Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

ראיתי היום קורטינה MK3 במצב חיצוני ופנימי ממש טוב, האוטו נפח 1600 עם קרבורטוד בודד והוא עומד כמה שנים ללא נסיעה ולטענת הבעלים כשהשבית אותו מנסיעה המנוע היה במצב מצויין ואפילו אחרי טיפול, הרכב הוא אוטומטי והבעלים אומר שיש דפיקה בגיר בהעברה בין D ל- R,

הרכב במצב פנימי ממש טוב ורק מלוכלך מהמון אבק, בוצעה צביעה לפני כמה שנים שנישתמרה יפה מאוד כיוון שהאוטו עומד בחניה מקורה אבל מישהוא נתן מכה קלה באחד מפנסי האיתות ולכן יש מעיכה מסביב לפנס איתות שלא בעיה לסדר.

האוטו ממש מושלם יחסית לרכב שעמד כל כך הרבה שנים, ניראה כאילו צריך רק לעבור שטיפה וניפוח אויר בצמיגים ותיקון קל בפינת הכנף היכן שהפנס איתות והוא ניראה כמעט חדש.

במידה ואקנה את האוטו אני מעוניין להסב אותו לגיר ידני ולכן בעיית הגיר לא רלוונטית ובנוסף יוחלף הקרבורטור לוובר כפול.

בקיצור אני צריך מכם הערכת מחיר לרכב הנ"ל.

ובלי אמירות של כמה המשוגע דורש וכמה המשוגע מוכן לשלם, תכלס כמה לדעתכם היא שווה.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תן לו שני כבשים ושלח אותו לדרכו. סתם...

תלוי עד כמה אתה רוצה באוטו והוא חשוב לך.

מה קורה עם התמונות?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

האוטו שאתה מעוניין לרכוש נמצא באותו מצב שאני קניתי את שלי.

אני שילמתי כ-3,000 ש" על הרכב, אך הרכב היה במצב נסיעה (ללא טסט).

אם אתה מעוניין בעוד עזרה פנה אליי לטל':

0526440036

זאב (קורטינה MK2 ו-MK3).

img098011dq4.jpg

פורסם

אם זו האדומה...

אני מכיר את הרכב.

לא יותר מ 3000 ש"ח!

ויש צורך להחליף גיר.

אני הייתי בודק במקומך את האופציה להופכה לגיר ידני.

בכל אופן, יש להחליף גיר, והפחחות/צבע שעשו בעבר לרכב נעשתה ע"י בני דודינו תושבי ה"איזור",

ותצטרך להשקיע בה גם בתחום זה.

פרטים נוספים בפרטי.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
האוטו שאתה מעוניין לרכוש נמצא באותו מצב שאני קניתי את שלי.

אני שילמתי כ-3,000 ש" על הרכב, אך הרכב היה במצב נסיעה (ללא טסט).

אם אתה מעוניין בעוד עזרה פנה אליי לטל':

0526440036

זאב (קורטינה MK2 ו-MK3).

img098011dq4.jpg

אוטו חמוד, חבל שהפנים נלקחו מBMW E30 ואינם מקוריים.

אחת המכוניות האהובות עלי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בהנחה שבמילה "פנים" אתה מתכוון לגריל הקידמי, אתה טועה:

אם זו קורטינה GXL, זה בדיוק הגריל שצריך להיות לה.

3258402.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=12F00EB112845DEC3EA3F2D0404695F7A55A1E4F32AD3138

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי,

קובי כמובן לא טועה, אך גם רון לא טועה.

הגריל הוא של GXL, הפנסים שייכים לבמוו, מכיון שלא נמצאו פנסים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הרעיון עם הפנסים של במוו פשוט גאוני, הרכב נראה יותר מודרני והפנס מרכב אחר מתאים למיקומו בול!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...