Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההרדטופ קניתי עם חלון צד נהג חסר ,התחלתי בחיפושים ועד עכשיו אני לא מוצא.

אתמול בלילה עברו שני בחורים במדרכה והרכב היה חונה בחצר הצמודה למדרכה,אחד משני הבחורים שסיים לשתות בבקבוק המשקה שלו מזכוכית זרק אותו הצידה,בוווווווום פגע בחלון צד ימין וניפץ לי אותו.

ועכשיו חסר לי שתי שמשות משני הצדדים!!!!!!!!:-(:roll::bad-word:

מרגיז מאוד.

אני מבואס.

חיפשתי קודם חלון אחד ועשיו אני חייב למצוא שניים:-(

האם אפשר לבנות או לייצר בארץ דבר כזה? או רק להשיג מחו''ל או מפירוקיות?

אם מישהו מודע על רכב כזה לפירוק או שתי דלתו עם שמשות בבקשה להודיע לי,כי אני משתמש ברכב ביום יום ומוגבל בחנייה מפני גניבות ופריצות מחוסר חלונות.

תמונת האוטו לפני שנפגעה השמשה:

[i/HI648224.jpg[/img]

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

לפחות נשאר לך הבקבוק שזרקו? כי כך השימשה תעלה לך 25 אגורות פחות אחרי החזר הפיקדון

במידה ויש לרכב ביטוח שמשות ואין בארץ מי משלם ורץ בשביל להשיג?

פורסם

בני ז*&ת!:evil: תנסה ללכת לזגג, שיקח מידות ויעשה לפי זה חדשים. לי אמורים לעשות את זה לכרמל, עוד לא ראיתי, איך זה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אולי כדאי לקחת את הבקבוק למשטרה ולמצוא את המניאק (טביעות אצבעות), הוא כבר יחפש לך זוג חלונות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תנסה את זו שבקישור למרות שלא ניראה לי שיש לה חלונות צד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=776472&postcount=126

Resize%20of%20IMG_0215[1].jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אולי כדאי לקחת את הבקבוק למשטרה ולמצוא את המניאק (טביעות אצבעות), הוא כבר יחפש לך זוג חלונות.

הדבר היחיד שהשוטרים יעשו זה לצחוק עליו כשהוא יבוא אליהם עם הבקבוק.

מצער אבל נכון.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כמדומני שבקיבוץ צובה, בהרי ירושלים יוכלו אולי לייצר לך חלון, שם מייצרים חלונות עפ"י הזמנה,לכל מיני רכבים, צפה לתימחור בהתאם.

תנסה, אולי תצליח.

מצא משה

פורסם

ואם קלטתי נכון אז הוא גם משנתון יותר מוקדם ככה שגם אם היו חלונות אולי הם שונים(או שלא?)

פורסם

לפני שנתיים, מול המשרדים של מועדון החמש,בחצר של אחד הבניינים סובארו 78 הארדטופ כחולה שלמה.

מישהו שמגיע לשם יכול לבדוק אם היא עדיין שם???

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
עדכון לגבי הרכב הנ"ל

הוא כבר בלי גג,והדלתות אצלי

לצערי אין בהם חלונות

יש לו שם עדיין את כל הרכבים?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

רוב (אולי כל) זגגי הרכב יכולים לייצר לך חלון חדש, אבל לרוב הם צריכים דוגמא. אם יש לך חבר עם אותו הרכב תבקש ממנו שיבוא איתך. הזגג צריך לפרק את אחד החלונות (הם זהים אני מניח), לצייר על קרטון את הצורה ולהרכיב את החלון בחזרה. המחיר לא אמור להיות יקר כל כך יחסית לתועלת (אמרת שהרכב בשימוש יומיומי ובלי חלונות הוא ניתן לגניבה בקלות) וגם תקבל שני חלונות חדשים לגמרי, ללא שריטות.

אגב, דובר על כך בעבר, והופיעו בשרשור בעלי מקצוע. תעשה חיפוש.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תוכן חדש...