Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה שההחלטה לא למכור את הפורד אנגליה שלי רק הגבירה את החשק לעניין,

התישנתי היום ברכב נוסף לאוסף , שלישי במספר,

הרכב הוא פורד טאונוס שנת 69 יד ראשונה יבוא אישי, עם מלאי נפלא של חלקי חילוף.

הרכב עמד בשנתים וחצי האחרונות ברחוב עמינדב בתל אביב ואף הוצג בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות.

אישית שמתי עין על הרכב עוד לפני שהוצג בשרשור המדובר ואף ניהלתי מו"מ לרכישתו.

מה שמאוד מיוחד ברכב הזה הוא למעשה גישת בעליו הקודמים.

הבעלים מעל לגיל 80, איש מקסים עם המון סנטימנטים לרכב, אפשר לומר יותר מידי... :)

הוא לא היה מוכן למכור את הרכב למישהו שמתגורר מחוץ לאזור המרכז, ע"מ שיוכל לעבור ולהעיף מבט מידי פעם.

אני עד לעניין כי לאחר שירדתי לפני כשנה מרעיון רכישת הרכב, שלחתי קונה מאזור ירושלים שנתן מחיר מכובד על הרכב,

אבל הבעלים עמד בסירובו למכור מפני שהבחור מתגורר רחוק :).

ביום חמישי הבעלים יצר איתי קשר למשרד (אין לי מושג איך הצליח לאתר אותי) והזכיר לי את קיום הרכב שלו ונתן לי מחיר מאוד מאוד מפתה ע"מ שאני ארכוש את הרכב. אני יודע שהרכב אינו פופולרי אצל אספנים, אבל בכל זאת הוא העדיף למכור לי בפחות מרבע מחיר שנתנו לו עבור הרכב ע"מ שיהיה קרוב לבית... :)

הגעתי היום עם הגרר לקחת את הרכב ולהעבירו למקום מבטחים שם ימתין לתורו לשיפוץ. הבעלים מסר שיש לו מעט חלקים עבור הרכב שהוא מעוניין למסור לי. כמובן שמחתי ואז ההפתעה צצה... זה התחיל עם מושבים מקורים שהיו אצלו בבית,

המשיך בגריל ארוז חדש לחלוטין, משאבת דלק, פנסים, רצועות, ובעצם מה לא... הרכב התמלא עד אפס מקום בחלקי חילוף.

האיש החזיק הכול למקרה ו... :)

אז בקיצור, האוסף מונה מהיום כשלושה רכבי אספנות: אנגליה 61 בתהליכי שיפוץ, פיג'ו 304 71 קבריולט ממתינה, וכך גם הטאונוס 69.

אני אנסה לאתר את התמונה מהשרשור ענתיקות בדרכים ולהעלות לפה.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

אם יש משהוא שמעצבן אותי זה שאתה לא שם תמונות :x,

אני חושב שהתעניינתי ברכב הזה ודיברתי עם הבעלים שבאמת הראה נחמדות יתר, אבל לצערי לא התחברתי לאוטו למרות שזה פורד אני לא אוהב את הדגם,

בהצלחה וקדימה תמונות.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

סיפור הרכישה מעלה חיוך :-)

תתחדש.

מחכים ומצפים לתמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני אנסה לאתר את התמונה מהשרשור ענתיקות בדרכים ולהעלות לפה.

הנה ההודעות עם התמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1520352&postcount=432

אגב - זה 20M, עם מנוע 2000. רכב יפה ומיוחד - תתחדש ! איזה גיר יש לו? ידני או אוטומטי?

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי כאשר מעלים שירשור בשעות הקטנות של הלילה האותיות נשמטות... :)

הדגם הוא אכן M20 מנוע 2000 גיר אוטומט רצפתי , הבנתי שהיו כאלה דגמים עם גיר על ההגה?!

לירוי - אנחנו שני שותפים על שלושת הרכבים , הסיבה לשותפות היא הן כלכלית ובמיוחד העניין של לשפץ ולעבוד

ביחד על הרכבים. (לבד נשמע לי משעמם )

אכן זה לא דגמים , בדיוק בגלל זה דגמים יש לי מעל ל- 120 ורכבי אספנות כשלושה...

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

אכן - היה דגם כזה עם גיר ידני, 4 הילוכים, כאשר הידית היתה על ההגה. על הידית היה כפתור "ניצרה" שהיה צורך ללחוץ עליו כדי לשלב להילוך אחורי.

בזמנו הרכב הזה נחשב לדגם יוקרתי יחסית, בדרגה אחת מעל לקורטינות של אותן השנים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תתחדש

יש לי תמונות של הרכב, בתמונות מופיע המוכר החביב.

ביקשתי מחבר שיבחן את הרכב עבורי, אך ירדתי מהעניין עקב מחסור בזמן, מחסור צפוי בחלקים וחוסר תשוקה לדגם זה, והרי תשוקה לדגם מסויים היא זו שמובילה את אספני הרכב ופחות עוד רכב לאוסף.

בהצלחה מכל הלב בשיפוץ

אילן

DSCF68271_resize.jpg

DSCF6825_resize.jpg

DSCF6829_resize.JPG

DSCF6828_resize.JPG

פורסם

מה המצב של הסנרוף ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
מה המצב של הסנרוף ?

קשה מאוד עד אנוש לפי מה שניראה חיצונית , הוא זקוק לניקוי חול ולפחחות עם כול המסגרת .

המנגנון ניראה בסדר , ומראה סימני חיים אבל עד שאני לא אפרק אני לא אדע.

בכול אופן יש לי ריפוד פנימי חדש לסאן רוף וכמה חלקים שאני צריך לבדוק מה תפקידם בכוח והאם יש לי צורך

להחליפם באלה שמורכבים בסאן רוף.

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• תוכן חדש...