Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים, לפני מספר חודשים רכשתי בשעה טובה מרצדס שנת 78. עם כניסתה של שנת 2008 מיהרתי למשרד הרישוי ועברנו את תהליך הפיכתה לרכב אספנות. מאחר וחברת הביטוח שאיתה עבדתי סרבה לבטח את המרצדס בביטוח אספנות, פניתי בצר לי למקום ששם ציפיתי לקבל תשובות לשאלותי, למועדון ה-5. להפתעתי, למרות נחמדותה של הבחורה בצידו השני של הקו היא סרבה בתוקף להפנות אותי לחברת ביטוח המבטחת רכבי אספנות וטענה ששרות זה כלול רק בחבילת הצטרפות לחבר חדש במועדון ה-5. ובכל זאת, מלמלתי במבוכה, עדיין אני בשלב החיתולים בכל הנושא הזה ועדיין לא החלטתי לאן מועדות פני, גם את טופס ההצטרפות שהורדתי מהאתר עדיין לא הספקתי למלא ולשלוח, האם לא יהיה נכון, הוספתי, לתת לי את השרות שבקשתי וע"י זה לשכנע אותי שמועדון ה-5 מעוניין לקלוט חברים חדשים בגלל שהם רוצים ולא בגלל שאין להם ברירה? לצערי כל תחנוני עלו בתוהו ולאחר 6 דקות של שיחה שבהן גזלתי את זמנה של נציגת מועדון ה-5 נאלצתי לסיים את השיחה בבושת פנים ולחפש חברת ביטוח באופן עצמאי. (2 דקות בדיוק).

ארז רונן

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמו שאתם יודעים, לפני מספר חודשים רכשתי בשעה טובה מרצדס שנת 78. עם כניסתה של שנת 2008 מיהרתי למשרד הרישוי ועברנו את תהליך הפיכתה לרכב אספנות. מאחר וחברת הביטוח שאיתה עבדתי סרבה לבטח את המרצדס בביטוח אספנות, פניתי בצר לי למקום ששם ציפיתי לקבל תשובות לשאלותי, למועדון ה-5. להפתעתי, למרות נחמדותה של הבחורה בצידו השני של הקו היא סרבה בתוקף להפנות אותי לחברת ביטוח המבטחת רכבי אספנות וטענה ששרות זה כלול רק בחבילת הצטרפות לחבר חדש במועדון ה-5. ובכל זאת, מלמלתי במבוכה, עדיין אני בשלב החיתולים בכל הנושא הזה ועדיין לא החלטתי לאן מועדות פני, גם את טופס ההצטרפות שהורדתי מהאתר עדיין לא הספקתי למלא ולשלוח, האם לא יהיה נכון, הוספתי, לתת לי את השרות שבקשתי וע"י זה לשכנע אותי שמועדון ה-5 מעוניין לקלוט חברים חדשים בגלל שהם רוצים ולא בגלל שאין להם ברירה? לצערי כל תחנוני עלו בתוהו ולאחר 6 דקות של שיחה שבהן גזלתי את זמנה של נציגת מועדון ה-5 נאלצתי לסיים את השיחה בבושת פנים ולחפש חברת ביטוח באופן עצמאי. (2 דקות בדיוק).

יש שירות למגזין אוטו, בו הם מייעצים לקראת רכישת רכב למנויים בלבד, כאלו ששילמו מכספם והם חלק מהלקוחות/מנויים של מגזין אוטו.

מה שאתה מתאר למעלה מדמה מצב בו מישהו שלא מנוי, יתקשר אליהם ויגיד להם תשמעו... רק הוצאתי רישיון, אני עדיין לא עושה מנוי אבל בכל זאת תתנו לי ייעוץ בנושא רכישת רכב? האם זו בושת פנים?

נכון שפה זה ייעוץ ובמועדון החמש זה שירות של "רק" לתת לך טלפון, אבל אתה חייב להבדיל בין שירותים שניתנים לחברי מועדון כזה או אחר, למנויים לשירותים אלו ואחרים ולאלו שניתנים "חינמית" במקומות אלו ואחרים. ללא אותו בידול, תמצא את עצמה מזכירת מועדון החמש עונה כל היום לטלפונים של אינסוף אנשים (יש עוד ש"עדיין בשלב החיתולים בכל הנושא" וגם להם יש "רק שאלה קטנה") שהם לא חברי המועדון, אשר יגזלו את זמנה הקצוב (המשולם מכיסם של כל אחד מחברי המועדון) של מזכירת המועדון לטפל בכל נושאי המועדון ומתן מענה לציבור הרחב, בהתנדבות...

אני מבין לגמרי את התחושה שלך ומאיפה היא מגיע, אך אנא, נסה לראות את התמונה הכללית, כך זה עובד בכל ארגון וגוף המבדל בין חברים רשומים ללא רשומים, בעיקר עם מדובר במשאב (מזכירת המועדון) יקר וקצוב בזמן לטיפול ומענה לחברי המועדון עצמם.

יום טוב,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

... ללא אותו בידול, תמצא את עצמה מזכירת מועדון החמש עונה כל היום לטלפונים של אינסוף אנשים (יש עוד ש"עדיין בשלב החיתולים בכל הנושא" וגם להם יש "רק שאלה קטנה") שהם לא חברי המועדון, אשר יגזלו את זמנה הקצוב (המשולם מכיסם של כל אחד מחברי המועדון) של מזכירת המועדון לטפל בכל נושאי המועדון ומתן מענה לציבור הרחב, בהתנדבות...

שש דקות תמימות ערכה השיחה ביני לבין מזכירת המועדון. התעקשותה של מזכירת המועדון לא לשתף אותי באינפורמציה לא גרעה מזמן השיחה אלא האריכה אותה. אם אין כוונה למזכירות המועדון לפרסם את כללי מתן השרות של המועדון בראש חוצות אני מניח ש"אינסוף האנשים" שיש להם "רק שאלה" ימשיכו ויתקשרו וממילא יגזלו את זמנה היקר של מזכירת המועדון ומין הסתם לאחר שיידחו ירגישו מתוסכלים מהדרך בה המועדון מתייחס לחברים פוטנציאלים. חברות סלולאר, אינטרנט, לווין, כבלים ואחרות הפנימו את עניין השרות ללקוח הפוטנציאלי והגישה לכל פונה היא כאילו הוא הלקוח הבא וההתיחסות בהתאם.

ארז רונן

פורסם

היי ארז

הצגת הדברים מצדך מטעה "במקצת", ולהבנתי לא במקומה.

אין זו שיחתך הראשונה עם מזכירת מועדון החמש, ושיחותיך עמה נמשכות בערך כשלשה חודשים.

כלומר זה לא שכעת קנית רכב ואתה זקוק בדחיפות לבטח אותו.

היא הקדישה זמן כמה פעמים לתת לך מענה ושירות אותו אין היא חיבת לך,

מאחר ואינך "מנוי" על המועדון שמשלם לה את משכורתה.

הרבה פעמים עלה לאויר הפורום הנושא של "תנו שרות, תהיו נחמדים אלינו, תראו שאינכם שחצנים, וכד', ואז נצטרף למועדון. אם אתם כאלה וכאלה לא נצטרף".

נכון, צריך להיות אדיבים, צריך להקדיש זמן לפונים, ואת כל זה מזכירת המועדון עשתה לדבריך.

בשום אופן אין מחוייבות לתת אינפורמציה מעבר לסטנדרטית למי שאינו חבר.

זה בדיוק ההבדל בין לשרת צורך של חבר מועדון לצורך של אדם שרק רוצה לנצל את הידע/קשרים או כד' לצרכיו ולתפוס טרמפ על המועדון.

תבין, חייב להיות איזה גבול מבדיל בין חבר לשאינו חבר.

ולא, שום דבר לא ישכנע אותי שיש לתת בלי סוף, ואז, עקב כך, יצטרפו למועדון.

צריך אדיבות, צריך לכבד את הפונה שאינו חבר, אך אין לעבור גבול מסויים.

זה בדיוק כמו שתאמר "אני רוצה להשתתף בנשף המועדון בעוד חודש, או בתצוגה בתשלום של המועדון, ואני מניח שאז אשתכנע להרשם".

עד כאן! עם כל הכבוד - יש גבול...

עריכה: לאחר שהעליתי את תגובתי הבחנתי בתגובתך השניה שנרשמה במקביל לתגובתי.

רציתי לומר לך שאנו איננו לקוחות, ואיננו מחפשים לקוחות. אינך משלם למועדון כמו לקוח סלולרי לדוגמא. אנו מועדון חברים, ומוכנים לצרף חברים מתאימים שיש להם ולנו מכנה משותף. ירצו ייצטרפו - לא ירצו לא ייצטרפו. לדעתי אין ענין למועדון לרוץ עם "מבצעי סלולר למיניהם" אחרי בעלי רכבי אספנות.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ולמה היא צריכה לתת שירות למישהו שהוא לא לקוח משלם? למה רופא צריך לקבל אותך בלי תור "כי אתה צריך רק אישור"? למה בזק בינלאומי צריכים לתת שירות ללקוח של נטויז'ן? למה טכנאי מחשבים צריך לבוא אליך כדי לחבר בחזרה כבל של מדפסת שניתקת בטעות ולא לקחת כסף "כי זה דקה עבודה"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היי ארז

הצגת הדברים מצדך מטעה "במקצת", ולהבנתי לא במקומה.

אין זו שיחתך הראשונה עם מזכירת מועדון החמש, ושיחותיך עמה נמשכות בערך כשלשה חודשים.

כלומר זה לא שכעת קנית רכב ואתה זקוק בדחיפות לבטח אותו.

היא הקדישה זמן כמה פעמים לתת לך מענה ושירות אותו אין היא חיבת לך,

מאחר ואינך "מנוי" על המועדון שמשלם לה את משכורתה.

הרבה פעמים עלה לאויר הפורום הנושא של "תנו שרות, תהיו נחמדים אלינו, תראו שאינכם שחצנים, וכד'" ואז נצטרף למועדון.

אם אתם כאלה וכאלה לא נצטרף.

נכון, צריך להיות אדיבים, צריך להקדיש זמן לפונים, ואת כל זה מזכירת המועדון עשתה לדבריך.

בשום אופן אין מחוייבות לתת אינפורמציה מעבר לסטנדרטית למי שאינו חבר.

זה בדיוק ההבדל בין לשרת צורך של חבר מועדון לצורך של אדם שרק רוצה לנצל את הידע/קשרים או כד'

לצרכיו ולתפוס טרמפ על המועדון.

תבין, חייב להיות איזה גבול מבדיל בין חבר לשאינו חבר.

ולא, שום דבר לא ישכנע אותי שיש לתת בלי סוף, ואז, עקב כך, יצטרפו למועדון.

צריך אדיבות, צריך לכבד את הפונה שאינו חבר, אך אין לעבור גבול מסויים.

זה בדיוק כמו שתאמר "אני רוצה להשתתף בנשף המועדון בעוד חודש, או בתצוגה בתשלום של המועדון,

ואני מניח שאז אשתכנע להרשם". עד כאן! עם כל הכבוד - יש גבול...

בברכה

אבי נוף.

לצערי אבי, אתה הטועה והמטעה. מעולם לא פניתי ביוזמתי למועדון ה-5. בעקבות טופס הצטרפות שהורדתי מהרשת, (ולא שלחתי) יצרה איתי מזכירת המועדון קשר טלפוני והציעה לי להכנס חבר במועדון. מאחר ועדיין רכבי לא היה בסטטוס "אספנות" הסתיימה השיחה בהבטחה שנדבר כשיגיע המועד. זו הייתה הפעם היחידה שמזכירת המועדון יצרה איתי קשר ומיוזמתה.

הרכב שברשותי החל משבוע שעבר שינה סטטוס לאספנות. היום זו הפעם הראשונה והיחידה ומין הסתם גם האחרונה שפניתי ביוזמתי למועדון ה-5.

ללא בירור מצידך העדפת לשחרר את המנטרה שלך על גבי.

ועכשיו מה? מין הסתם זמן ההתנצלויות.

בכבוד

ארז

ארז רונן

פורסם
לצערי אבי, אתה הטועה והמטעה. מעולם לא פניתי ביוזמתי למועדון ה-5. בעקבות טופס הצטרפות שהורדתי מהרשת, (ולא שלחתי) יצרה איתי מזכירת המועדון קשר טלפוני והציעה לי להכנס חבר במועדון. מאחר ועדיין רכבי לא היה בסטטוס "אספנות" הסתיימה השיחה בהבטחה שנדבר כשיגיע המועד. זו הייתה הפעם היחידה שמזכירת המועדון יצרה איתי קשר ומיוזמתה.

הרכב שברשותי החל משבוע שעבר שינה סטטוס לאספנות. היום זו הפעם הראשונה והיחידה ומין הסתם גם האחרונה שפניתי ביוזמתי למועדון ה-5.

ללא בירור מצידך העדפת לשחרר את המנטרה שלך על גבי.

ועכשיו מה? מין הסתם זמן ההתנצלויות.

בכבוד

ארז

ארז שלום,

מה הקשר בין שנת הייצור של הרכב לבין חברות במועדון? יש חברי מועדון שאין להם בכלל רכב אספנות.

ולעניין מתן השירות - מועדון החמש אינו גוף ציבורי הנותן שירותי מידע לכלל הציבור אלא מועדון חברים.

תפקידה של מזכירות המועדון הוא לתת שירות לחברי המועדון ולעסוק בעניינים השוטפים של המועדון.

תשובתו של אבי נוף לעניין זה מסבירה היטב את תפקידו של המועדון.

תתכבד ותצטרף כחבר ואז תוכל לבוא בדרישות וטענות כפי שרבים וטובים מחברי המועדון נוהגים [לצערי].

בברכה,

אלדד נבו

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם

ולמה היא צריכה לתת שירות למישהו שהוא לא לקוח משלם? למה רופא צריך לקבל אותך בלי תור "כי אתה צריך רק אישור"? למה בזק בינלאומי צריכים לתת שירות ללקוח של נטויז'ן? למה טכנאי מחשבים צריך לבוא אליך כדי לחבר בחזרה כבל של מדפסת שניתקת בטעות ולא לקחת כסף "כי זה דקה עבודה"?

אתה יודע למה אני נאמן לאותו מוסך כבר למעלה מעשרים שנה? מכיוון שלפני עשרים שנה כשבאתי למוסך בפעם הראשונה הוא פינה ליפט, הרים את הרכב, בדק, חיזק ושיחרר אותי לדרכי בברכת תהיה בריא ואת שאלתי לגבי התשלום הוא דחה בהנף יד ובהערה "אתה תחזור אלי, סע לשלום"!

אתה לא חווית חוויות מהסוג הזה?

ארז רונן

פורסם
ארז שלום,

מה הקשר בין שנת הייצור של הרכב לבין חברות במועדון? יש חברי מועדון שאין להם בכלל רכב אספנות.

תתכבד ותצטרף כחבר ואז תוכל לבוא בדרישות וטענות כפי שרבים וטובים מחברי המועדון נוהגים [לצערי].

בברכה,

אלדד נבו

שלום אלדד,

הצלחת לבלבל אותי.

אין לי דרישות ואין לי טענות אלא רק תהיות.

את כל התשובות לשאלותי יכולתי לקבל מהאינטרנט. חשבתי שמין הראוי להתקשר למועדון ה-5 כדי לקבל את האינפורמציה, זה אמור היה להיות שלב ראשון בדרך להכנס כחבר במועדון. לא ציפיתי לתגובות מהסוג הזה. הופתעתי והתאכזבתי.

ארז

ארז רונן

פורסם
שלום אלדד,

הצלחת לבלבל אותי.

אין לי דרישות ואין לי טענות אלא רק תהיות.

את כל התשובות לשאלותי יכולתי לקבל מהאינטרנט. חשבתי שמין הראוי להתקשר למועדון ה-5 כדי לקבל את האינפורמציה, זה אמור היה להיות שלב ראשון בדרך להכנס כחבר במועדון. לא ציפיתי לתגובות מהסוג הזה. הופתעתי והתאכזבתי.

ארז

סליחה, לא התכוונתי לבלבל.

לגופו של עניין, הרכב שלי מבוטח בחברת הפניקס. כל סוכן שעובד עם הפניקס יכול לערוך לך פוליסה של רכב אספנות [חובה וגם מקיף]. לביטוח מקיף אתה צריך הערכת שמאי שהעלות שלה כ - 500 - 600 ש"ח[בדרך כלל דורשים הערכה של יצחק לוי].

אלדד

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם

ארז!

ארז, ארז אל תעשה לנו ברז קום הצטרף למועדון חמש!

אם אתה חושב שהמועדון צריך לתת יותר ב בו ותיתן!

כחבר המועדון תוכל להתנדב ולפתח כמעט כל נושא כולל התנדבות למסור את מספר הטלפון שלך לנודניקים שרוצים לדבר ולשוחח. תוכל לדבר אתם בנימוס וסבלנות מתוך רצון כן ואמיתי לעזור.

בינתיים כל הכבוד לך על הענין ברכב קלאסי ואספני שהוכר על ידי המדינה ככזה בזכות מועדון החמש.

מצפים לראות את רכבך ואותךכחבר מהשורה ו/או חבר פעיל במפגשי המועדון .

גדרון:-)

שלמה דן גדרון

פורסם
אתה יודע למה אני נאמן לאותו מוסך כבר למעלה מעשרים שנה? מכיוון שלפני עשרים שנה כשבאתי למוסך בפעם הראשונה הוא פינה ליפט, הרים את הרכב, בדק, חיזק ושיחרר אותי לדרכי בברכת תהיה בריא ואת שאלתי לגבי התשלום הוא דחה בהנף יד ובהערה "אתה תחזור אלי, סע לשלום"!

אתה לא חווית חוויות מהסוג הזה?

מחזקת את מה שנאמר כאן, לא תמיד צריך לקבל תמורה, ולפעמים התמורה מגיעה לאחר מכן.

הייתה לי לקוחה שהגיע לחנות רצתה לרכוש קפה ומאפה ופתאום הבחינה שהארנק לא עימה :oops:

נתתי לה את הקפה והמאפה ואמרתי לה שתשוב לשלם כאשר היא מגיעה לכאן שוב, היא התנצלה אין ספור פעמים ואמרה שהיא תשתדל להגיע עוד השבוע כדי לשלם.

אתם יודעים מה? היא הגיעה למחרת בבוקר, עם חיוך והודתה על מה שעשיתי באותו הרגע, והפכה להיות לקוחה קבועה בחנות.

לפעמים אפשר לצאת מהזרם לפעמים זה גם מועיל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היי שוב.

משחקי מילים אינם לענין כרגע.

לא משנה אם הורדת טופס מהאינטרנט או שצלצלת לבקש שישלחו לך אותו בדואר.

העיקר הוא שאין זו הפעם הראשונה שאתה משוחח איתה,

וגם אין זה כפי שכתבתי "צורך דחוף עקב רכישת רכב חדש וכד'."

צר לי עבורך על ההחלטה שזו לך הפעם האחרונה להתקשרותך למועדון, אני מקווה שזה יישתנה עם הזמן.

טעית שוב בכך שקבעת שהשתלחתי בך ללא בירור. לפני שהגבתי שוחחתי עם מזכירת המועדון,

ועברתי גם על מייל מסויים מהעבר.

אז אנא...

ביי אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...