Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השירשורים שנפתחים בנושאים של רכבים ספציפיים, נעלמים די מהר אחרי שכולם מביעים תנחומים, ושכחנו.- לא מקובל!

אני, ורבים אחרים פה בפורום ומחוצה לו, חושבים שחייב להיות דביק בנושא, המכיל הודעות עם פרטים רלוונטיים מפורטים על הרכבים שנגנבו.

ואפילו אם מכל השירשור ימצא אפילו רכב אחד- הרי שהשירשור שירת את מטרתו.

\/ \/ \/

מנהלים, לתשומת ליבכם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לצערי אני מוכן להיות הראשון

חיפושית בצבע תכלת עם גגון שנת 1974

נגנבה לפני כשישה שבועות משכונת בבלי בתל אביב

מספר רישוי 353780

לא הייתה רשומה כאספנות

פורסם

בזמנו פניתי לקובי מילוא, הוא לא חשב שהרעיון נכון. לדעתי אנשים לא מודעים לכמות הגניבות, ועדיין חיים בעולם של "מי יגנוב רכב כזה, מה יעשו איתו" הענין הוא שבין נמחק יש אספנים רציניים מאוד רק שהם מעדיפים לא לשלם כסף אז הם "אוספים".

לי נגנבה בעבר מרצדס 280 שנת 71, אלפתא שהלכה עם גנבי המתכות, ולאחרונה סאנבים אלפיין 1963 אללה ירחמה.

פורסם

מחזק ומוסיף כפית חיזוקית של הדס.

רצוי כמה שיותר פרטים - מיקום הגניבה, תמונות, מספרי רישוי, מספרי שלדה, וכו'.

יש להכין שרשור כזה, שנקי מתגובות של "ימותו הגנבים" וכו',

אלא רק אינפורמצייה נטו של בעל הרכב שנגנב או אינפורמצייה רלוונטית אחרת של מישהו אחר - וזהו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כאשר יצורף שירשור כזה לרשימת הדביקים, נקי מכל תגובה שאינה עניינית, ומכיל מידע רלוונטי על הרכבים הגנובים ופרטי התקשרות עם הבעלים, נתחיל לאסוף מידע.

רזי, קובי, בני, ראו בנ"ל בקשה אישית ליצירת דביק על רכבים גנובים, שלדעתי, ולדעת כולם חשוב לא פחות, אם לא יותר, ממרבית שרשורי הדביק הקיימים.

אבקשכם לפעול בנושא,

ושלא נדע מצרות,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...