Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פחח ברמה גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש פחח באיזור השרון או המרכז ברמה גבוהה שיודע לסדר רקבונות, וחלודות כמו שצריך ולא עם נחושת! ועוד דבר חשוב שידע לצבוע ללא הבדלי צבע!

אני יודע שהבקשה שלי קשה ואין הרבה פחחים שיודעים לעשות את זה, אבל בכל זאת יש כמה שיודעים לעבוד בארץ!

וכמובן הכי חשוב, שהמחיר יהיה סביר יחסית ולא מופרז!

תודה רבה, נוי

פורסם

אתה בטוח שזה נחושת ולא קרבון [פיבר קרבון ]

זאת לא כל-כך בעיה קשה ,

אם יש לך איסיקיו - אני שולח לך בפרטי את המספר ושם אני יסביר לך לאן אתה הולך ,

מאיפה אתה קונה חומרים וכל זה ..

למכירה חיפושית שנת 68 , בה"פ ..

פורסם

אז נראה לי שאתה מתבלבל, אתה מתכוון לפוליאסטר\פיברגלאס.

קרבון(פחמן) זה שם שנהוג לקרוא לסיבי פחם, בכל מקרה מדובר בחומר יקר שמשמש בניית חלקים קלים וחזקים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

איזי, עמית צודק ב100% במה שהוא אומר!

שאני דיברתי על נחושת דיברתי על מצב שאולי צריך תלאים, ופלל שעושה תלאים עם נחושת לא פחח!

היום עושים תלאים עם חיתוך הפח הרקוב, ייצור חלק פח חדש וכמה פיקים של ריתוך CO2 אני חושב!

ברגע שעושים תלאי עם נחושת זה יוצר כמו תגובת "בטריה" ובגלל שאתה ממלא מקום מסוים עם נחושת על פח המקום בד"כ נסדק בחיבור ומקבל מין קורוזיה אני חושב(לא בטוח בעצמי ב100%).

פורסם

מה זה השטויות האלו ?

מי משתמש היום בנחושת

מה אנחנו בשנות ה 70 חוץ מזה שאצלי היה ברכב כמה ריתוכים עם נחושת ולא היה אפקט בטריה ושטויות כאלו

אתה בטח מדבר על חומר פחחים ועם זה היום כל הפחחים משתמשים

בכל אופן הכל עניין של מחיר

תשלם מחיר גבוה תקבל איכות גבוה

לא חסר בעלי מקצוע איכותים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי, יש לך המלצות על פחחים טובים? אני מחפש לקמארו לכמה מקומות שמתחילים להדאיג אותי, אפילו שזה עדיין לא חורים או מקומות שחודר מים, אבל בכל זאת עדיף לסדר לפני שזה יגיע למצב כזה!

פורסם

אני לא אמליץ לך על מקומות שאני לא הייתי בהם

בדיוק מאותה סיבה שאני מחפש המלצה אני מחפש רק מבעלי ניסיון עם אותו בעל מקצוע ולא המלצות של אנשים "שמעתי שהוא טוב "

ראיתי לא מעט רכבים שאנשים שילמו מחיר יפה וקיבלו עבודה ברמה גבוה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שלום,

האלפא ספיידר שלי נמצאת אצל אבי שפייזמן ממוקד הרכב קרית אריה פ"ת

ממליץ עליו בחום, האיש אומן והוציא תחת ידיו כמה יצירות להתגאות בהן.

טל' שלו9271927 03

ספיידר

• תוכן חדש...