' חבריו העדכני וככה כולם יוכלו להתרשם!

השקט לא נראה לי מוזר, משום שלא חייבים רעש וסקנדלים כדי לקדם דברים.

קצת קשה לבחור כאשר לא מכרים את הנפשות הפועלות ומצע הבחירות שלהם!

לגבי השינוי המבורך - אם לדעתך צריך אותו, עשה מעשה ותגיש את מועמדותך לוועד. כך, ורק כך, אפשר להשפיע ולשנות.

תודה על האמון אבל לא תודה!

בברכה,

קובי

• תוכן חדש...