Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיעו לידי אלפי (לא מגזים!) תמונות מנסיעות ומפגשים של מועדון אספנות בצ'ילה שגם חבר ב-FIVA.

הם מארגנים שם ראליים של אלפי קילומטרים בכל היבשת (דרום אמריקה לאלו שלא יודעים) ויש מקומות שבהם אפילו צריך להעלות את הרכבים על ספינות בין איים ומשאיות במקומות לא סלולים.

הנסיעה הספציפית הזאת התחילה בסנטיאגו, צ'ילה, בנסיעה לדרום כמעט עד ארץ האש, משם לארגנטינה, ודרך מנדוזה לסנטיאגו.

אני התרשמתי מאוד. מצטער על האיכות של התמונות, אני הייתי פה בארץ ולא צילמתי אותן.

התמונות הבאות הן ממוזיאונים וממפגשים אחרים.

אם מישהו חושב לייבא משם רכב כמו הפורדים האלו שיש שם המון, דברו איתי. יש לי את הקשרים שם.

g03.jpg

g11.jpg

g14.jpg

g22.jpg

g64.jpg

y1pC_V2L34pmbAwiDcOHQdVywh1VgU-p5xmqhuR_JNU6TT_3CryaSTQDYdGmUq1CcPODFy-E3pJtPc.jpg

פורסם

יוסי

אתר יפה מלא תמונות ודווח.

חלק ממה שכתוב לא ברור לי, אך עדיין מעניין להסתכל.

תודה, אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כן, האחרון הוא פלקון אבל הוא טיפה שונה ממה שאנחנו מכירים כאן. המשיכו לייצר אותם בארגנטינה עד שנות ה90 באותה צורה.

אני אנסה להביא עוד תמונות יותר גדולות.

העלות היחסית היא נמוכה, כי יש שם המון רכבים שמורים טוב מאוד. רוב מיש שיש לו למשל רובר P5 הם אנשים שקנו אותו כשהוא היה חדש ופשוט לא היה להם כסף להחליף אותו, ככה שעם המגעים הנכונים אפשר להשיג אחד שעובד אפילו ביומיום אבל לא סבל מהנזקים של השמש הישראלית וכל החיים חי במקום נוח ורחוק מהים.

אין שם את התרבות של החלפת רכב כל כמה שנים. ככה קרה שלי היה את האוטו שלי שנקנה לפני 32 שנה ועדיין שימש אותי.

פורסם
כן, האחרון הוא פלקון אבל הוא טיפה שונה ממה שאנחנו מכירים כאן. המשיכו לייצר אותם בארגנטינה עד שנות ה90 באותה צורה.

אני אנסה להביא עוד תמונות יותר גדולות.

העלות היחסית היא נמוכה, כי יש שם המון רכבים שמורים טוב מאוד. רוב מיש שיש לו למשל רובר P5 הם אנשים שקנו אותו כשהוא היה חדש ופשוט לא היה להם כסף להחליף אותו, ככה שעם המגעים הנכונים אפשר להשיג אחד שעובד אפילו ביומיום אבל לא סבל מהנזקים של השמש הישראלית וכל החיים חי במקום נוח ורחוק מהים.

אין שם את התרבות של החלפת רכב כל כמה שנים. ככה קרה שלי היה את האוטו שלי שנקנה לפני 32 שנה ועדיין שימש אותי.

כל הכבוד לחברה' הדרום האמריקאים!!

נוסעים למסעות ראלי של אלפי קילומטרים עם הענתיקות שלהם/

אז לא צריכים להיבהל ממסע ראלי קטן ממטולה עד אילת-כולה -500 קלומטרים..

פורסם

ממש מעורר קנאה לראות את המבחר והאיכות והתעוזה

והפרופורציה - אצלנו זה ממש סיפור לצאת להרי ירושלים :wink:

• תוכן חדש...