Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוריד את כל הסמלים של סובארו ושים סמלים של פורש...סתם.

אני הייתי מתחיל מהורדת סמלי הסוס שבכנפיים ומתיבת ה"עץ" שבין המושבים הקדמיים.

לגבי כל ערכת הספוילרים\ חצאיות - עניין של טעם (לא לטעמי...) אבל אם אתה משאיר, תוודא שלא מתפתחת חלודה פושעת בחיבור למרכב.

מקווה שעזרתי,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

קודם כל נראה שיש בסיס מצויין לשימור הרכב. היופי ברכבים אלו הוא דווקא עיצובם המקורי ולכן הייתי מוריד כל מה שלא מקורי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני הייתי מחזיר אותה למצב מקורי,מוריד את כל הפלסטיק

וזה התכנון.

החל משבת הקרובה-אחרי מפגש מועדון סובארו -קלאסי.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

איזה סובארו ערסית

להוריד כל מה שלא מקורי

ספוילרים להחליף ריפודים סמלים

בקיצור לחזור למקוריות מקורית זהו זה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

סובארו פשע אורגינאלית כולל (כל ה)תוספות פשע made in afula מממ.. אני הייתי אומר להשאיר ככה, לתקן את הטמבון, לאוטו יש ככה באמת פוזה של אוטו פשע. מקוריות יש מספיק אם שמת לב, לשלך יש פוזה מיוחדת - שמור עליה ככה.

פורסם

תסע ככה - יעצרו אותך כל 50 מ',

אני הייתי מעיף את כל הבוטיק חצאיות ונשאר עם המקור.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מקורי זה הכי, אחי...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

גם אני תומך נלהב של הורדת כל הפלסטיקים שמסביב + היציאה של האגזוז + לעשות משהו עם הריפודים + להריד את התיבה שבין המושבים.

או במילים אחרות, להחזיר למצב מקורי.

פורסם

החצאיות הן דוקא אוטנטיות לגמרי, אני זוכר טוב בילדותי, כל סובארו "פשע" שכיבדה את עצמה לבשה סט חצאיות שכזה + ההגה עץ, + ריפודי עור....

אז אני הייתי מוריד את הסמלים ואולי מרפד בסגנון יותר יפה, אבל אם כבר יש חצאיות.... היתי משאיר אותם ומתקן את הקדמית.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

לא לגעת, כל הפוזה של הרכב הזה זה התוספות המגוחכות הללו, במיקרה הזה כל המוסיף הרי זה משובח, לך עם זה עד הסוף בלי פשרות ספויילר אחורי גדול ככול הניתן, אורות סגולים בריצפה וכמובן מדבקת "ללא פחד" גדולה ככול שתוכל להסיג.

למרות שזה נשמע ציני אני רציני אם אתה אוהב או לא את העיצוב המקורי לא מדובר פה מבית פנפרינה או איטלדיזיין ששווה לחזור לעיצוב המקורי לך על הפוזה בלי בושה

• תוכן חדש...