Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי חובב רכבי אספנות שכמוך

הנושא הנ"ל נדוש כבר - אבל בכל מיקרה זה לא אם תופסים אותך

זה העינין של הביטוח - אין לך ביטוח בשעות הללו במידה ואתה נוסע וקורה משהו ..

הקנס הוא לא רלוונטי - הוא קטן יחסית

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מאחר ונראה לי שהבעיה הנ"ל ב א מ ת מטרידה אותך, יש רק אפשרות אחת לברר באופן מדוייק. לנסות ! ! !

בהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אין שוטר שיודע את התקנות לגבי רכב אספנות

אני נוסע עם רכב אספנות כבר 10 שנים ומעולם לא הייתה לי בעיה

פורסם

כדאי שתבין- בכל תאונה תמצא אשם אוטומטית וללא ביטוח.

אם קצת חוסר מזל אתה אלול לגמור בתביעה של עשרות אלפי שקלים!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לכן בעצם לא תקבל קנס אלא הזמנה למשפט ומשם העניינים יכולים להסתבך.העניין הוא שאף אחד לא מכריח אותך לעשות ביטוח אספנות.אתה יכול לשלם מחיר מלא על ביטוח רגיל ולנסוע בכל שעות היום.מכיוון שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה תצטרך לבחור.המחיר הנמוך של ביטוח האספנות נובע בעיקר מהגבלת השימוש ברכב.בכל מקרה,ממש לא הייתי מציע לך לנהוג ללא ביטוח בתוקף.

פורסם
אין שוטר שיודע את התקנות לגבי רכב אספנות

אני נוסע עם רכב אספנות כבר 10 שנים ומעולם לא הייתה לי בעיה

דווקא לפני כמה ימים עצר אותי איזה אחד בשעה 8:00 והתחיל לקפוץ מסביב לאוטו עם שאלה "זה אספנות? אספנות? למה אתה נוסע בבוקר? אספנות זה? איזה שנה זה?". אחרי שהרגעתי אותו שאוטו רק מ1979 והוא ראה שעברנו טסט לפני שבועיים, הוא איבד כל עיניין, פניו נהיו עצובות ואפילו לא עיין ברשיון שלי, של אוטו או ביטוח... איכזבתי אותו קשות, נדמה לי. :roll:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ולפני רכישה של רכב להשקעה

אבל סילחו על הבורות באלו שעות אסור לפי החוק לנסוע ברכב אספנות? :oops:

פורסם
שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ולפני רכישה של רכב להשקעה אבל סילחו על הבורות באלו שעות אסור לפי החוק לנסוע ברכב אספנות? :oops:

אם אתה רוצה לקנות רכב כדי להשקיע בו כסף ניחא :!:

אבל לקנות רכב להשקעה :?::shock:

רוב המשתתפים בפורום זה מוציאים כסף רב על שיפוץ ותחזוקת רכבי האספנות שלהם כמעט כולם יודעים שהסיכוי לראות בחזרה את השקעתם הוא לא גדול בלשון המעטה....

הרווח הוא באתגר שבשיפוץ, בהנאה שבתוצאות, רווח כספי - כמעט תמיד לא :!:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם אני חבר חדש בפורום ולפני רכישה של רכב להשקעה אבל סילחו על הבורות באלו שעות אסור לפי החוק לנסוע ברכב אספנות? :oops:

רוב המשתתפים בפורום זה מוציאים כסף רב על שיפוץ ותחזוקת רכבי האספנות שלהם כמעט כולם יודעים שהסיכוי לראות בחזרה את השקעתם הוא לא גדול בלשון המעטה....

אני משוכנע שהוא לא התכוון לרכב להשקעה כלכלית. כי בארץ זה ממש לא מחזיר את עצמו.

למרות שיש כל מיני חכמולוגים שבטוחים שהפורד אנגליה שחצי קבורה אצלם בחצר שווה עשרות אלפי שקלים והמחיר רק עולה אז שווה להחזיק אותה.

להרים רכב אספנות לרמה של שווי גבוה כספית עולה הרבה יותר מהרווח פה בארץ. להחזיק רכב סתם ולא להשקיע בו כספית זה רעיון גרוע אם אין לך ציוד לאחסנה יבשה (אח"י) בבית כמו שיש בימ"חים. כי אחרת מצב הרכב הולך ומדרדר עד שאינו ראוי עוד לשיפוץ.

זה לא כדאי במיוחד לאור העובדה שניתן לייבא מכוניות כאלו מחו"ל, כך שהגבול העליון של מחיר סביר הוא המחיר בו ניתן להביא רכב במצב טוב מחו"ל וזה לא מיליונים.

אני משוכנע שכל מי שעיניו בראשו ושוקל להכנס לתחום כהשקעה כלכלית בדק את העלויות והרווחים והבין שעדיף לשים את הכסף בירוקים בבלטה.

חוץ מזה, אל תדאג להאן סולו. צ'ואי עוזר לו לשפץ. (לא משנה, בדיחה גיקית).

פורסם

אני משוכנע שהוא לא התכוון לרכב להשקעה כלכלית. כי בארץ זה ממש לא מחזיר את עצמו.

למרות שיש כל מיני חכמולוגים שבטוחים שהפורד אנגליה שחצי קבורה אצלם בחצר שווה עשרות אלפי שקלים והמחיר רק עולה אז שווה להחזיק אותה.

להרים רכב אספנות לרמה של שווי גבוה כספית עולה הרבה יותר מהרווח פה בארץ. להחזיק רכב סתם ולא להשקיע בו כספית זה רעיון גרוע אם אין לך ציוד לאחסנה יבשה (אח"י) בבית כמו שיש בימ"חים. כי אחרת מצב הרכב הולך ומדרדר עד שאינו ראוי עוד לשיפוץ.

זה לא כדאי במיוחד לאור העובדה שניתן לייבא מכוניות כאלו מחו"ל, כך שהגבול העליון של מחיר סביר הוא המחיר בו ניתן להביא רכב במצב טוב מחו"ל וזה לא מיליונים.

אני משוכנע שכל מי שעיניו בראשו ושוקל להכנס לתחום כהשקעה כלכלית בדק את העלויות והרווחים והבין שעדיף לשים את הכסף בירוקים בבלטה.

חוץ מזה, אל תדאג להאן סולו. צ'ואי עוזר לו לשפץ. (לא משנה, בדיחה גיקית).

אנשים אנשים להירגע!!!

שכתבתי רכב להשקעה הכוונה היתה להשקיע ברכב שיפוץ עצבני ולהנות מהרכב (לא בשביל לעשות מזה כסף)

חוץ מזה חברה לא ממש עניתם לי !!

שאלתי מה הן השעות בהן אסור לנסוע ברכב?

והוסיף ואשאל אלו מגבלות נוספות יש בחוק לגבי נסיעה ברכב אספנות?

תודה

• תוכן חדש...