Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי את האלפא הנ"ל.. בסופ"ש נכנסתי למחסן ומצאתי את החלק הבא ובו הסמל של אלפא בצבע בורדו.

מין הסתם הוא שייך לאלפא שלי (אחרת איך הוא הגיע למחסן שלי?! :|) אני מנסה לחשוב איפה הוא אמור להיות..

הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא בסכך השמש של הנהג (או זה שיושב לידו) אבל החלק ארוך יותר מסכך השמש..

לאלפיסטים מבניכם (או אלו שבמקרה גם ברכבם יש את החלק) תוכלו לעזור לי?

נ.ב - גם אלה שאין להם אלפא ולא רכב אחר שבו החלק אך הם יצירתיים מוזמנים לעזור :lol:

אני מצרף תמונות (מצטער על האיכות זה מהפלא'..) תנסו לפענח.

תמונה004.jpg

תמונה007.jpg

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם
זה התיק שבו מוחזקים רוב כלי החילוץ כמו מפתח ברגי הגלגל מברג וכו נמצא בבאגז בדרך כלל בתוך הצמיג הרזרבי

תודה רבה! הגיע הזמן לחדש גם אותו! :-D

תגיד אז אולי אתה יודע למה יש את השקע הזה בתיק? בשביל מה?

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם
תודה רבה! הגיע הזמן לחדש גם אותו! :-D

תגיד אז אולי אתה יודע למה יש את השקע הזה בתיק? בשביל מה?

מהשקע הזה מבצבץ לו מפתח ברגי הגלגל .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
מהשקע הזה מבצבץ לו מפתח ברגי הגלגל .

המפתח המקורי בודד נכון? (כלומר במידת ברגי הגלגל, לא צלב בעל 4 מידות)

!JBL

פורסם

אכן כן ויש לציין כי הוא לא מחזיק מעמד - הוא עשויי מחומר רך יחסית שעם השימוש

הוא פשוט נאכל ולבנות עליו למקרה הצורך - לא כדאי !

מומלץ להחזיק מפתח עם מוט טלסקופי שמשמש בעת פתיחה וגם לסגירה כתוספת למומנט .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם
אכן כן ויש לציין כי הוא לא מחזיק מעמד - הוא עשויי מחומר רך יחסית שעם השימוש

הוא פשוט נאכל ולבנות עליו למקרה הצורך - לא כדאי !כנראה שזו הסיבה שיש לי בבגאז' מפתח צלב.

מומלץ להחזיק מפתח עם מוט טלסקופי שמשמש בעת פתיחה וגם לסגירה כתוספת למומנט .

אני אחשוב על רכישה של אחד, מה מחירו?

!JBL

• תוכן חדש...