Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יחסוך כסף אם נגיד לדוגמה הרכב יהיה ממש מתפרק בידיים?למיטב הבנתי יש כמה סוגים של פיבר לדוגמה: פיברגלאס,פיברקרבון וכו'. או שסתם אני טועה ויש רק סוג אחד של פיבר? זה יחסוך משהו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש יתרונות ויש חסרונות כי צריך לראות את מצב הפח והאם ממנו ניתן לשכפל את החלקים בפיבר לא תמיד יצא יותר זול

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
זה יחסוך כסף אם נגיד לדוגמה הרכב יהיה ממש מתפרק בידיים?למיטב הבנתי יש כמה סוגים של פיבר לדוגמה: פיברגלאס,פיברקרבון וכו'. או שסתם אני טועה ויש רק סוג אחד של פיבר? זה יחסוך משהו?

יתרון רציני:

אם אתה בונה את כל הרכב (חיצונית) מפיבר, הוא יהיה קל יותר (מבחינת משקל) ולא יחליד.

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

עבודת פיבר ברמה טוב, ככל הידוע לי- לא יותר זולה, ואף יקרה יותר, מעבודת פח, ובנוסף לא כולם יודעים לעשות אותה! חסרון נוסף- ברגע, שעושים תאום בין בפיבר לפח הקיים- זה לא תמיד מסתדר "100% יפה", ואני כבר לא מדבר על מה קורה במכה הראשונה, שמקבל האוטו, שיש בו חלקי פיבר לצד החלקים מפח!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחשבה דומה צצה לי בראש גם כן עם ה-914,

ראיתי בחו''ל שיש לפחות סדנה אחת שמכינה מפיבר כמעט הכל,שלי כבר הייתה בגרמניה וחזרה עם 2 טמבונים

ו-4 כנפיים מפיבר, חשבתי גם בגז אחורי שיהיה מפיבר,בחו''ל המחיר 250$,הבעיה שהמשלוח גם כן 250$

ולכן ירדתי מלקנות מחו''ל.

הבגז די פלטה ישרה,חשבתי בארץ למצוא מישהו שיכין לי כזה מפיבר,שלי במצב לא מזהיר בלשון המעטה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

היתי בתל אביב יש שם מקום שמוכרים ערכות לבניה מפיברגלס

רציתי לבנות כנף לרנו 4 ההצעה שקיבלתי התקרבה ל 450 שח

אז לשיקולך

פורסם

המומחים לעבודות פיברגלס וגם לפחחות וצבע ברמה גבוהה ואבזור רכב, הנם "סדנת חלומות" שברח' בן גוריון 59 רמת גן,

טל' 03-6164377 ולבקש את נתן.

ביכולתם ליצור את הקומבינציה הטובה ביותר בין פח לפיברגלס.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
ערב טוב ושבוע טוב יש בחור בהוד השרון שמתעסק בפיברגלס לענף הרכב 0504743322 אלון זה מספר הטלפון שלו

עשיתי לו טלפון נשמע בחור נחמד, האם יש לך חוו''ד מקצועית לגבי עבודתו ?

אני מתכנן לקפוץ השבוע ב''ה אחרי הטסט אליו ואל סדנת החלומות, ולקבל הצעות קונקרטיות

porsche 914,2.0,1970

פורסם

למי שיש זמן ומקום לעבוד, אני ממליץ לעשות לבד.

אם אתה גר באיזור ירושלים ויש לך מקום לעבוד בו (הגנה מגשם, מקום מאוורר), אני מוכן לעזור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לעשות לבד בודי שלם?

האמת אני לא מתיימר להיות מומחה בנושא.

אבל לא צריך תבניות?

כלומר כנפיים והכל זה נחמד אבל יש לך בודי שלם לבנות , לשכפל "בטלאים" נראה לי חובבני.

ואם אנחנו כבר פה מהו החומר המומלץ לשים בין הפח לפיבר, כדי להפריד את הפיבר מהחלק לאחר ההתקשות?

פורסם

לא לשכוח שצריך לעשות "הלבשה" פעמיים,

כשעושים בפעם אחת אז הפיבר יהיה גדול\קטן מהכנף(למשל).

ניילון נצמד יכול לעזור בהפרדת הפיבר מהפח\תבנית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לעשות לבד בודי שלם?

האמת אני לא מתיימר להיות מומחה בנושא.

אבל לא צריך תבניות?

כלומר כנפיים והכל זה נחמד אבל יש לך בודי שלם לבנות , לשכפל "בטלאים" נראה לי חובבני.

ואם אנחנו כבר פה מהו החומר המומלץ לשים בין הפח לפיבר, כדי להפריד את הפיבר מהחלק לאחר ההתקשות?

בודי שלם, ע"מ שיצא יפה חייב בניית כלי.

החלק הראשון יהיה מאוד יקר בגלל בניית הכלי, השאר יעלו יחסית זול מאוד. (המחיר היקר הוא רק בגלל התבנית)

לגבי הפרדה, יש מגוון רחב, תבדוק באלמור

בגוגל אתה יכול לחפש תחת Release agent

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יותר נכון לומר ג'יג או תבנית , לא?

בכל מקרה , כמו שחשבתי , בפחות מכמות מסחרית אמיתית ( נגיד 50-100 יחידות מינימום ) , המחיר נשאר גבוה מאוד.

• אחראי פורום
פורסם

להפרדת הפיבר מהתבנית/פח וכד', משתמשים ב-jel coat או ווקס הפרדה דומה.

נייר כסף גם עובד, אבל הציפוי של התבנית איתו די מתסכל וצריך כל פעם מחדש.

את החומרים שציינתי מורחים עם מברשת או בד והם עמידים לאורך זמן ולא מתנדפים באוויר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...