Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האאמ.. האאמ.. אז ככה..

זה התחיל עוד כשהייתי ילד... גיל 5-6... בשכונה שלי היה דוקאטי 900 שחור וכשבעליו חזר לביתו, כל הילדים ברחוב יצאו מחוריהם ורצו אחרי האופנוע, אני ביניהם... היו עוד כמה אופנועים אז בשכונה, כמה הונדות, כמה אחרים שאני לא זוכר אך אחריהם, אף ילד לא רץ... כשהדוקאטי היה מתקרב, שמענו את צליל האגזוזים ממרחק רב וידענו שהוא חוזר...

עברו שנים וכשהוצאתי רישיון לאופנוע לפני 16 שנה בדיוק (יו, כמה זמן עבר מאז :shock:) ברור היה לי שאני אקנה מתישהו דוקאטי 900... מה שכן, לאחר שנים מספר על דו-גלגליים (שחנו ליד הפרינץ 1000 הראשונה שלי מגיל 18 ), היה ברור לי שדוקאטי כמו שחלמתי עליו לא אמצא כל-כך בקלות..

עוד כמה שנים עברו ונתקלתי בדוקאטי 900 במצב קרוב למושלם, מקורי ויפייפה, חונה בגלרייה של מוסך רכב ברעננה. האופנוע היה שייך לחבר של בעל המוסך, שהיה חבר שלי ובמשך שנים מספר, כמעט פעם בשבוע, דאגתי להציק לאותו חבר, שידבר עם בעל האופנוע ושימכור לי אותו... ניסיתי את כל הטריקים: "הגשמת חלום ילדות", "סתם משהו לנסוע עליו בינתיים", "אני אתן לו לרכב עליו מתי שבא לו" ועוד כל מיני כאלו, אך ללא הועיל. אותו בעל אופנוע מוכר בסצנת האופנועים של שנות השבעים והשמונים כבעליהם של אופנועים איטלקיים וזה האחרון שנשאר לו והוא לא ייפטר ממנו לעולם, לדבריו.

עברו עוד כמה שנים ותוך כתיבת שרשור ועוד שרשור ועוד אחד ועוד והיו עוד כמה בדרך, לרבות סוזוקי 400 שקניתי ומהר מאוד הבנתי שחבל לי להשקיע בו כי זה לא החלום שלי, אלא רק פשרה, , תוך המשך חיפושים והצקה לאותו בעל דוקאטי, סוף סוף, לפני שבועות מספר הוא החליט למכור אותו, לאחר 18 שנים שהיה בבעלותו, עקב קשר כזה או אחר שלו עם מישהי מחו"ל ועוד סיבות כאלו ואחרות שאותי בכלל לא מעניינות, למעט העובדה... הוא עכשיו שלי!!!

דוקאטי 900 שנת 1982, במצב מדהים! כל החלקים במקור, אין שום קומבינות מכאניות או אחרות, הבלמים מקוריים מתוצרת של BREMBO (!), דיסקים קדמיים כפולים מאווררים, בולמי קוני (!) מקוריים מתכווננים ועוד כל מיני כאלו שאותי לפחות, השאירו עם פה פעור.

האופנוע נסע 45,000 ק"מ מתועדים עד כה ונמכר לי עם עוד מנוע 900SS ספיר וכן כמות גדולה (מאוד) של חלקי חילוף, סטים חדשים של אטמים, 6(!) קליפרים של BREMBO ועוד כל מיני הפתעות...

היום האופנוע הגיע סוף סוף לביתו החדש, תרתי משמע... האופנוע כרגע ממוקם בחדר העבודה שלי, בדיוק מולי עכשיו וזה היה החלום שלי.... תמיד אמרתי, כשיהיה לי דוקאטי 900, מצידי שלא יזוז מטר, שיהיה אצלי בבית בתור פריט אומנות... בשלב הזה, לפחות עד תום ימי הגשם, נחכה שנינו לימי הקיץ, כדי להחזיר אותו לכביש...

כמה תמונות שצילמתי ממש עכשיו, האופנוע עדיין מלא אבק וטיפות גשם מהדרך הנה, אבל זה גם משהו.. תמונות נוספות, בקרוב :)

אל תשכחו, חלומות נועדו להגשמה... הכל עניין של זמן, סבלנות ואמונה שהחלום יתגשם... החיים יובילו אתכם להגשמת אותו חלום...

נ.ב.

ג', תורך....

ליאור.

P1040305.jpg

P1040304.jpg

P1040308.jpg

P1040288b.jpg

P1040301.jpg

P1040297.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה דוקאטי דארמה?לי זכור שהיה אחד לחבר שלי [ss משופר]שהיינו רוכבים יחד [היה לי cbx 1150]הייתי "קורע" אותו ביישורות..אבל בסיבובים הוא היה גרזן גם מבחינות בלימה הוא היה עולה על היפנים, רק שהיה חסר לו כוח , בכול מקרה קלסיקה בארצנו ,תתחדש ובפעם הבאה תדווח שקנית את המייק הילווד רפליקה של נעמן צל ציון...

פורסם

צודק יאיר טעות שלי למעשה זה היה 1035 cc שלי היה 78 שהיה מעט יותר "חריף" ממודל 80\82 המתחרה שלו מבית קאוואסקי באותם שנים היה 1300 cc והיה בעל 3 קרבורטורים כפולים והיה קירור מים [ישנם 2 אקזמפלרים מהם בארץ למיטב ידיעתי

• תוכן חדש...