Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

נהג החיפושית היה חייל או"ם (?) פיני בשם פקה נינקוסקי והתמונה צולמה באחד ממירוצי הראלי קרוס בבאר שבע.

ישנו שרשור שלם בפורום ספורט מוטורי שעוסק בנושא ומכיל המון תמונות שכיף לראות ולהיזכר...

יום נעים וחמים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

החיפושית הנ"ל הציגה אז בביצה הישראלית לפני עידן האינטרנט הקסטום מנוע משופר מקצועית ורמת נהיגה של חו"ל, שבארץ רק התחילו להכיר. פרט לקומץ משוגעים ויודעי דבר, הרכבים שנעו על המסלולים שם היו בעיקר פרויקטים מוטרפים של מביני עינין פקה בלט בנהיגה מסחררת ולנו הנהגים הצעירים היווה דמות לחיקוי והערצה, אי שם בין התמונות שלי מימי אשקלון ובאר שבע העליזים מסתתרת תמונה שלי ושל נהג החיפושית אחרי אחד המרוצים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חיפושית סטנדרטית עם מנוע טוב , וחצץ / חול וגם אתה יכול לעשות קצת פאוור סליידים , מנסיון.

קצת מהירות , קצת לדעת משחקי העברת משקל והופ התחת בחוץ.

אמנם מה שבתמונה הוא בגדר דמיוני לחיפושית כזאת , אבל בהחלט אפשר קצת על הצד.

היום במהלך נסיעה באזור התעשיה באשקלון , קיבלתי הרצאה ממישהו שהיה ילד נהלב ביציעים בימים האלו.

רק לפי טון הדיבור שלו , אפשר להבין שהיה פה משהו מיוחד , רק חבל שעוד לא חשבו עלי אז ( 89 ).

פורסם

שחכתם לציין [בעצם הייתם צעירים] שפקה נניקובסקי הפסיד את האליפות....לרוני כרכור [הייתי עד ]שנהג באגרסיביות על הגולףgti ששופרה על ידי מכונאי גרמני ,אגב החיפושית שלו הייתה ברמה אחת מעל כולם עד שמישל ג'דז הביא את הטיסרואן ויזה אלף האגמים...

פורסם

באותו נושא.. שאלה.

כילד שנהג ללכת לראות את מירוצי אשקלון ז"ל עם אבא שלי.

האם מישהו יכול לתת לי מיקום מדויק של המקום בו נערכו התחרויות?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...